NOTE, 1.YAŞINA ÖZEL 100 ADET 100 TL DEĞERİNDE MAKYAJ SETİ HEDİYE EDİYOR
Güzellik sektörünün en yeni ve hızlı markalarından NOTE, 1. Yaşına özel instagram kampanyası ile 100 kişiye 100 TL değerinde makyaj seti kazanma şansı sunuyor.



Her geçen gün ürün yelpazesini genişleten NOTE, yeni bir sosyal medya kampanyasına imza atıyor. 01-31 Mayıs tarihleri arasında NOTE Cosmetics instagram hesabını (@notecosmetics) takip edip kutlama mesajını en sevdikleri NOTE ürünlerinin yer aldığı fotoğraf veya mini video ile ve #NOTE1yaşında hashtag’i ile paylaşanlar, 100 TL değerinde 100 NOTE makyaj seti kazanma fırsatı yakalıyor.
Özel jüri tarafından seçilecek olan kazananlar 01 Haziran 2015 tarihinde NOTE resmi instagram (@notecosmetics) hesabından açıklanacak. Katılımcılar yarışma hakkındaki tüm detayları, tüm NOTE satış şubelerinden veya NOTE Facebook, Twitter ve Instagram hesabından öğrenebilecek.
NOTE ürünlerine seçkin parfümerilerden, belirli Watsons, Boyner ve Rossman mağazalarından ulaşılabiliyor. Ayrıca, www.notecosmetics.com.tr online adresinden NOTE ürünleri sipariş edilebiliyor.
Detaylar ve Katılım Koşulları
1- Yarışmamız sadece Instagram için geçerlidir. Yarışmacılar kutlama mesajlarını Instagram hesaplarından ve mutlaka #NOTE1Yaşında hashtag’i ile yayınlamalıdır. Diğer sosyal medya hesapları yarışma kapsamında değildir. Farklı hashtag kullananlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
2- Kazananları belirleyecek jüri, NOTE Cosmetics Genel Müdürü Alireza Kianifar, Pazarlama Direktörü Arzu Kartal, Marka Müdürü Gülşah Ladopoulos, AR-GE Direktörü Ayfer Çorbacıoğlu, Satış Direktörü Selçuk Uygun’dur.
3- Yarışma 01 Mayıs 2015 – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir.
4- Katılımcılar @notecosmetics hesabını takip etmelidirler.
5- Yarışmacılar çektikleri fotoğraf ya da video’larda mutlaka tercih ettikleri bir NOTE ürünü göstermelidirler.
6- Kendisine ait olmayan görsel ve video’ları paylaşanların paylaşımları yarışma kapsamına alınmayacaktır.
7- Katılımcıların Instagram hesaplarında profil sayfalarına girerek “Profilini Düzenle” sekmesini tıklayarak sayfanın en altında yer alan “Gönderiler Gizli” düğmesini kapatmaları gereklidir. Gönderileri gizli olan kullanıcıların paylaşımlarını göremeyeceğimiz için yarışmaya katılmamış sayılacaklardır.
8- Kazananlar 1 Haziran 2015 tarihinde NOTE Instagram hesabından duyurulacaktır.
9- NOTE kazananları Instagram üzerinden takip ederek iletişime geçecektir ve iletişim bilgilerini alacaktır.
10- Kazananlar 30 Haziran 2015 tarihine kadar Instagram hesaplarından direkt mesaj yoluyla iletişim bilgilerini göndermelidirler, göndermeyenler hediye haklarını kaybederler.
11- Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez.
12- NOTE çalışanları yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri verilmez.
13- NOTE; yarışma ödüllerini, tarihini, yarışma kapsamını, yarışma kurgu ve yapısını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
14- Yarışmaya katılan herkes yukarıda geçen tüm yarışma şartlarını okumuş ve anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
www.notecosmetics.com
www.facebook.com/notecosmetics
www.twitter.com/NoteCosmetics
instagram.com/notecosmetics

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski