Herkese yeniden merhabalar,bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta anneler gününde sevgili blogger arkadaşım İlknur'un düzenlemiş olduğu ve sizlere de burada bahsetmiş olduğum bir etkinliğe davetliydim,bugün sizlere o etkinlikte bizleri anneler günü hediyeleriyle mutlu eden firmalarımızdan bahsetmek istiyorum.
Etkinlik için tercih edilen mekan Queen Hotel Spa idi,otele ulaşım çok kolay Libadiye -Çamlıca yolu üzerinde çok şirin ve ferah bir otel.
Masalarımıza geldiğimizde bizlere bir sunum dosyası hediye etmişler ve masalarımızda yer almış.

Hem ikramlıklarımızı hemde sağlığımızı düşünen ABFEN yaptığı sunumuyla bizleri bilgilendirdi ve evimde burunsal çok sorun yaşadığım ve her an elimin altında bulunabilmesi
için gargara ve burun yıkama setini hediye ettiler.


Anneler kitap okumayı çok severler tabiki boş vakit bulurlarsa haylazlarından :) Değerli ABM YAYIN EVİ bizlere çok güzel okumaya değer bir kitap hediye etti,özellikle benim gibi şiir severlere KİTAP YURDU'nun biz şiir olduk kitabı beni mest etti.

Sunum yapan ve ürünlerini de yakından tanımış olduğumuz BYSOLVO dar alanlı evlerimize veya yaşam alanlarımıza özel pratik çözümleriyle ürettikleri ütü masası,takı dolabı,sihirli masa ürünleriyle en çok Yurt dışında faal olduklarını ama Türkiye pazarında da önemli yerlerde olduklarını belirttiler.Biz de %100 Türk Sermayeli Bysolvo'ya başarılarının devamını diliyoruz.

REVOX'u bilmeyen kalmadı desem yeridir,daha önce de BURADA kampanyasını düzenlemiş ve hali hazırda şampuanını kullandığım revox'un yeni ürünleri bizlere tanıtıldı,şampuan öncesi maskem ile saçlarım sağlıklı bir şekilde daha hızlı uzayacaklar :)


BRAUN,ELECTROLUX,DİVA PIRLANTA ve BY SOLVO kendi belirlediği blogger arkadaşlarımıza hediyelerini sundular,deneyimlerini okuyucuları ile buluşturacaklar.

Oğlum her ne kadar büyüyor olsa da asla vazgeçemediğimiz şey biberon,süt içmeyi çok sevdiğinden ve neredeyse günde 1 lt süt tükettiğinden dolayı da biberonlarımızın artık yenilenme vakti gelmişken PHİLİPS AVENT imdadımıza yetişti,büyük biberonu hemen oğlum sahiplendi küçüğünü ise ailemize yeni katılacak bir birey için hediye edildi.
#PhilipsAvent

YVESROCHER ürünlerini bilmeyen yoktur,dudak makyajı ve bakım denilince ilk aklımıza gelen firmaların içerisindedir,bu güzel ruju ben bu hafta sürdüm fakat resim çekmemiştim oğlumdan saklarken evde rujumu kaybettim :) En kısa zamanda rujumu da sürüp resimlerini de eklerim.

Biz anneleri ve aynı zamanda çocuklarımızı da unutmayan PİERRE FABRE'nin
#avene #klorane #elancyl#kloranebebe 
 setine hayran kaldım banyo köpüğünü kullanmaya başladık artık banyo sonrası çocuklarımın mis kokusuna doyum olmuyor.


Türkiye pazarına girdiği zaman yani 2010 yılında firmanın Türkiye temsilcisi ile düzenlemiş olduğumuz BURADA Kİ kampanyamızdan ürünlerini tanıdığım,güvendiğim bir marka ile yeniden yeni ürünleri ile tekrar beraber olmak gerçekten güzel bir duygu idi.%100 helal sertifikası da olan FARMASİ biz Türkler tarafından da çokça destek görmeli.


Oğlum ve ben Farmasi el&ayak peelingi yapıyoruz :)


Yaz gelince malumunuz ayaklar ortaya çıkar :) Tüm kış boyu görünmez olan ayaklarımıza hak ettiği bakımı tam olarak yazın veriyoruz ne yazık ki,el ve ayaklarımızı daha fazla bakımsız bırakmamamız için değerli firmamız LAPİTAK bizlere süper güzel ürünlerinden göndermiş,ayak deodorantı eşim ve benim favori ürünlerimizden oldu :)
#lapitak
Kahve keyfimizi tam çıkaralım,fincanımız da bize özel olsun diye ESPRESSO PERFETTO bize latte fincanı göndermiş.

Bu özel günde #yenibirheyecan ile değerli firmamız LAV kaftan serisi çay bardakları ile sofralarımıza yeni heyecanlar katmaya devam ediyor.
#yenibirheyecan


Mis gibi kalıcı parfümleriyle bizi şımartan BARGELLO her an gittiğiniz bir semtte yolunuza çıkabilir yaygın şubeleriyle sizde bu güzel kokuları tanıyabilirsiniz.
#bargello


Evimde de yıllardır kullandığım markalardan olan RİNSO büyülü bahçe serisi ile artık çamaşır makinalarımızda ve giysilerimizde.


İlk kez bu etkinlikte tanıdığım ve sonrasında sitelerini de detaylıca incelediğimde sağlıgımız için bir çok faydasını da öğrenmiş olduğum NATURELKA doğal sebze ve meyve tozlarından hediye ettiler en kısa zaman da deneyimlerimi de sizlere aktaracağım.


Blogger dostu değerli firmamız KLİKSA yine biz anneleri unutmamış ve konsepte uygun olarak havlu hediye ettiler,bu güzel havlularda sevgili kayınvalidem tarafından iğne oyası yapılıp çeyize kaldırılacak sepetiyle :)


Bu ürünü ilk kez deneyeceğim OTACI'ya ait bir çok ürün denedim ve memnun kaldım,umarım makyaj temizleme suyu da beni memnun eder,deneyimlerimi paylaşacağım.

Çubuklu oda kokularıyla ve oda spreyleriyle bizlerle olan VAVANA çubuklu kokusunu direk açtım ve banyomuzda yerini aldı.Spreyini ise kızım evde olmadığı saatlerde sıkıyorum evin kokusu değişiyor :)


Mum koleksiyonumun yeni parçası gül şekliyle MUTLU MUMLAR'dan geldi.Mumları seviyorum çocuklar büyüsün o zaman masalarımda da kullanacağım :)


Şüphesiz ki annelerin en çok yaşadığı sorunların başında pişikler yer alır,neredeyse ayda bir pişik kremi bitiriyoruz,MUSTELA 'nın pişik önleyici,yatıştırıcı ve pişik giderici ürününü denedik ve beğendik hatta bitirdik bile :) Güneş kremimiz ise tatilimize eşlik edecek.




Cevizin sağlığımıza faydaları saymakla bitmez,hem kabuklarını kırarak hemde yiyeceklerimize ilave ederek tüketebiliyoruz.
CALİFORNİAWALNUT bize o güzel cevizlerinden göndermiş,açar açmaz oğlum ve kızım kolay da kırılabilen bu cevizi midelerine götürdüler :)


Aktivitelerle dolu yeni sayısı ile çocuklarım çok mutlu oldu, DÜŞ YERİ her zaman yanımızda.

Biz anneler için de dergi var ne yapmışız,nasıl çocuk büyütüyoruz ve daha bir çok bilgi ANNE BEBEK dergisinde kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum.
#annebebekdergisi

Bugünlük sponsorlarımızı burada bitiriyoruz,#annesultanlar organizasyonu için güzel arkadaşım İLKNUR'a ve bizleri hediyeleriyle anneliğin bir kez daha nasıl güzel bir duygu olduğunu hissettiren tüm sponsorlarımıza teşekkürlerimle.
Bu etkinliğe ait paylaşımlarımı #sosyalannem, #sosyalblogger, #annesultanlar taglerinden görebilirsiniz.

Sevgilerimle...

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Hediyelerinizi güle güle kullanın. Keyifli bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  2. iyi günlerde kullan canım hediyelerini

    YanıtlaSil
  3. Tatlı arkadaşım daha güzel organizasyonlarda bir arada olmak dileğimle. sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski