Merhabalar hepinize mutlu bir pazar günü dileyerek geçtiğimiz haftalarda sizlere BURADA Kİ yazımda da bahsetmiş olduğum etkinliğimizin çok değerli sponsorlarının 2. bölümü ile devam ediyoruz.
İlk firmamız PERFETTİVANMELLE,sakız ve şekerlemedeki yeri doldurulamaz tabi ki ve yeni markaları olan chupa chups ürünleriyle yeni biz lezzet kattılar ve bu güzel ürünleri ile bizleri de tanıştırdılar.

Özel tasarım ve tamamen el işçiliği ile üretim yapan PİNKYLOLA instagram hesabımı inceleyip benim için güzel bir clotc bag çanta hazırlamış çok beğendim emeklerinize sağlık.

Bir kaç haftadır deneyimledğim,hem kokusundan hemde ürünün saçıma verdiği olumlu etkilerden dolayı memnuniyet duyduğum bir marka olan REMOLENT saç kreminini sizlerde güvenle kullanabilirsiniz,ben saç kremi fazla kullanmıyordum saçlarımda yağlanma yapar korkusu ile ama bu kremi gönül rahatlığı ile önerebilirim sizlere de.
Saçlarımın sağlıklı uzamasına olan katkısını asla unutmayacağım beğenerek kullandığım at kuyguğu şampuanımın markası REVOX yeniden şampuanımı yedekledi teşekkür ederim.
ROSECE NATURAL bizlere sample ürünlerinden ve bebek ürünlerinden göndermişler,ben çocuklarımı büyüttüğüm için minik bebeğimize hediye ettim annesi de çok memnun kaldığını belirtti teşekkür ederiz.

SANA KAPAK OLSUN hepimizin isteği üzerine kapaklar tasarladı benim tasarımımdan daha önce sizlere bahsetmiştim,şimdi arkadaşlarımızın tasarımlarını da ekliyelim çok güzel hepsi :)

TOKSÖZ GRUP bizlere kocaman tüm ürünlerini içeren paketler göndermiş yemelere doyamadık desem yeridir,ama bende 2 tane canavar varken bir kaç günde stoklar eridi hemde içinden sadece 1 tanecik yiyebildim :(





2 başarılı kadın tarafından yapılan tasarım kolyeye bayıldım hemde beni yansıtmış,çünkü bende canım sıkıldığı zaman kafamı dağıtmak için el işi yapmayı tercih ederim.Teşekkürler TAKATUKA
TATLIMO bizleri hiç bir zaman yanlız bırakmayan blogger dostlarımızdan değerli yöneticisi Mahmut Bey'e de ilgilerinden ötürü teşekkür ederim.Enfes lezzetlerdi ve tazecikdi.

TOZLUCOM beğendiğim online alışveriş sitelerinden biri hızlı teslimatı,müşterilerine verdiği güven,ürün çeşitliliği ile gönüllerimizi feth ediyor.Bizlere de hediye ettikleri ürünlerine bayıldık,kızım ve kayınvalidem tarafından el konuldu :)
Tazecik kuruyemiş ve şekerlemeleriyle ve kahvesiyle evimize renk katan TUĞBA KURUYEMİŞ'e teşekkürler.

TURKUAZ SABUN EVİ bizlere yazın tadını çıkartmamız için çok şık kar taneleri yapmışlar özel sofralarımda çok işe yarayacak teşekkürler.

UNELLER Lezzetleriyle tanışmayan var ise mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum,zira denemeyenler çok pişman olabilir %100 el yapımı ile imal edilen bu harika lezzetleri tatmak için geç kalmayınız.


365İST Bizlere çok şık ürünler göndermiş ayrıca takipcilerimize de indirim sağlayacak kupon kodu dileyenlere verebiliriz iletişime geçmenizi rica ediyoruz.
Daha önce siz takipçilerimle BURADA paylaşmış olduğum PRONAİL ürünleriyle yeniden tanışıyorum zor zamanlarda hep ihtiyacım olabiliyor.

Bu güzel isim kartlarının mucidi tatlı arkadaşım Pınar'a ve diğer ameği geçen arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler.


Emeği geçen tüm sponsorlarımıza ve #4mevsimkadini'na teşekkür ederim.
Etkinliğe katılan diğer blogger arkadaşlarımız ise;
Arzu Göncühttp://www.vanilins.com

Ebru Köroğlu
http://www.hayatimakyajla.com

Ece Çam
http://derinceece.blogspot.com.tr

Fatma Doğan
http://sosyalannem.blogspot.com.tr

Filiz Şahin
http://makyajkelebegi.blogspot.com.tr

Leyla Kılıç
http://marindentarifler.blogspot.com

Melis Hasırcı Tezcan
http://www.oncekadinsonraanne.blogspot.com.tr

Nihan Keçeci
Tali
www.sansbocegi.com

Pınar Şenoğlu
www.pinarlahayat.com

Rabia Tornacı
http://www.tavsiyesever.com

Sena Dursun
http://nypdsena.blogspot.com.tr

Şafak Karadeniz
http://www.safagindunyasi.com
Kilimcigöldelioğlu

Yasemin Özer
http://biricitinyeri.blogspot.com.tr

Zehra Abdulhadi
http://www.zehraslife.com




1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. sponsoru bol bir etkinlik olmuş telefon kapakları pek güzel çikolatalara uzanası geliyor insanın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski