The Body Shop Çiçek Açtı!
Yeni British Rose Vücut Bakım Serisi ile Teninizde Gül Çekiciliği

The Body Shop Türkiye, İngiltere’deki çevre ödüllü çiftlikten sizin için elle toplanan, doğal yöntemlerle kurutulan ve dağdan gelen suda damıtılan güllerle çok özel bir cilt bakım serisi hazırladı. İngiltere Herefordshire’da %100 organik olarak yetiştirilen güllerden hazırlanan yeni British Rose Vücut Bakımı Serisi cildinizde gülün çekiciliğini hissettiriyor.Gül yaprağı yumuşaklığında kadifemsi bir cilt için yeni British Rose Vücut Bakımı Serisi The Body Shop mağazalarında ve online mağazada sizi bekliyor.
Cilt bakımınızın yanında, British Rose Eye & Cheek PaletteLip & Cheek Stain ve British Rose Nail Colour ürünleri ile The Body Shop Türkiye, kış makyajınızı da unutmuyor.

Kadifemsi Yumuşaklık için British Rose Vücut Bakım Serisi

Nefis Peeling ile Arının
Gerçek gül yaprakları içeren jel yapıda yeni British Rose Exfoliating Gel Body Scrubile cildiniz çok daha yumuşak ve pürüzsüz bir dokuya sahip olacak.

Işıldayın
Ultra ince dokusuyla 24 saat nemlendiren yeni British Rose Instant Glow Body Essence ile cildiniz ışıldasın.


Yumuşacık Cilt için
Normal ve kuru ciltler için uygun olan hoş kokulu yeni British Rose Instant Glow Body Butter ile cildiniz baştan aşağı sağlıklı bir ışıltıya kavuşsun.

Kış Makyajınız için

Yüzünüzü Kızartacak Bir Öpücük
İlhamını doğadaki renklerden alan, %100 organik aloe vera ve yerel ticaret ürünü bal ile zenginleştirilmiş yeni Lip & Cheek Stains ile 12 saate kadar süren taze ve ışıltılı bir görüntüye kavuşun.

Mükemmel Palet
Yeni sınırlı sayıda British Rose Eye & Cheek Palette pembe ve dumanlı tonların zamansız uyumu ile gündüzden geceye rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir görünüm.

Tırnaklarınızda Çiçek Etkisi
Yeni British Rose Nail Colour ile ellerinizde bir buket çiçek taşıyormuş hissi yaratın.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. hepsi çok güzel görünüyor ama özellikle peeling ve palet çok ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
  2. Bakarken bile gül kokusu alır gibi oldum. Gül kokusunu çok severim birde kokusu kalıcı ise denenebilir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski