Merhaba arkadaşlar en son postumda bahsettiğim üzere annemin sağlık durumu ve sonrasında benim rahatsızlığımdan dolayı kısa bir ara vermek zorunda kaldım.
Neyse ki herşey yoluna girdi ve bugün siz değerli annelere,anne adaylarına çok güzel bir oyun matından bahsedeceğim.
Geçtiğimiz günlerde bizde yakından deneyimleme fırsatı bulduğumuz POLYMAT OYUN PUZZLE ile yeni keşifler yaptık,bunlardan bahsedeceğim ama öncesinde biraz ürünü tanıyalım.

Polymat

Polymat Kids 4 adet, 1 adedi 50cmx50cm büyüklüğündedir 4 adedi 1 metre kare toplam alan kaplamaktadır.
Bakteri ve mantar barındırmayan, HCFC gibi zararlı hiçbir madde içermeyen POLYMAT spor ve eğlence malzemeleri, yelkenden uzak doğu dövüş sporlarına, kamp ve dağcılıktan yüzmeye, çocuk oyun alanlarından oyuncaklara kadar birçok alanda kullanılıyor. Ürünlerimiz spor ve çocuk oyun alanlarında hareket rahatlığı sağlarken; çocukların zihinsel gelişimine yardımcı olan oyuncakların üretilebilmesine olanak sağlıyor. İşlenmesi ve şekil verilmesi son derece kolay olan ürünlerimiz, hayal gücünün sınırlarını zorlayacak çeşitlilikte spor ve eğlence amaçlı ürünlere dönüştürülüyor.

Özellikler

  • Antibakteriyel.
  • Antialerjik.
  • Ses yalıtımı sağlar, tabana ses geçmesini engeller.
  • Hafif, Rahat ve Esnek.
  • Bakteri Barındırmaz KOKU yapmaz.
  • Isı yalıtımı sağlar taban soğukluğunu geçirmez.
  • Su ve Nem Tutmaz.
  • Alev yürütmezlik özelliği vardır.
Peki nerelerde ve nasıl kullanacağız diye düşünmeye başladıysanız hemen belirteyim.                                          
Polymatı,evlerinizde çocukların odalarına kaplayabilirsiniz,puzzle oynamaları için kullanabilir,ses geçirmez özelliği sayesinde alt komşularınızı rahatsız etmezsiniz,hafif olmasıyla ve kolay taşınması ile her türlü aktivitelerinizde kullanabilirsiniz,hatta ve hatta spor yaparken yere döşeyebilir üstünde rahatça sporunuzu yapabilirsiniz.



Biz evimizde kutucuk yapıp saklanma odası yaptık yere serip araba sürdük hatta üstünde zıplamaca oynadılar abla kardeş.Biz ürünümüzden memnun kaldık ve sizlerinde çocuklarınıza ait odaları veya kişisel oyun alanı yaratmak isterseniz bahçenizden evinize kadar döşeyebilirsiniz,yapıştırma olmadığından ve puzzle şeklinden dolayı tüm çocuklar buna bayılıyorlar.
Sizlerde bu güzel ürüne sahip olmak hatta Polymat'ın yeni reklam yüzü çocuğunuzun olmasını isterseniz sosyal medya hesaplarını incelemenizde fayda var.
Web Sayfaları :
Facebook Sayfaları:
İnstagram Sayfaları:

Twitter Sayfaları:
Sevgiler....

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski