Merhabalar dün size BURADA bahsetmiş olduğum güzel mi güzel,tatlı mı tatlı blogger arkadaşım KIRIK ŞEMSİYE'nin #ozgurlukkadinlabaslar etkinlğini anlatmıştım.
Bugün sizlere bizlere  deneyimlememiz için ürünlerini hediye eden bir kaç gıda ve mutfak ürünlerine ait firmalardan bahsetmek istiyorum.
Elif'in rengi programının da sunucusu olan sevgili ELİF ÇITAK'ın ellerinden çıkan bu tasarım pasta çok sevildi,görünüşü kadar da lezzetli bir pasta olmuş emeklerinden dolayı tebrik ediyorum.


Yıllardır evlerimizde yerini süt ve süt ürünleri ile alan SEK salep,elma suyu evlerimizin vazgeçilmez lezzetlerinden.Ben hem elmayı hemde elma suyunu çok seven biri olarak tek başıma meyve suyunu tükettim desem yeridir.Salepi ise bu akşam için saklıyorum,yemekten sonra illa ki bir tatlı canınız çekerse hafif süt ürünleri ve salep gibi içecekle bunları bastırabilirsiniz yani ben öyle yapıyorum :)


Ayrıca SEK DÜNYASI  TAT konserve ürünleri ile bizleri yalnız bırakmadı,garnitür için çok kullandığım bezelye ve yemeğini yapmak üzere bamya denenmeyi bekliyor.


Bu arada sizlere TAT GIDA hakkında kısa bir bilgi verelim,tat gıda bünyesinde 3 farklı markayı barındırıyor,TAT konserve ürünleri ile,SEK süt ürünleri ve makarna olarak da PASTAVİLLA markalarını bünyesinde barındırmaktadır.

 Son olarak geçtiğimiz günlerde kaybetmiş olduğumuz değerli iş adamı MUSTAFA KOÇ'a rahmet diliyorum.

Makarnayı çok severim özellikle çocuklar salçalı olana bayılıyorlar TAT MAKARNA marka olarak da sıkca evimize aldığımız ürünlerinden göndermiş bize,pazar günü pişirdik soslu olarak tükettik,resim çekmeye fırsat bulamadım :) 





Bizim evde sık tüketimi olan diğer bir lezzet pişmaniyedir.Çocuklarım ve ben mutlaka döke saça yeriz,bilirsiniz pişmaniye yemek o kadar kolay olmaz ama artık pişmaniyelere farklı seçenekler getirildi çikolatalı,fındıklı,fıstıklı,çekme helva olarak bir çok çeşitini görebilirsiniz.Değerli firmamız SİMAY PİŞMANİYE wonderfull paketi ile  özlemimizi bir nebze giderdi 1 gün içinde kutu bitirilmişti.



İçi dışı kıpkırmızı şahane bir içerik ile dolu bir paket hazırlayan SARAY BİSKÜVİ  hem evdekileri,hem misafirlerimizi memnun etti.Pazar günü dışarıda olduğum için gelen misafirlerime çay ile ikram ettim bu arada ürün gamını baya genişletmiş olması dikkatimi çekti.




Uzun zamandır almak isteyipde nedense ertelediğim mutfak ihtiyacım olan kek ve kurabiye standına bayıldım,sürahisi ile aynı renk olması da ayrı biz güzellik kattı,porselen cezvesi de yanında çok şık bir kombin oluşturdu,teşekkür ederim EWS



Son olarak sizlerinde sıkça duyduğu ve harika tazecik lezzetleri ile bizlerin gönlünde taht kuran TATLIM O harika lezzetlerini birleştirdiği karışık lezzet sepetleri ile bizlerle beraberdi.Yakın zamanda nasıl üretildiği ile ilgili tanışma sürprizim de yakında sizlerle beraber olacak..



Bir birinden güzel lezzetleri ile tanıştırdığı için sponsor firmalarımıza teşekkür ediyorum....
Diğer sponsorlarımızın ürünlerini de deneyimleriyle beraber yakın sürede blogda görebilirsiniz...





3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. afiyet bal şeker olsun canım :) gelsin kilolar :) yaaaa pasta aynı bana benzemiyormu :)))))

    YanıtlaSil
  2. afiyet bak şeker olsun beybisi :) gelsin kilolar :)

    YanıtlaSil
  3. Afiyet olsun.
    Pasta gerçekten güzel olmuş benim ilgi alanım olmasi da ayrı bir konu tabii :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski