#Sosyalannemile14subat Etkinliğime Sponsor Firmalarımın Desteği 3. bölüm ile devam ediyoruz...


''Yeni bir cam,yeni bir heyecan''denildiğinde ve evimde bir çok cam ürünlerini de kullandığım LAV,serenat serisinden kırmızı konseptli çay takımından tüm bloggerlarımıza hediye ettiler.Hepimiz özel ve günlük hayatımızda severek kullanacağız....

Her işin kolayı var,her işin kolayı MEHTAP mutfak eşyaları,1960 yılından bu zamana kadar ürün çeşitleri ile mutfaklarımızın baş köşelerinde lezzetli sofralara atılan ilk adımda yanımızdaydı ve İLK defa bir blogger etkinliğine sponsor oldu,blogger arkadaşlarımıza konsepte uygun,kırmızı,mavi,siyah tencere ve tavalarından hediye etti.Şimdi online alışveriş sitelerinde sadece mutfak değil evimizde ihtiyaç duyabileceğimiz tüm ürünleri bir kaç tık ile alma imkanı sunuyor.ONLİNE ALIŞVERİŞ için tıklayınız...


3D çizimler artık kolayca makinalarda yapılabiliyor bildiğimiz üzere,siz sadece hayal gücünüzü kullanın. MİNİTOLİA3D kurabiye ve pasta objeleri alanında ihtiyaç duyabileceğiniz bir çok kalıpları çıkartarak, bu alanda iş yapanların tercih ettiği firmalardan,bizlere kalp şeklinde kurabiye kalıbı göndermiş yakın zamanda bununla bir kurabiye yapmak düşer bize de :)


Sadece çocukların değil biz yetişkinlerinde severek,eğlencenceli vakit geçirmesini sağlayacak kazıma tekniği ile yapılan  Scratch Art-Deluxe Light Catcher Set evde çocuklarımız ile de yapabileceğimiz ev etkinlikleri için bence güzel bir seçenek olacaktır. MARKA BEBE tüm bloggerlarımıza kazıma seti hediye etti.


Çocuk ve yetişkinler için bir çok katagoride ürünleri bulunan MİKRO-GEN ilaç NUTRİGEN Çocuk gelişim şurupları çocuklarımızın gelişimine her zaman ki gibi yine destek oldu.Ben sürekli güvendiğim markaları kullanırım konu çocuklarım olunca bu konuda uzman olan Nutrigen markasının bir çok çeşiti ile çocuğunuzun isteyerek şurup içmesini sağlıyor.Bir anne olarak bende kesinlikle tavsiye ediyorum... Yakın zamanda Nutrigen ile ilgili bazı projelerde yine beraber olabileceğimizin sinyalini de verelim :)

''Kirlenmek güzeldir'' ama temizlenmek de güzeldir :) Kirlenirken öğreten birde tüm o kirleri çıkartma gücüne sahip OMO yılların verdiği tecrübe ile yine evlerimizin vazgeçilmezi olmayı başaran firmalardan. Active Fresh ürünü ile lekelerle mücadele ediyor.



Bünyesinde satışta olan bir çok markanın yanı sıra 1990 yılından beridir sektördeki yerini koruyan ODAK PARFÜMERİ bize kendi çıkartmış oldukları kadife keselerinin içinden gelen mis gibi kokan bay,bayan parfümleri ile bloggerlarımızı mest etti.Ben eşime seçtim Ziyba Egemen benim seçimim.

PERFETTİVANMELLE'nin ürünlerini bilmeyen yoktur,en yeni marka ve ürünü Chupa Chups bunun yanında mentos,vivident,bigbabol,happydent ürünlerinden oluşan bir set ile bizleri mutlu ettiler...

Mutfağın yıldızı denildiğinde artık hepimiz PAKMAYA diyebiliyoruz,mutfağımızdan pastahanelere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Pakmaya,bizleri şımarttı kendimize ve sevdiklerimize mutfaklarımızda küçük sürprizler yapabileceğiz...

Erkek giyiminde iddialı markalardan olan PİERRE CASSİ kumaş kaliteleri,giyimde ki çizgileri,sezon trendlerinde alışveriş yapmak için ilk bakılacak firmalardan,İLK defa bir blogger etkinliğinde bizlerle beraber oldular,tüm davetlilerimiz eşlerinin bedenlerine göre gömlekleri ile sevgililer gününde hediye veren taraf oldular :)


Bugünlük sizlere L ve P  harflerindeki sponsor firmalarımızı yazdım,en yakın sürelerde yine alfabetik olarak diğer sponsorlarımız da yer alacaktır.
Bizlerin paylaşımlarını #sosyalannemile14subat #sevgininrengikirmizi ve #sosyalannemevents taglerinden sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Bu yazımda yer alan tüm sponsorlarımıza bana güvendikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım...
Sevgiler..

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. cnm hepsi birbirinden güzel hediyelerdi,sana ve değerli firmalarımıza çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Biz teşekkür ederiz,kullandıkça bizi hatırlarsınız :) öptüm kocaman...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski