23 NİSAN’A ÖZEL TÜM ÇOCUKLARA  P.F. CHANG’S’TE
“KIDS MENÜ” KEYFİ ÜCRETSİZ
 
Tüm çocuklar 23 Nisan’da P.F. Chang’s’te lezzet yolculuğuna davetli. 23 Nisan’da çocuklarına farklı bir deneyim yaşatmak isteyen aileler, P.F. Chang’s lezzetlerine, çocuklar da P.F. Chang’s “Kids Menü”ye bayılacak. 23 Nisan’da saat 11.00 ile 18.00 saatleri arasında aileleriyle gelen 12 yaş ve altı tüm çocuklar Kids Menü’deki 4 farklı yemekten en sevdiği ikisini ve bir soft içeceği ücretsiz olarak deneyimleyebilecek.
 
Asya lezzetlerini herkese sevdiren P.F. Chang’s, çocuklar için de öğünleri keyifli zamanlara dönüştürüyor. Çocukların gelişimi için en besleyici yemekleri keyifli sunumlarla hazırlanan P.F. Chang’s Kids Menü ile çocuklar sadece sağlıklı beslenmiyor aynı zamanda eğlenceli bir ortamda öğrenmenin de keyfine varıyor. 23 Nisan’da saat 11.00 - 18.00 saatleri arasında aileleriyle gelen 12 yaş ve altı tüm çocuklar Kids Menü’deki 4 farklı yemekten en sevdiği ikisini ve bir soft içeceği ücretsiz olarak deneyimleyebilecek.  
 

Kids Menü Seçenekleri:

KID’S CHICKEN: Çocukların 1 numaralı favorisi! Bal ya da tatlı&ekşi dip sos ile servis edilir.

KID’S LO MEIN: Tavuk ile karıştırılarak hazırlanmış yumurtalı noodle’lar.

KID’S CHICKEN FRIED RICE: Her çocuğun favorisi sebzesiz tavuklu pilav.

LITTLE EMPEROR’S FEAST: Snap pea, havuç ve brokoli, buharda pişirilmiş ya da karıştırılarak hazırlanıyor.


Yemek yemeyi farklı bir deneyime çeviren P.F. Chang’s’te çocuklar, Asya kültürüne özgü yemekleri kendilerine özel olarak hazırlanan ve kolay kullanımı ile eğlendiren chop stickler’le yiyebiliyor. Böylece P.F. Changs’te yemekler çocuklar için eğlenceye dönüşüyor. Yemeklerden sonra servis edilen fal kurabiyeleri (fortune cookie) ise çocukların en zevk aldığı eğlencelerden. Çocuklar, kurabiyeleri açıp içindeki falı heyecanla okurken lezzetli kurabiyelerin tadına bakmaktan da zevk alıyorlar. Restoranın girişindeki dev at heykeliyle ise fotoğraf çektirmeye bayılıyorlar.



P.F. Chang’s Etiler: (212) 358 60 60
Basın bültenidir....

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski