Bir süredir akne sorunu mu yaşıyorsunuz? Aynanın karşısında aknelerinizi sıkmak için dakikalar harcarken, sonunda daha kötü bir ciltle mi karşı karşıya kalıyorsunuz? Kendinizi daha fazla yormayın ve işin uzmanıyla tanışın. COSMED COMPLETE BENEFIT Akne Kontrol Jeli ile aknelerinizi sıkmayın, sadece kurutun ve onlardan kurtulun!

Akne nasıl kurutulur?


Cildinizdeki aknelerin sayısı arttıkça onlarla nasıl mücadele edeceğinizi bilemiyor, aynanın karşısında dakikalarca onları sıkmaya çalışıyor, her seferinde de çok daha kötü bir manzarayla karşılaşıyorsanız denenmişi denemeyi bırakın artık. Toplantıya ya da arkadaşlarınızla buluşmaya giderken boşuna keyfiniz de kaçmasın çünkü pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkün. Bunun için kendinize yepyeni bir sayfa açın ve COSMED ürünleriyle tanışın. COSMED COMPLETE BENEFIT Akne Kontrol Jeli, sizin defalarca ve dakikalarca sıkmak için uğraştığınız aknelerinizi hızla kurutacak ve aynanın karşısına daha rahat çıkmanızı sağlayacak. Böylelikle, akneler de asla güzelliğinize gölge düşürememiş olacak. 
Akne jeli cosmed

Özel formülü ile son dakika kurtarıcısı

Kurutucu özelliğe sahip, yağlı ve akneli ciltler için özel olarak geliştirilen ve aknenin üzerine uygulanan COSMED COMPLETE BENEFIT Akne Kontrol Jeli, içeriğinde bulunan özel formüllü aktif bileşenler ile sebum salgısını düzenler ve akneyi kontrol altına alır. Son dakika akneleri için her kadının çantasında olması gereken ve cildi hızla iyileştiren bu ürün ağrılı akne oluşumunun önüne geçer, canınızın yanmasını önler.
20 ml: 45 TL
Akne kontrol jeli

Cinsiyetiniz ve yaşınız ne olursa olsun, sorunsuz bir cilde sahip olmak ve aynaya her baktığınızda kendinizi bir kez daha mutlu hissetmek için COSMED’in uluslararası standartlardaki güvenilir ürünlerine yetkili eczanelerden ulaşabilirsiniz.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Bu jel kullanmaya başladım ve sonuçlarını çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  2. kullanmaya başlayacağım bakalım nasıl olacak sonuç

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski