Merhabalar herkese bu gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncelikle hepimizin bu özel günü kutlu olsun,hak ettiğimiz değeri bulabilmeyi dileyerek hafta sonu sevgili Blog Yazarı arkadaşım BEĞENDİM PAYLAŞTIM blogunun yazarı Şerife'ciğimin düzenlemiş olduğu Kelebek Kadınlar blogger davetindeydim....






Sabah 10:30 gibi organizasyonu için hazırlıklarına yardım etmek için gittim,evim Anadolu Yakasında olduğundan dolayı RAMADA İSTANBUL ASİA OTEL'e ulaşımım hiç zor olmadı.
Altunizade'nin merkezinde olan Ramada İstanbul Asia Otel,bizler için kocaman bir toplantı salonunu ayırmışlardı,enfes break fest menüsü sıcak içecekleri ve nazik davranışları ile etkinliğimizde bizleri misafir ettiler.



Hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra etkinlik Şerife'nin Kadınlar Günü konuşması ile başladı.Sonrasında değerli firmalarımızın temsilcileri sıra ile bizlere firmalarını anlattılar,öğrenmenin sınırı olmadığı başarılı bir etkinlik oldu....Emekleri için Şerifeciğime teşekkür ederim.

Bir başka etkinlikte de tadına baktığımız butik pastamız PASTA SANATI akademi eğitmeni olan güzel bayan Şef Elif Çıtak'ın ellerinden çıkmıştı.




KENTON'un ürünlerini bilmeyenimiz yoktur elbette,sizlere BURADA yazdığım en meşhur lezzeti Trileçe.Tadı,lezzeti,kıvamı her şeyi tam ölçülerinde evde pratik lezzetler hazırlamamıza yardımcı ve yeni ürünlerinin içerik geliştiricisi,aynı zamanda marka yüzü olan çok tatlı,nazik,enerjik bir Şef Özlem Mekik tarafından sunuldu...




Bir çok firmanın yanı sıra Türkiye'nin önde gelen ritim gurubu RİTİMART bizlere canlı performans sergilediler,bir müzisyen eşi olarak bende kayıtsız kalamadım çoştuk, oynadık,eğlendik.Teşekkür ederiz güne ait canlı performansları izlemek isterseniz YOUTUBE KANALIM'a buyrunuz...


AKTEN KOZMETİK bünyesi altında olan markalarından Ebru Şallı'nın da destekleriyle biz kadınların cilt,saç,vücut,selülit sorunlarına çözüm sunan THALİA bizlere çok güzel bir set hazırlamışlar thalia bb kremi çok merak ediyordum yakında denemeye başlayacağım...Teşekkürler.




Biz kadınlar için vazgeçilmez kozmetik ürünlerinin ilk sırasında kokular yani parfümler yer alır OJUVİ parfümünü ilk kez deneyeceğim.Bu arada birazcık sıktım kokusuna bayıldım.


Gerçek İtalyan lezzetlerini ancak BARİLLA ile yaşayabilirsiniz,sosları ve makarnalarından oluşan bu seti yakında evde olduğum bir gün deneyeceğim acayip merak ediyorum laf aramızda :)



ODAK PARFÜMERİ daha önce de blogum da bir kaç postum da bahsettiğim üzere kendi markaları olan ZİYBA parfümleri serisinden ürünleri ile bizlerle beraberdi.En çok Yeşil olanını merak ediyorum yakında onu da deneyeceğim,pembe olanından memnun kaldım.Mavi olan yani Çekici ürününü kayınvalidem kullanıyor :)



Kuruyemişi ailecek çok severiz,kayısı ise kızımın vazgeçemediği meyvelerden,tap taze lezzetli kuruyemişler için YAMANLAR GIDA'ya teşekkür ederim.




Bir birinden güzel kokulu taşlarımız MARİPOSA tarafından hediye edilmişti,Mürvet Hanım'a çok teşekkürler evime astım bile :)

COOK markasını duymayan yoktur sanırım,saklama,pişirme ve temizlik gurubu ürünlerinden hediye etmişler çok teşekkür ederiz.

Konuşma balonları,sponsor afişleri ve çerçevelerimiz ŞİRİN PARTİLER tarafından yapılmış,çok şık görünüyordu,ellerinize sağlık.


SUNRİNO tarafından kafayı yedirtecek kadar güzel kokulu ve son zamanların en sevilen kozmetik ürünü MİLK SHAKEler için teşekkür ederiz,saçlarınıza şekillendirmek için kullanabileceğiniz gibi,vücut nemlendiricisi olarak da kullanabiliyosunuz,en yakın eczaneden bence bir tane edinmelisiniz.Benim 9 yaşındaki kızım bile bunu ben alabilir miyim diyor bizde ortak kullanıyoruz :)Kız annesi olmak böyle bir şey işte..



Erken hasat döneminde el işçiliği ile toplanan Urla Zeytinlerini şık bir şişede uzun zaman tazeliğini korumasını sağlayan HİÇ NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞLARI bizlerle beraberdi.Sabah kahvaltımızda çiğ olarak tükettik ve beğendik...


Daha önce yine bloguma konuk olan BURADA yazmış olduğum sır,sabır,armağan sloganlarıyla ününe ün katan ANAVARZA BAL isimlerimize özel etiketleriyle birden çok çeşit ballar hazırlamış bizlere,biz de afiyetle tüketiyoruz.


Yıllardır kozmetik bakım ürünleri ile biz tüketicilerin ihtiyaçlarını belirleyip beğenilerini kazanan NEUTROGENA visibly clear setiyle bizimleydi,bende kullanmaya başladım yakın sürede deneyimlerim blogumda olacak...


Bitkisel ürünleriyle biz tüketicilerin favori markası olan OTACI en yeni ürünlerinden göndermiş,gül suyunu kullanıyordum daha önce,makyaj suyuna bayıldım en yakın zamanda sizlerle paylaşacağım.



REVOX tüm kadınların saç uzatma merakını gidersin diye geliştirkdikleri ürünlerini kullandım memnun kaldım bundan sonra benim saç boyalarımı revox karşılasın :) Şaka bir yana hakikaten saçlarınıza etkisini,bakımını ve temizlik hissini bıraktığı gibi hızlı uzamasına da yardımcı.Bu arada yeni ürünleri cilt bakımı ile ilgili biz ne kadar sorsak da öğrenemedik ama artık gördük en yakın sürede onu da denemeliyiz.Revox firmasının sunumunu BURADAN izleyebilirsiniz.




SHAPEMASTER güzellik ve bakım merkezi 3 şanslı arkadaşımıza uygulama hediye ettiler,teşekkür ederiz.


AVERZİO Tüm blogger arkadaşlarımıza tek kişilik yatak örtüsü hediye ettiler,şık ve kullanışlı ayrıca kaliteli kumaştan imal edilen bu ürünleri için teşekkür ederim.,


BUROCK Cilt bakım ürünleri son zamanların favori markalarından bende kullanmaya başladığım 2 ürünü için deneyimleme sürecindeyim sonuçlarını artı ve eksileriyle blogumda en yakın sürede yerini alacak.




HC HAİR CARE ürünlerini beğenerek kullanıyorum ve daha önce BURADA neden kullandığım ile ilgili yazımı yayınlamıştım,oğlum şişemi kırdığı için diğer ürünlerini kullanıyordum ve şimdi yeni hediyem ile tekrar başlayacağım.




Bugün başta da söylediğim üzere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü,her kadın bir kelebektir ve kelebeğin her rengini taşır bu mis kokan kelebeğimiz HAYALLERİMİN İLK TELAŞI eseriydi,teşekkür ederim.


VİSSMATE Hijyende tek hareket artık diyerek hızlı bir giriş yaptı çok sık her yerde görebildiğimiz ve ürünlerini BURADA sizlere tanıtmış olduğum vissmate bizimleydi.


Mis gibi kokan sabunları tasarlayan Hamarat Füsun Arkadaşımıza da sonsuz teşekkürler...


Veeee Final :)
Benim oje takıntım var ojeleri çok seviyorum,ama ne yazık ki son günlerde tırnaklarım da kırılmalar ve ortadan ayrılmalar oluyor kısacık kesmek zorunda kalıyorum ve oje sürerken de top coat uygulamak zorunda kalıyorum tabi ki oje süremeyeceğim diye bir konu yok olmasında yani :) Çünkü seviyorum cici renk renk ojeleri sağ olsun PASTEL duymuş sesimi bir sürü oje,ruj ve en yeni ürünü kirpik tarağını göndermiş bende hemen denemeye başladım tabi ki :) Teşekkür ederim.




Bu güzel günü organize eden arkadaşım Şerife'ye(beğendim paylaştım),ve hediyeleri ile bizleri eden tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ederim.
Bizlerin paylaşımlarını #kelebekkadinlarbloggeretkinliği #begendimpaylastimbloggeretkinlik hastaglerinden takip edebilirsiniz.

Etkinliğe Katılan Diğer  Değerli Blogger Arkadaşlarımız İse:


http://www.alisverismakyaj.com/
http://www.marindentarifler.com/
http://www.hayatreceli.com/
http://biricitinyeri.blogspot.com.tr/
http://www.beyhaninmutfagi.com/
http://www.tarcinevents.com/
http://pastakasri.blogspot.com.tr/
http://audreyinsekerleri.blogspot.com.tr/
http://hamaratfusun.blogspot.com.tr/
http://www.ahudemirli.com/
http://www.sansbocegi.com/

Çok güzel geçen bir gün ve detayları böyle idi...
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun, Sevgilerimle....
#sosyalannem







13 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. canım ne güzel kelebekler gibi bir gün geçirdik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım,eğlence,sohbet derken gün bitti :(

      Sil
  2. oku oku bitiremedi yahu =) Ne güzel etkinlik olmuş. Eskiden işten dolayı her daveti reddetmek zorunda kalırdım, kıskanırdım gidemezdim =)
    Bir sürü yeni marka gördüm özellikle parfüm delisi olarak ojuvi yi ok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İtiraf güzel şeydir :) Artık sık sık gidiyoruz ojuvi yi kullanmaya başlıyorum yazacağım takipte kal olur mu :)

      Sil
  3. Zevkle takip ettim canım bende çok güzel bir gün olmuş oku oku bitmedi (:

    YanıtlaSil
  4. Bol fotoğraflı bir etkinlik olmuş herşey harika:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu fotograf kısmının %1 i diyebilirim,çok fotograflarla boğmak istemedim renkli ve eğlenceli bir gün geçirdik.

      Sil
  5. Canım ne güzel anlatmışsın güzel etkinliğimizi yüreğine emeğine sağlık.Bizler birlikte güzeldik.Erken gelip bana yardımların için çok teşekkür ederim,etkinliğime şeref verdin ayaklarına sağlık tekrar.<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım tamamen hislerim yansımıştır.Yardımlaşmak olmasa hiç bir şeyin güzelliği kalmaz değil mi?

      Sil
  6. Ne keyifli bir gün geçirdik.Her şey çok güzeldi.En güzeli de birlikte olmaktı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halay bile çektik :) Seviyorum sizleri ve kocaman öpüyorum..

      Sil
  7. güzel arkadaşlarımın buluştuğu çok güzel bir etkinlik olmuş bir başka etkinlikte buluşmak güzel olur

    https://aski-seker.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski