Merhaba arkadaşlar,bloguma zorunlu biraz ara vermek durumunda kaldım ama bu ara esnasında bir çok güzel şeyler oldu,bunlardan birisi ile başlamak istiyorum.
18 Nisan Cumartesi günü sevgili blogger arkadaşlarım Nihan ve Şafak biz blogger arkadaşlarına güzel bir etkinlik düzenlediler,etkinliği takip etmek isteyen herkes  #nihanvesafakla23nisan tagi ile inceleyebilir.








Etkinlik için seçtikleri mekan muzipo kids bahçelievler di. Avrupa yakası olduğundan dolayı ulaşımda olmasa da mekanı bulma konusunda ufak bir sıkıntı yaşadık ama neyse ki hallettik.

Konsept 23 Nisan olunca bende kızımla katıldım,tüm gün aklımda oğlumu da getirebilseydim keşke dedim ama uzun yolda oğlumla biraz daha zaman var bu tür etkinlikler için.Onun gönlünü de akşam bir yakınımın düğününe götürerek aldım tüm yorgunluğuma rağmen.
Etkinliğin açılış konuşmalarını ve bu zamana kadar gelişimini dinledik,her yıl başka şehirlerde bu etkinliği devam ettirmek istediklerini belirttiler ve bence harika olur.

Etkinlikte sunum yapan firmalarımızda oldu bunlardan Bikbikskitchen bizlere kendini tanıttı, çocuklarımızla beraber oyunlar oynadılar ve kurabiye yaptılar biz annelerine.



Sağlığımız elbette ki çok önemli egzama ve kuru ciltler için geliştirilmiş kortizon içermeyen bir marka Dermecto'yu tanıdık ürünler hakkında bilgi edindik.



Oturduğum semte yakın sürekli gelip geçerken gördüğüm bir Era Kolejleri'ni yakından tanıdık ve yeni açılacak olan okulları hakkında bilgi aldık çocuklarımız ve biz etkinlik boyunca özel çalışmalar yaptık..Anadolu ve Avrupa yakasında bir çok okulları ile yakında bizlerle beraberler.





Sağlık ve her türlü ihtiyaçlarınız için daha önce de sizlere burada ki yazımda da belirttiğim bir firmayı yakından tanıdığım gibi değerli e-ticaret yöneticisi Arzu Hanım'la da Medicana sağlık grubu ve Mediprocenter hakkında bilgi aldık.Medicana Hastahaneleri çocuklarımıza cek-up fırsatı verdi fakat benim kızımın kan aldırma korkusundan dolayı katılamadık :(
Arzu Hanım o kadar samimi ve içten ki her firmada böyle bir çalışan mutlaka olmalı :)

Yine o gün bizlerle beraber olan adını sıkça duymaya başladığım bir firma ve firma yetkileri bizlere Welcomebaby'i anlattılar.Firmanın Anadolu yakası Pendik'de bulunan mağazasında yüzlerce çeşit ihtiyaçlarınızı online olarak yada mağazadan temin edebilirsiniz.

Türk beyin takımı firma temsilcisi bize kendilerinden bahsetti.
Türk Beyin Takımı (TBT), 1992 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan Dünya Zeka Oyunları Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil eden ekiptir. Her yıl ülke çapında yapılan seçmelerle yeniden belirlenen Türk Beyin Takımı, bugüne kadar bireysel ikincilik, üçüncülük ve takım olarak da üçüncülük, beşincilik gibi dünya derecelerine imza atmıştır.

Son olarak ise Timaş Yayınları  bizlerle beraber oldu.Biz annelere ve çocuklarımıza hediye edilen kitaplar muhteşem kitap okumayı seven biri olarak en kısa zamanda başlayacağım okumaya...
Etkinliğimizde 3 sponsor firmamız da çekiliş yapmamız için hediyeleriye bizimleydi,
Bunlardan biri Rainwalker değerli annelerimize çekilişte gözlük hediye etti.

Çekiliş yapılan ikinci firmamız ise boğazın eşsiz manzarasında çift kişilik serpme kahvaltı hediyesi ile katılan Portaxe idi.Bu güzel kahvaltıya hafta içi iş durumumdan ve hafta sonu kurs durumumdan dolayı katılamayacağım için bende değerlendirebilecek bir arkadaşıma hediye ettim.
Çekilişte son sponsor firma çok şık el yapımı ürünleriyle bizleri mest eden pinkylola  çekilişte kazanan Nihan oldu ve bu güzel çantasını güle güle kullansın.



Evet muhteşem geçen bir günün daha sonuna geldik yayında ve yapımda emeği geçen herkese özellikle de bu güzel etkinliği düzenleyen Nihan ve Şafak arkadaşıma sonsuz teşekkürler,biz anneler ve çocuklarımız o gün çok eğlendik.
Bu etkinliğe dair paylaşımlarımızı #nihanvesafakla23nisan tagi ile takip edebilirsiniz.
Bir sonraki sponsor postumuzda görüşmek üzere sevgiyle kalınız.

23 Nisan Ulusal Eğemenlik Ve Çocuk Bayramımız ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun....


Bizlerle beraber olan tüm blogger arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkürler....
             

 .Seyhan Tavaşoğlu http://defnenil.blogspot.com
• Nüket Tuzcuoğlu http://atolyenott.blogspot.com.tr
• Arzu Göncü Hangül http://www.vanilins.com
• Elmas Gelincik http://www.bloggerlarpaylasiyor.com
• Ece Çam http://derinceece.blogspot.com.tr/
• Fatma Doğan http://sosyalannem.blogspot.com.tr
• Şafak Karadeniz Kilimcigöldelioğlu http://www.safagindunyasi.com/
• Nihan Keçeci www.sansbocegi.com
• Emine Coşkun http://kakuleninbebekleri.blogspot.com.tr/
• Zehra Abdulhadi http://www.zehraslife.com/
• Pınar Şenoğlu http://www.pinarlahayat.com/
• Melis Hasırcı Tezcan http://www.oncekadinsonraanne.blogspot.com.tr

8 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Harika bir gün olmuş. Çoğalarak artar inşallah.💟 sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yanınızdaymışım gibi mutluluk duydum.:) Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir etkinlik olmuş hayırlı kandiller..

    YanıtlaSil
  4. Çocuklar çok mutlu, ne güzel bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  5. güzel bir paylaşım günü olmuş ,tekrarları da olsun inş:)

    YanıtlaSil
  6. Gerçek anlamda anne çocuk etkinliği olmuş.Çok beğendim. Diğer postları da bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  7. tam kuzulara göre harika etkinlik olmuş..

    YanıtlaSil
  8. LR markasını daha önce duydunuz mu? Alman'yada 30 yıldır aktif olan LR markası Türkiye'de çok çabuk yayılmaya başladı ve Network sistemi ile üye olunup hem indirimli güzellik ve sağlık ürünlerine sahip olabiliyorsunuz hemde üye olduktan sonra sizlerde üye yaptığınız kişiler üzerinden pirim ve puan kazanabiliyorsunuz. Ben 8 aydır bu işi yapıyorum ve tatmin edici bir aylık gelirim var ayrıca 2 ay sonra firma bana puanlarımın yüksek olmasından dolayı araç veriyor. LR emin olun çok farklı ve üyelerini kesinlikle üzmüyor:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski