Özellikle annelere sesleniyorum lütfen bu seti evinizde baş tacı yapın aleovera acil durum seti (box set ) 
Hiç bir şey çoçuklardan önemli değil ve her an her şey o bıcırık hareketli çoçuklarımızın başına gelebilir Allah korusun ama benim 2 tane çocuğum var bunun için söylüyorum çok faydasını görüyorum inanın bana bakın nerelerde kullanılır.


LR’ın en çok satan ve en sevilen ürünü Aloe Vera Box Set‘in pek çok kullanım alanı var. Setin içinde Aloe Vera Acil Durum SpreyiAloe VeraKonsantre Jel, Aloe Vera Propolis Krem çıkıyor ve bu ürünler pek çok cilt rahatsızlığında kullanılabiliyor:
1- Yara, yanık, çarpma, vurma, burkulma, morarma : Sprey, konsantre ve propolis bu sırayla istenen ve ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır.
2- Kaşıntı, sinek ısırması, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre yeterli, istenen sıklıkta kaşıntıyı gidermek için kullanılır.
3- Nasırlarda, topuk çatlaklarında : Gece yatmadan önce sprey, konsantre ve propolis sırasıyla nasirli yada catlak bulunan topuk bölgesine uygulanıp sonra çorap giyilerek yatılır.
4- Uçuklarda : Propolis krem uçuklu bölgeye sıkça sürülür,özellikle uçuk çıkacağını hissettiğinizde uygularsanız çıkmadan söndürebilirsiniz.
5- Hemoroid : Konsantre jel alüminyum folyo ya sıkılır ve fitil seklinde rulo yapılıp buzlukta dondurulur ve sonra fitil olarak kullanılır.
6- Cilt lekeleri, sivilce izleri, güneş ve hamilelik lekeleri : Sprey ve konsantre yalnızca geceleri bu sırayla sürülüp yatılır.
7- Ayak mantarı, tırnak mantarı: Micro silver ayak kremi öncesinde Sprey kullanılır.
8- Hafif egzamalar da : Propolis krem çok iyileştiricidir. Özellikle eller su ve sabunla yada soğukla temas ettikten sonra propolisli kremi kullanmak çok etkilidir.
9- Sedef hastalığı : Sprey, konsantre ve propolisi bu sırayla kullanarak buyuk ilerleme kaydeden çok sayıda insan var.
10- Pişiklerde: Propolis pişik kremi olarak kullanılabilir.
11- Yüz veya vücuttaki kılcal damarlar : Konsantreyi buzdolabında soğutup uygulamak oldukça etkilidir.
12- El Kremi olarak: Propolis özellikle aşırı kuruluk problemi olan eller için uygundur.
13- Saç dibi egzamaları: Microsilver şampuanla birlikte duş sonrası saç diplerine sprey kullanmak da çok etkili ve rahatlatıcıdır.

Lr ürünleri dermokozmetik alanda kendini ispatlamış ürünlerdir.Sizin sorununuza göre ürün önerisi içinsosyalannemblog@gmail.com a mail atabilirsiniz.

9 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Anne değilim :)) gelecekte anne olacağım için şimdiden faydalı yazılar okuyup öğreniyorum. Bende de kılcak damar sıkıntısı var ona iyi geldiğini görünce dikkatimi çekti :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,yorumunuzdan anlıyorum ki çok iyi bir anne olacaksınız.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. ecza dolabı yerine bu set çok iyi olacak gibi ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu seti bende evden eksik etmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ederim Sevgi'ciğim :)İyi günlerde kullan.

      Sil
  5. Ne çok faydası varmış.Her evde bulunmalı gerçekten...

    YanıtlaSil
  6. Bir ara bu urunu kullanmıştımm evet çok yonlu şimdi hatırlattın tekrar alma zamanı gelmıs :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski