Merhabalar herkese,geçtiğimiz cumartesi yani 13.02.2016 tarihinde bir birinden değerli blogger arkadaşlarımın katılımı ve bir çok markanın sponsorluk desteği ile gerçekleşen #sevgininrengikirmizi  blogger etkinliğinin konseptini ''SEVGİ'' olarak belirledim.Sevginin açamadığı hiç bir kapı olduğunu düşünüyorum,sevgiyle yapılan her iş mutlaka güzel sonuçlar doğuracaktır hayatımızda..Bu benim ilk blogger etkinliğim di bu nedenle hem heyecanlı hemde bir çok detayı düşünmek durumundaydım.Ben bir anneyim öncelikle ve sevginin gücüne çok inanıyorum bu nedenle bu etkinliği geleneksel hale getirip her yıl şubat ayında gerçekleştirmeyi planlıyorum.
OTTOMAN REKLAM
Sponsor afişim OTTOMAN REKLAM tarafından hazırlandı.
ANDAÇ REKLAM
Masa kartlarımız ise ANDAÇ REKLAM tarafından hazırlandı...
SOSYALANNEM



#sosyalannemile14subat etkinliğimiz için mekan tercihim PLUSHOTELBOSTANCI oldu,oteli etkinlikten önce gidip gördüm, #sevgininrengikirmizi etkinliğim için ayılan alanı inceledim ve otel Sales&Marketing Maneger'imiz Kenan Bey ve Otelimizin sahibi Mert Bey bu konuda hiç bir desteği esirgemedi benden teşekkür ederim.Konuklarımı en iyi şekilde misafir ettiler,ikramlar özel istekler ve daha bir çok detay....

PLUSHOTELBOSTANCI Anadolu yakasının cazibe merkezi Ataşehir, Bostancı’da şehrin nabzını tutuyor. İstanbul’un ana ulaşım hattı E-5 karayolunun yanında, kolayca ulaşılabilen konumunun yanı sıra İstanbul’un her yerine kolayca ve trafiğe yakalanmadan kapısının önündeki metro istasyonundan gidebildiğiniz Plus Hotel Bostancı Ataşehir finans merkezine 3 dakika, popüler alışveriş caddesi Bağdat Caddesi’ne 10 dakika, eğlence merkezi Kadıköy’e 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 dakika, tarihi merkez Sultanahmet ve Taksim’e 45 dakika mesafededir.
Otelimizi ilerleyen zamanlarda ayrıntılı biçimde sizlere tekrar tanıtacağım.
PLUS HOTEL BOSTANCI

Benim açılış konuşmamdan sonra bir birinden değerli firmalarımızın tanıtımlarına yer verdik.

İlk olarak FARMASİ Bölge Müdürü Zümrüt Hanım,bizlere Farmasi ve ürünleri hakkında bilgiler verdi.Farmasinin bende değeri çok Türkiye pazarına ilk girdiği zaman tanıtım kampanyalarını BURADA ilk ben düzenlemiştim.HELAL,ISO,TSE,GMP sertifikalarına sahip Farmasi ürünlerini uzun zamandır kullanan bir tüketici olarak gönül rahatlığı ile önerebilirim.
FARMASİ
FARMASİ BLOGGERLAR

Uzun zamandır çocuk gelişimi ile ürünlerini ve yetişkin ürünlerini kullandığım MİKROGEN İLAÇ'ın markalarından birisi olan NUTRİGEN'i temsilen Buğra Bey ve Samet Bey bizlerle oldular.Bildiğimiz üzere çocuklarımız için sağlık en çok annelerin dikkat edebileceği bir konu o nedenle bildiğim tanıdığım marka olan Nutrigen ürünlerinden vazgeçmemeye çalışıyorum,bizlerle olduğunuz için teşekkürler...
NUTRİGEN


Kişiye özel parti tasarımları,baby shower,doğum odası süsleme ve daha bir çok partisel hazırlıklarınızda çalıştığınız kişi yada kurumlar çok önemlidir,ben bu etkinliğim için FEELGOOD'u tercih ettim,sağ olsun Özge Hanım'da beni kırmadı bir birinden güzel sukulentleri ile sevginin emekle başladığını da anlatmış oldu,teşekkür ederim.
FEELGOOD


Yaklaşık 4 aydır severek ürünlerini kullandığım ODAK PARFÜMERİ bir çok markayı bünyesinde barındırmasından sonra kendi parfüm çeşitleri ile yanımızda oldular.Bu arada söylemeden geçemeyeceğim gencecik bir birine çok yakışan bir eş nadir bulunur :)
ODAK PARFÜMERİ


Blog dünyasında sıkça gördüğümüz ve ürünlerini severek kullandığım,hatta o kadar hızlı uzatmasından dolayı dip boya vaktimin de geldiğini gördüğüm markalarımızdan REVOX ürünleri ile Gamze Hanım Ankara'dan etkinliğim için geldi,teşekkür ederim.Bu arada Revox yeni hazırlıklar içinde Mart yada Nisan ayında en yeni ürünleri ile tanışacağız :) Biraz merak edelim bence :)Gamze Hanım'da işini ve markasını seven bir kadın,sürekli Revox için özel çabalarını görüyor ve takdir ediyorum.
REVOX

Ve son olarak yine bloggerların olmazsa olmazı değerli firmamız TATLIM O Genel Müdürü Mahmut Atar Beyefendi bizlerle beraberdi.Hem ikramlıklarımız hemde çekiliş için tazecik sevgililer günü konseptli lezzet sepetleri ile etkinliğime renk kattı,teşekkür ederim.
TATLIMO



Veee gelelim günün diğer detaylarına....
Masalarımızda konuklarımız için özel şeyler olsun istedim.

FEELGOOD Sukulentlerimiz, İKON SABUN Duygu Hanım'ın mis kokan #sevgininrengikirmizi etkinliğine özel küvet seti kokulu taşları,KEÇELİ HAYALLER Esma Hanım'ın el emeği göz nuru keçe çantaları, CEYLİN TOKA Ebru Hanım'ın yine el emeklerinden oluşan temamıza uygun butik tokaları ile masamız oluşmuştu.Hepsine tekrar teşekkür ederim.

#sevgininrengikirmizi

SİSBEATOLYE

Kesmelere kıyamadığım her köşesinde beni anlatan pastam ve kurabiyelerim SİSBE ATÖLYE Begüm Hanım tarafından hazırlanmıştı.Pasta ve temalı #sosyalannemile14subat temalı kurabiyelerim tadanlar tarafından tam puan aldı ve benden de tabi ki :) Pastamın tüm detaylarını BURADAN videosuyla izleyebilirsiniz.


Son olarak STİLEVS,TATLIMO ve HOLİKA çekilişlerimiz gerçekleşti,onların detaylarını da sizlere yakında blogum da yer vereceğim.

Bu etkinlikte ilk kez benim ile bir blogger etkinliğine sponsor olan markalarımız vardı,bana güvendikleri ve mutlu edici mailleri için teşekür ediyor blogum da uzun zaman #sevgininrengikirmizi #sosyalannemile14subat yazılarımı görebileceğinizi bildirmek istiyorum :)

Bizden bir kare ile sizlere keyifli okumalar diliyorum,umarım sizlerde okurken keyif almışsınızdır.
#sosyalannemile14subat
Etkinliğe Katılan Blogger Arkadaşlarım

Sevgiler..

21 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. güzel bir etkinlik olmuş cnm sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Herşey harikaydı. Emeklerine sağlık. Güzel bir günde sizlerle beraber olmak tanışmak beni mutlu etti. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden de sevgiler bende sizleri tanıdığım için mutlu oldum.

      Sil
  3. Fatma'cım her ayrıntısı düşünülmüş çok özenli bir etkinlik oldu.Eline,emeğine sağlık!
    Davetin için de tekrar teşekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,Filiz`cim,memnun edebildiysem ne mutlu bana....sevgiler

      Sil
    2. Teşekkür ederim,Filiz`cim,memnun edebildiysem ne mutlu bana....sevgiler

      Sil
  4. Çok teşekkür ederim.Bizler çok beğendik,emeğimize sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Fatmacığım,harika bir gündü,sizinle olduğum için çok mutlu oldum.Çok teşekkürler Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ahu'cum bizlerde seni tanıdığımız için mutlu olduk...

      Sil
  6. Çok güzel bir etkinlik olmuş canim emeğine saglik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler diğer blogger arkadaşlarımında beğenmesi beni onure etti.Sevgilerimle

      Sil
  7. Canım çok güzel ince detayları atlanmadan organizasyonu mikemmel huzur dolu bir gündü :) emeğine yüreğine sevgine sağlık cnm benim..

    YanıtlaSil
  8. Bizler için aylarca emek harcayıp bu güzel günü organize ettin.Herşey harikaydı canım.Gönlüne sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,Şerifecim memnun olmanız beni de mutlu etti.

      Sil
  9. bu güzel anlamlı gün de sizinle olduğum için çok şanslıyım.çok teşekkürler canım.Sevgi dolu günlere...

    YanıtlaSil
  10. Çok keyifli bir etkinlik olduğu fotoğraflardan renklerden detaylardan belli :)

    YanıtlaSil
  11. Oldukça başarılı bir etkinlik olmuş.Eline sağlık ,sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Çok keyifli bir etkinlik olduğu fotoğraflardan belli oluyor.Ellerinize sağlık :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski