Türkiye’nin %100 organik üretim yapan ve bunu uluslararası GOTS sertifikasıyla tescilleyen giyim markası Organickid ürün kategorisini genişletiyor. Organickid artık 0-8 yaş arası kız-erkek bebek ve çocuklar için ürettiği organik çorapları satışa sunuyor. Tamamen organik olan bu çoraplar hem ayak sağlığını gözetiyor hem de renkli ve şık tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Çocukların sağlıklı gelişimi için %100 organik üretim yapan ve bunu GOTS sertifikasıyla tescilleyenOrganickid ürün kategorisini genişletiyor. Organickid organik kıyafetler, hastane çıkış setleri, makarna ve şampuan ürünleriyle birlikte yeni ürünü organik çorapları da miniklerin beğenisine sunuyor.

0-8 yaş arasındaki kız ve erkek bebek ve çocuklar için özel olarak tasarlanan ve 7 ayrı temadan oluşan %100 organik çoraplar www.organickid.com.tr adresinde satışa sunuluyor. 

Kızlara Balerina, Erkeklere Sportive Çoraplar
Organickid tarafından üretilen çoraplar yaşa ve cinsiyete göre özel konseptlerle tasarlandı. 0-2 yaş kız çocuklara özel Balerina, erkeklere özel ise Sportive çoraplar hazırlandı. Kız çocuklara özel Balerina çoraplar pembe, sarı, yeşil ve lacivert renk alternatifleri ve modelleriyle, erkek bebekler için tasarlanan Sportive çoraplar ise şıklığıyla dikkat çekiyor. Her paket 5 ayrı renkten oluşuyor.

Organickid’in çorap kategorisinde 2-8 yaş arası kız çocukları için ise puantiyeli pembe, fuşya ve mavi renklerden oluşan 3 ayrı renkli paket, yine 2-8 yaş arası erkek çocuklar için ise çizgili lacivert, yeşil ve beyaz renkli çoraplar yer alıyor.
0-2 yaş koala.JPG görüntüleniyor

Koala Temasına Uygun Çoraplar
0-2 yaş arası hem kız hem de erkek bebekler için bir de “Koala” temalı 5 ayrı modelden oluşan renkli çoraplar satışa sunuldu. Bu çoraplar tüm renkler ve modeller düşünülerek Organickid giyim ürünlerinde yer alan koala koleksiyonuna uygun olarak üretildi.

Naturel Renk de Unutulmadı
Organickid çoraplarda da klasik natürel algısından vazgeçmedi. Kız&erkek bebek ve çocuklara özel ham pamuk renginden çoraplar da koleksiyonda yer aldı. Naturel koleksiyonda 3’lü set olarak satışa sunuluyor.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski