Ozmo Dünyası’nın eğlenceli üyesi Ozmo Egg, yepyeni Vahşi Batı oyuncaklarıyla raflardaki yerini aldı. Yeni serinin 3’lü kutularından kovboy kasabası kurulabiliyor, böylece oyuncaklarla vakit geçirmek daha da keyifli hale geliyor.

Ozmo dünyasının karakterlerinin çocuklarla buluşmasını sağlayan Ozmo Egg, yepyeni oyuncaklarıyla çocukların hayallerini renklendirmeye devam ediyor. Ozmo Egg’in yeni serisi için hazırladığı çift taraflı baskılı 3’lü kutular katlanarak kasabaya dönüşüyor ve çocuklar için muhteşem bir oyun alanı sunuyor. Yeni kutularda 6 farklı tasarım yer alıyor. Ayrıca bu tasarımlar ayrı ayrı kullanılabildiği gibi bir arada da eğlenceyi çocukların odalarına taşıyor.


Dışındaki lezzetli çikolatası ve içindeki oyuncaklarıyla çocukların kalbini fetheden Ozmo Egg’in yeni kutularında Vahşi Batı Taşıtları, Dinamik Dinamitler, Kovboy ve Kızılderililer, Haylaz Haydutlar ve Vahşi Batı Esintileri olarak kategorilere ayrılmış 22 farklı oyuncak bulunuyor. Kasım ve Aralık aylarında çocukları seçilmiş satış noktalarında yeni Ozmo Egg kutularının yer aldığı dev maketler karşılayacak. Çocuklar, markette yer alan Ozmo karakterleriyle çektirdiği fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaşarak düzenlenecek ödüllü yarışmalara katılma şansı yakalayacak.


Ozmo Egg’in yeni kutuları 4,25 TL, tekli ürünler ise 1,5 TL’den satışa sunuluyor.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Yeni oyuncaklar geldiğine göre daha çok Ozmo satın alacağız galiba :)

    YanıtlaSil
  2. Çocuklara şeker vermeyin paketli gıda vermeyin diye basbas bagırıyor uzmanlar.siz bize bunlarin reklamını mı yapıyorsunuz aşkolsun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski