Tünaydın herkese,eğlenceli umut dolu ve isteklerimizin gerçek olacağı bir gün dileyerek kaldığımız #nihanvesafakla23nisan sponsorlarımıza devam edelim.

Daha öncede düzenlemiş olduğumuz #2forallevent'de de konuğumuz olan KOZMOBİO testerları ve harika kokulu sabunlarıyla bizimleydi.

Evimde de güvenle ürünlerini kullandığım yeni bir heyecan sloganları ve cama can katan bir firma LAV,çizgi film karakterli kupalarıyla çocuklarımızın heyecanına ortak oldu.

LUNA ORGANİZASYON biz ailelere ve çocuklarımıza akvaryum gezisi ve snowpark eğlencesi ile bizimleydi,ben vakit yetersizliğimden dolayı ne yazık ki dahil olamadım.

Çocuklarımızın sağlığı elbette ki biz anneler için çok değerli bu nedenle değerli firmamız MEDİCANA HASTAHANELER GRUBU çocuklarımıza çek-up hediyesi ile bizlerleydi,yine ben kızımın kan aldırma korkusu nedeniyle dahil olamadım,kaç defa arayıp fikrimizi sordular özel ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Yine aynı firmanın online shop mağazası e-ticaret ve sosyal medya sorumlusu Arzu Hanım bizimleydi ve MEDİPROCENTER'den bahsetti.Biz annelere ve çocuklarımıza da hediyeleriyle gelmişlerdi.



3 Sepet dolusu meyve,kurabiye ve trufflarıyla hem göze hemde midelerimize hitap eden MEYVE SEPETİ çocukların ve annelerin gözdelerindendi.

Daha önce de BURADA Kİ yazımda da sizlere bilgiler vermiş olduğum MÖLLERS OMEGA 3 çocuklarımıza balık yağından hediye etmişti bende hemen yedeğe aldım :)

Mekan sponsorluklarını yapan değerli MUZİPO KİDS'e teşekkür ederiz.

Daha önceden yine BURADA Kİ yazımda deneyimlemiş ve beğenmiş olduğum NAİL TRİCK o güzel ojelerinden göndermiş şansıma sanırım yine aynı renk düşmüş bana :)

Geri dönüşümü ürünlerine yeniden hayat vermek güzel doğaya ve insanlara değerli firmamız  NARKUTU dönüşümlü kağıttan yapılmış ajanda ve takvimiyle bizlerleydi.Sitelerinde anne ve çocuklara özel bir çok ürün görebilirsiniz incelemenizi tavsiye ederim.


Bizim gibi burun ile ilgili sıkıntınız çok var ise mutlaka evde bulundurmanız gerek bir ürün,
 ABFEN FARMA'nın nazal burun yıkama kiti elinizin altında olmalı.Yanındaki stickerlar dolaplarda boy boy yerlerini almışlar bile :)

Sevgili NESLİ DESİGN çocuklarımızın baş harfleriyle bizlere kapı süsleri hazırlamış şimdilik bizimkilere ait odaları olmadığı için gelecekte kullanılmak üzere kaldırdım ve çok beğendik.



#hadihareketlen sloganlarıyla dikkatleri üzerine çeken biz annelerin çocuklarımızın üstü başı pislenmesin,lekelenmesin diye yasaklar koyduğumuz OMO bu tabuyu yıkmamız için bize en yeni ürününü göndermiş özel paketiye,fakat benim canavar oğlum davul çalmayı abartınca kırıverdi :(


Bir anne olarak çocuklarımın kişisel bakımları benim için çok önemli,her markayı ve ürünü kullanamadığımız gibi ürünün içeriği çok önemlidir.
ORGANİCARE BABY bizlere en yeni ürünlerinden göndermiş,pişik losyonunu geldiği gün kullanmaya başladık ve çok memnunuz.



Tüm gün boyunca ve evimde de severek kullanmaya devam ettiğim çocuklarımı her an yanımda hissettiğim ve bunları bize hatırlatan ÖZEL GÜN MAGNETLERİ kitap ayracı,magnet ve amerikan servisleri ile bizlerleydi.


Ürünlerini severek tükettiğimiz mutfaklarımızın yıldızı,yılların güvenilir markası PAKMAYA yine yanımızdaydı.Bizim evde puding sever 2 canavar olunca kısa zamanda tüketiliyor :)

Yaz geldiyse ilk tüketmeye başladığımız şey dondurma olur hatta biz açılışı yaptık nisan ayı başında şimdi ise ben işte iken benim canavarlar yokluğumdan istifade edip tüketmişler bile PANDA dondurmalarımızı,ee ne yapalım afiyet olsun demekten başka :)

 Maraş dondurmasını da çok severim sanırım tahmin etmişler sevdiğimi :)

Bizden kapak kızı olur arkadaşlar :) Değerli firmamız PARFÜM SHOPPİNG bizim güzelliğimize güzellik katmayı ihmal etmemiş bizlere çok şık bir far paleti hediye etmiş.

Daha öncede İNSTAGRAM hesabımda bu güzel ürünüyle sizlere sunmuş olduğum PİNKYLOLA tamamen el yapımı ürünleriyle çocuklarımıza bozuk para cüzdanları hediye ettiler ve çekilişte bir annemize yani sevgili NİHAN'cığıma çok şık bir çanta hediye ettiler.Güle güle kullanalım değil mi? :)


Çekilişlerimizden biri de değerli firmalarımızdan PORTAXE ve CELEBRA KURUÇEŞME mükemmel bir manzara eşliğinde serpme kahvaltı hediyeleriydi,ben ne yazık ki Anadolu yakasında oturduğum,iş ve hafta sonu kurs durumdan dolayı gidebilecek bir arkadaşıma hediye ettim.Afiyet olsun diyelim şimdiden :)



Çocuklar ana sınıfına yada ilk okula başladıklarında genelde öğretmenlerimiz tarafından alınacak listesi verilir,bunlarda en kaliteli markalar olur çocuklarımızın sağlığı için,bu güzel markalardan ürünlerini severek ve gönül rahatlığı ile çocuklarıma kullandırabildiğim PRİTT yine çocuklarımıza harika hediyeler göndermiş 

Kışın yanımızdan ayırmayız şemsiyelerini.yazın ise güneşin yüzünü göstermesiyle hemen sarıldığımız gözlüklerimiz RAİNWALKERONLİNE'den oldu.Bende yanımdan ayırmayanlardanım :)

En çok ihtiyacımız olabilecek ürünleriyle bizi yalnız bırakmayan RİTUELDE BEAUTE diş temizleme mendilleri,ısıtıcı bantları ve burun bantlarıyla bir seri oluşturmuş bizlere...


Uzun zamandır istediğim özel tasarım telefon kapağımızı #nihanvesafakla23nisan etkinliği aracılığı ile hemde kendi sayfa ve bloglarımıza sponsorluklarıyla sevgili SANA KAPAK OLSUN sağlamıştı,severek kullanıyorum kapağımı ve gördüm ki o gün etkinlikte herkes kullanıyordu :)

Biz kadınların çoğunda cildimizle ilgili sorunlarımız olabiliyor,benim en büyük sorunum oğlumun doğumu ile kalan doğum ve güneş lekelerim :( Yazın gelmesiyle beraber yeniden yaşamaya başladım ve bu ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı :(
Değerli firmalarımızdan SVR LABARATOİRES cildinizdeki her türlü sorunla baş edebileceğiniz ürünleriyle bizlerleydi.



Çocukluğumuzun markası MONAMİ çocuklarımıza üçgen kırılmayan mum boya ve yazın çocuklarımızın denizde oynamaları için deniz topu hediyelerimizi ŞARK GÜLÜ kırtasiye sağlamıştı.


Değerli blogger arkadaşlarımızdan TAŞ TABLOLAR çocuklarımızı bu etkinlikte mutlu etmeyi başardı.Taşa verdiği şekiller mükemmel bir beceri kendisini kutluyorum.Kalem ve takılarımız içinde ayrıca teşekkürler.


Etkinlik günü bizi yalnız bırakmayan ve sunum yapan firmalarımızdan TİMAŞ grubu temsilcisi değerli Anıl Hanım bizlere firmalarından bahsederek bir çok kitap hediye getirmişler çocuklarımıza ve biz annelere,hediyeler arasındaki kukla en büyük oyuncağımız oldu kızım ve oğlumla :)Yakında okunmaya başlayacaklar.



Oyuncak mağazası denilince ilk akıla gelen isimlerden olan TOYZZ SHOP çocuklarımıza boyama kitabı ve legolarından göndermişler kızım hemen legosunu tamamladı fakat oğlumun legosunu kaldırdım,küçük parçalar içerdiği için ağzına almasından korktum.

Sağlıklı saklama ve mutfak ürünleri denilince aklıma gelen ilk markalardan olan TUPPERWARE günün temasına uygun olarak kızım ve oğluma 2 set olarak küçük şefler mutfakta serisinden göndermiş vakit bulduğum ilk anda çocukları mutfağa atacağım,yeter değilmi biraz da onlar yapsın biz yiyelim :) 

Parlak bir zekayı kim istemez ki,bizde çocuklarımız geleceğe daha iyi hazırlansın diye çabalamıyormuyuz ebeveyinleri olarak,bu gelişim sürecinde aldığımız kitap,oyuncak ve her türlü gelişim destekleyici ürünleri özenle seçeriz,bu defa değerli firmamız  TÜRK BEYİN TAKIMI olarak çocuklarımıza özel tetramino kutusu göndermişler.

Lezzetine bayıldığım ikramlarda,misafirliklere giderken ve canınız çektiği her an tüketebileceğiniz gurme serisinin en yeni ürünleriyle UN ELLER yine yanımızdaydı,benim favorim tuzlu ve biberli oldu kimseye yedirmedim evde desem yeridir :) yani bir kaç tane verdim canım o kadar da gaddar değilim :) 

Birde kapak kızı oldum :)

Kızım ve oğlumu ürünleriyle büyüttüğüm bir marka ve vakti zamandında stand hostesliği yaptığım dönemlerde sıkça tanıtımını ürünlerini neredeyse ezbere bildiğim bir marka olan UNİ BABY yine çocuklarımıza ve bize kocaman bir paket dolusu hediyesi ile yanımızdaydı.Göz temizleme pedlerini makyajlı olayım yada olmayayım her akşam mutlaka kullanırım.

Uzun zamandır adını duyduğum bir UZAY KİMYA markası olan BENİM BABY benim isimli ürünleriyle bizlerle idi,bebek gereçleri yıkama suyu yakında doğacak olan eşimin yeğeni için hediye paketimize eklendi,diğerleri ise kullanılmaya başlanacaklar çünkü en çok lekelenmeler yaz aylarında gerçekleşiyor çocuklarımız tarafından.


Henüz çok yeni bir firma olmasına ragmen müşterilerine verdiği güven ve ürün çeşitliliği ile Türkiye pazarında yerini çabuk alan markalaşma yolunda hızla ilerleyen WELCOME BABY yetkilileri bizlerleydi,bize welcome baby ile bilgiler verirken D100 Pendik'de bulunan mağazalarına davet ettiler.


Kış boyu evimizden ayıramadığımız XLEAR yine bizimleydi,Türkiye'de ilk ve tek solunum yolları mukozasındaki ödemi gidererek burun tıkanıklığını gideren ve solunum yollarını ve sinüsleri nemlendiren tuzlu su-xylitol kombinasyonudur. Çocuk ve yetişkinlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.


#nihanvesafakla23nisan etkinliğinde bizleri yalnız bırakmayan tüm firmalarımıza bu etkinliği düzenleyip bizlerin çok güzel vakit geçirmesini sağlayan sevgili blogger arkadaşlarım NİHAN ve ŞAFAK'a çok teşekkür ediyorum.
Bunun yanı sıra çocuklarımızı özel tasarladıkları ürünlerini hediye eden  SEVGİLİ EMİNE'ye bu güzel kalem için,

Aslında uzun zamandır tanışmamıza rağmen,yeni yüz yüze görüşebildiğimiz SEVGİLİ PINAR'cığıma da sonsuz teşekkürler...

Etkinliğimizde bizlerle beraber olan diğer blogger arkadaşlarımız ise;

 .Seyhan Tavaşoğlu http://defnenil.blogspot.com
• Nüket Tuzcuoğlu http://atolyenott.blogspot.com.tr
• Arzu Göncü Hangül http://www.vanilins.com
• Elmas Gelincik http://www.bloggerlarpaylasiyor.com
• Ece Çam http://derinceece.blogspot.com.tr/
• Fatma Doğan http://sosyalannem.blogspot.com.tr
• Şafak Karadeniz Kilimcigöldelioğlu http://www.safagindunyasi.com/
• Nihan Keçeci www.sansbocegi.com
• Emine Coşkun http://kakuleninbebekleri.blogspot.com.tr/
• Zehra Abdulhadi http://www.zehraslife.com/
• Pınar Şenoğlu http://www.pinarlahayat.com/
• Melis Hasırcı Tezcan http://www.oncekadinsonraanne.blogspot.com.tr

Çok uzun bir post oldu ama eğlenceyi bölmek istemedim :)
Bir diğer postta görüşmek üzere sevgiyle kalın :) Bizlerin paylaşımlarını görmek isterseniz #nihanvesafakla23nisan tagindan takip edebilirsiniz.



6 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. süper bilgiler teşekkürler
    muzipo kids daha iyi bir yer seçebilirmiş kendine sanki

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok güzeller güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  3. Etkinliğiniz de hediyeleriniz de çok güzel Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  4. Herşey çok güzelmiş, eğlenceli bir gün olmuş :))

    YanıtlaSil
  5. keyifli bir etkinlik olmuş Sevgiler :) Lezzet Tramvayı

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski