Dünyanın en özel çiçek ve bileşenleri Vakko’nun yeni kadın kokusu Vakko Infiniti for Her’de biraraya geliyor. Vakko parfüm koleksiyonunun en son üyesi Vakko Infiniti for Him’in ardından hazırlanan Vakko Infiniti for Her, üç farklı kokusu ile bir kadının farklı tarzlarına ve ruh hallerine hitap ediyor. Fransız parfümörler tarafından uzun süren çalışmaların sonunda tasarlanan ve Fransa’da üretilen Vakko Infiniti For Her’ün baş döndürücü kokularıyla mükemmel bir biçimde uyumlu şık şişesi, kokuyu daha da özel kılıyor.

Katia, Piu Piu ve V de Vakko ile kendi parfümünü üreten ilk moda markası olarak Türkiye’de bir ilke imza atan Vakko, parfüm serisini Vakko Infiniti for Him’in ardından Vakko Infiniti for Her ile taçlandırdı. Vakko Infiniti for Him gücü, gençliği ve sonsuzluğu bir ifade biçimi olarak düşleyen erkekleri tanımlarken, Vakko Infiniti for Her, bir kadının farklı zamanlarda farklı tarzları tercih etmesinden ya da farklı ruh hallerinde olmasından yola çıkarak tasarlanan üç kokusuyla duru, enerjik ve büyüleyici kadınları anlatıyor. Fransız parfümörlerin dünyanın en özel çiçek ve bileşenleriyle uzun süren çalışmalar sonucunda oluşturduğu ve Fransa’da üretilen bu üç kokunun ortak özelliği, zarif, iddialı ve büyüleyici olmaları.

Vakko Infiniti for Her No.1, zarif, elegan ve kokusunun stilini tamamlamasını arzulayan kadınlara özel, daha çok gündüz kullanımları için tasarlandı. Gülün zarafeti, menekşenin saflığı ve vanilyanın duru aroması bu kokuda büyülü bir şekilde buluşuyor. Böğürtlen ve pembe biber notaları bu muhteşem bileşime eşlik ederek benzersiz ve rafine bir koku oluşmasını sağlıyor.




Vakko Infiniti for Her No.2’de zamansızlık; sanat ve ustalıkla buluşuyor, yıllar boyu sürecek bir lüks anlayışı sunuyor. Aktif, modern ve kokusu ile varlığını hissetirmeyi tercih eden kadınlara özel, daha çok haftasonu kullanımları için tasarlanan Infiniti for Her No.2, içeriğindeki saf ve duru portakal çiçeği, yazın heyecanını taşıyan yasemin, amber aroması ve vanilya ile enerjik ve taptaze bir koku vadediyor.


Vakko Infiniti for Her No.3’te feminenlik ve tutku çarpıcı bir şekilde harmanlanıyor. Cazibeli, gizemli ve dikkat çekiciliği ile feminen duruşlu kadınlara özel, daha çok gece kullanımları için hazırlanan Vakko Infiniti for Her No.3’te esrarengiz paçuli, konyak, viski ve pembe biber notaları, taze floral aromalar ile buluşuyor. Baş döndürücü bir etkiye sahip olan Vakko Infiniti for Her No.3 amberin değerli aroması ile zenginleşerek tutkulu bir koku oluşturuyor.


Tek bir kalp 3 farklı ruh vadeden Vakko Infiniti for Her ailesinin üç kokusu; Vakko’lar, Vakko Boutique’ler ve Vakko Online Shop’ta, zarif, iddialı ve büyüleyici bir koku arayışında olanlarla buluşuyor.

Vakko Infiniti for Her No.1 - Eau de Parfum - 100 ml
Vakko Infiniti for Her No.2 - Eau de Parfum – 100 ml
Vakko Infiniti for Her No.3 - Eau de Parfum – 100 ml
Satış fiyatı : 225 TL

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Merak ettim simdi bu parfumleri :-) ozellikle no 2 yi bi vakko magazasina ugramak lazim ;-)

    YanıtlaSil
  2. Yıllar önce Katia isminde bir parfümünü kullanmıştım.Bunları da merak ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzu yeni keşfettim.Gfc ile takibe aldım.Bende bloguma beklerim. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski