Merhabalar hepinize,bahar geliyor güneş yüzünü göstermeye başladı,üzerimizde ki tüm olumsuzlukları ve kötü enerjileri kenara koyma vakti geliyor....
Bugün sizlere 13 Şubat 2016 da PLUSHOTELBOSTANCI'da gerçekleştirdiğim #sosyalannemile14subat #sevgininrengikirmizi etkinliğini yazmıştım.Bu gün sizlere blogger etkinliğim için bir birinden değerli sponsor firmalarımız ürünlerini denememiz için ürün sponsorluğu verdiler bugün sizlere bir kısmından bahsedeceğim.Bu arada belirtmeden geçmek istemedim,#sevgininrengikirmizi etkinliğinde ilk kez bir blogger etkinliğine sponsorluk veren firmalarımız çok oldu ve bende kendi adıma gurur duydum yazımın devamında bu firmalarımızı da tek tek sizlere aktaracağım.
İşte tüm sponsorlarımızın logolarını içeren afişimiz,Bazı firmalarımız kendi tercihlerinden dolayı eklenmemiştir.

#sevgininrengikirmizi


A harfinden  başlayalım o zaman :)

İlk olarak AYAKKABI DEVİ bir blogger etkinliğinde ilk kez benimle başladılar,tüm bloggerlarımıza kendi seçtikleri bir birinden güzel ayakkabıları ile destek oldular.İlerleyen günlerde kendi ayakkabılarımla ilgili bir yazım daha olacak....

Günün konsepti kırmızı olunca malum giyim kombinlerimiz de kırmızı olmalıydı,2015 İBS fuarında tanıştığım sevgili Didem Hanım ANNEKIZTASARIM ilk kez bir blogger etkinliğinde sponsorluk verdi,kızım ve benim giyim sponsorum olduğu gibi tüm bloggerlarımıza da kendileri tasarladıkları şapkalarından hediye gönderdi.Kişiye özel tasarımlarıyla kaliteli ürünleriyle kendini kanıtladı.



Hepimizin en korktuğu şeylerin başında doğal afetler gelir şüphesiz,ama evdeki küçük çaplı korkutucu hatta canımıza maal olabilecek yangınlar için mutlaka her evde bulunması gereken ürünlerin başında ALEV SAVAR olmalı diyorum,yine ilk kez etkinliğimde tanıştığımız alev savar firması %100 Türk sermayesi ile üretilen ve patentini de almış bir üründür,300gr'lık bir tüp ürünü 49,90 TL... Her evde bulundurulmalı..


Biz genellikle kış hazırlıklarımızı evde yapanlardanız ama kış gelmeden de çabuk tüketenlerdeniz,her markanın ürünlerine güvenmek ne yazık ki sağlığımız açısından zor olmakla beraber daha önce bir kaç zeytin çeşitlerini alıp beğendiğimiz bir marka olan BERRAK TURŞULARI bizlere 3 çeşit turşularını göndermiş,gümüş soğanı ilk kez denedik 3,5 yaşında oğlum bile bayıldı :) Sirkeli turşularından olan Salatalık turşusu lezzetliydi,biber turşusu ise sevdiklerimden yine ama benim acı yediğimde hıçkırma sorunum olduğu için fazla tüketemiyorum,kayınpederim sağolsun benim yerime tüketti bile :)



Saç,cilt,güneş ve vücut ürünleri ile son yılların vazgeçilmez markası olan COSMED sizlere BURADA  ki yazımda da  paylaşmış olduğum akne kontrol jelini hediye ettiler.Her zaman severek kullandığım ürünlerinin yanında ilk kez akne jelini de deneyeceğiz.


Kişiye özel ve butik tokaları ile saçlarımızı hemde masalarımızı süsleyen tokalarımızın mimarı CEYLİNS TOKA oldu. 


İlk kez bir blogger etkinliğine sponsor olan markalardan DAĞİ tüm bloggerlarımıza çeşit çeşit pijama takımları hediye ettiler,içlerinde bulunan değişim kartları ile uygun olup olmama sorununu da ince düşünüp çözdüler,bende bir kaç gün önce kızım ve oğlumun pijamalarını değiştirdim birde üzerine eşim ve kayın valideme de Optimum mağazasından pijama takımı aldım,yani ailecek DAGİlendik :)






1943 Yılında Mustafa Vasfi Diren tarafından kurulan Türkiye'nin köklü ve ciddi markalarından olan DİMES tazecik sıkma meyve suları ile hem bloggerlarımıza hemde gün içinde etkinliğimizde soğuk içecekleri ile  yer aldı...

Kilden gelen güzellik sloganı ile biz kozmetik düşkünü bayanların vazgeçilmez cilt bakım markası olan DERMOKİL farklı üç çeşit ürünü ile bizimle beraberdi,çok severek kullandığım şampuanından sonra hemen hemen diğer ürünlerini de deneme fırsatı yakaladım,yakında detaylı olarak anlatacağım.


Bugünlük sizlere A,B,C,D harflerindeki sponsor firmalarımızı yazdım,en yakın sürelerde yine alfabetik olarak diğer sponsorlarımız da yer alacaktır.
Bizlerin paylaşımlarını #sosyalannemile14subat #sevgininrengikirmizi ve #sosyalannemevents taglerinden sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Bu yazımda yer alan tüm sponsorlarımıza bana güvendikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım...
Sevgiler..

11 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Bu güzel günde davetlin olduğum için şanslıydım. Tekrar başka özel ve güzel günlerde bir arada olmak dileğiyle canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim canım,hep bir arada kalabilmek dileklerimle...

      Sil
  2. Etkinliğin harikaydı sosyal medyadan takip ettim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,diğer blogger arkadaşlarım tarafından daolumlu dönüşler almak mutlu edici...Sevgilerimle.

      Sil
  3. Anne Kız Tasarım ile ilgili detayları bilmiyordun.Ürünleri çok beğendim ve bir ara mutlaka detaylı incelemek istiyorum ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Detaylar böyleydi canım, sürpriz olsun istedim :)Mutlaka incelemelisin harika işler çıkarıyorlar..

      Sil
  4. Çok güzel bir etkinlik olmuş canım bir dahakiler de bende olmam dileğiyle çok isterim hepinizle tanışmayı

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir gündü. Ürünler şahane. Emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir etkinlik olmuş cnm tebrikler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski