Geçtiğimiz hafta sizlere bahsetmiş olduğum #annesultanlar etkinliğine ait sponsorlarımızın yoğun ilgisinin BURADA 1. postunu okumuştunuz,şimdi diğer sponsorlarımızla devam edelim istedim.Etkinliği tekrar hatırlamak isterseniz eğer BURADAN okuyabilirsiniz.

Uzun zamandır her yerde methini çok duyduğum SCHOLL VELVET ile tanıştım,en yakın zamanda deneyip sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım.

schollvelvet

Bir çok ürününü evlerimizde kullandığımız HAYAT KİMYA bizlere en yeni ürünlerinden göndermiş,bingo soft hipnoz yumuşatıcısının kokusunu çok beğendim,zaten hepsi hemen hemen bitti sayılır,2 çocuklu ev olunca banyo, mutfak,çamaşır derken anında kullanılıyor.

hayat.com.tr
Endüstri ve tüketici katagorilerinde bir çok ürünü evlerimizde aslında hem kaliteli,hemde dayanıklı 3M TÜRKİYE evimizde ihtiyacımız olabilecek ürünlerinden hediye ettiler,hepside ilgiyle kullanılıyor,hepsini de beğendiğim gibi iz yapmayan askılıklar ve ayakkabı vurmasına karşı yara bantları favorim oldu.



Sakız ve şekerleme sektörünün öncü firmalarından olan PERFETTİ VAN MELLE tüm tüketicilerin gözdesi,yeni piyasaya çıkacak olan ürünleri olan CHUPA CHUPS ve VİVİDENT ürünleriyle bizlerle beraber oldu,bende çantamdan ayıramaz oldum :)

Anne bakayım burda ne var :)


Hemen hemen herkesin bildiği,ürünlerini de severek tükettiği,müşterilerine olan ilgileriyle gönüllerin ve MUTFAĞIN YILDIZI pakmaya bizleri lezzetleriyle şımarttı.Her zaman pratik lezzet hazırlamak isteyen biz annelerin elinin altında olmalı.


Aslında bu tarz hasır sepetleri çok severim,evim küçük olduğundan dolayı kullanacaklarımı ve kullanmadıklarımı kaldırmam gerekiyor zira çocukların eline geçince kötü oluyor :)
Değerli firmamız KOÇTAŞ bizlere #ilhamperisi olması için çok güzel bir sepet göndermiş bende değerlendirdim tabiki :)



Anne olacağımızı ilk öğrendiğimiz andan itibaren yaşamımıza dahil ettiğimiz minin bebeklerimiz ve çocuklarımız için güvenle kullanabileceğimiz ürünleri ve köklü geçmişi ile UZAY KİMYA BENİM BABY ürünlerinden ve evimizde en çok kullanılan #benimbebegim ürünlerinden hediye ettiler,çok yakında denediğim ürünlerin yorumu da blogumda olacak.



Türkiye'nin ilk probiyotik içerikli bebek bakım ürünleri olan BİOBABY bebek ve çocuklarımıza GÜNLÜK BAKIM serisinden hediye ettiler #biobaby bu konuda çok hassas BİOTA labaratuvarlarında gerçekleşen testlerden sonra piyasada tüketicileriyle buluşuyor bende bir anne olarak güvenle kullanıyorum.

Modern kadınların cilt sorunlarına çözüm getirme amacıyla bizlerle olan değerli firmamız BİODER sadece tüy azaltıcı ürünleri olmadığı gibi her cilt tipine uygun ürün ve çözümleri de #bioder de mevcut,bizde en yeni ürünleri olan BİODER SKİN CARE ürünlerini kullanmaya başlayacağız.


Çikolata sevmeyen var mı? desem markayı bile tahmin edersiniz :) O kadar lezzetli ürünleri varki yıllardır vazgeçilmezlerimiz oldu ve olmaya devam ediyor,her geçen gün yeni tat ve lezzetleriyle biz tüketicilerinin hizmetinde olan ÜLKER bizlere #mutluniran yaşatmak için bir kutu dolusu lezzetiyle bizlerle idi.


FRESHNSOFT ürünlerini bilmeyen yoktur herhalde,ben kızım ve oğlumda en çok kullandığım ıslak mendil markası olmasından dolayı bu markaya olan güvenim tam,sadece bebek bakımı değil biz kadınların günlük bakımına ve kişisel bakımına da ürünleri mevcut.
#freshandsoft
Daha önce tüy azaltıcı kremini ve peeling ürününü kullandığım ve sevdiğim COSMED bizleri düşünerek yaz aylarında en çok kullanılan yüksek korumalı güneş kremi göndermişler,aynı zamanda çok iyi bir makyaj altı bazı olarakta kullanma şansınız var.
#cosmed


Eczacıbaşı'nın bir markası olan UNİ BABY bir kutu ürünle bizlerle beraberdi.Çocuklarım kendi ürünlerine bende göz temizleyici eye disce el koyduk,bu arada göz makyajı temizleyici pedi günlük makyaj yapmasanız bile cilt temizliğinize de kullanmanızı tavsiye ederim.

#unibaby
Bebek,çocuk ve genç oda mobilya markasının gözde markalarından ve sınır tanımayan tasarımlarından olan NEWJOY çocuklarımıza çok tatlı hayvan figürlü yumuşacık yastıkları ile aramızda oldular,hem firmamızı yakından tanıdık hemde bilgilendik,bu arada BURADA Kİ yazımda da göreceğiniz üzere 55. mağazasını da açmış tebrik ederiz.
#newjoy 
20 yıldır giyim sektöründe olup çizgisinini hiç bozmadan ve artırarak,kendini ve ürünlerini biz kadınların beğenisine sunan MİSS POEM bu sezonun gözde parçalarından olan gömleklerini hediye ettiler ve çok ta beğenildiler :)

#misspoem
Çocuk giyim alanında 1978'den bu güne kadar güçlü başarı ivmesi ile gelen ve biz ebeveynler tarafından kalitesinden şüphe duymadığımız bir marka olan PANÇO çocuklarımızı unutmamış ve harika kombinleriyle benim de kızım ve oğlumu mutlu etti.


Bütün sponsorlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor,bu organizasyonda da başarılarından dolayı sevgili İLKNUR'u tebrik ediyorum.Daha nice güzel etkinlikler diliyorum.
Sevgiyle kalınız....
Bu etkinliğe dair paylaşımlarımı #sosyalannem , #sosyalblogger ,#annesultanlar taglerinden takip edebilirsiniz.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. YAZIN İÇİN VE ÖVGÜLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ Kİ GELDİN:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski