Merhabalar hepinize,bugün konumuz diş sağlığı ve bembeyaz dişlere sahip olmanın imkansız olmadığı....
Diş sağlığı hepimiz için önemli konular arasındadır ne yazık ki,ağız ve diş sağlığı da çok hassas bir konu.Hepimiz diş sağlığımız için dişlerimizi günde en az 2 defa 2'şer dakika fırçalamalıyız,çürük dişler ve iç hastalıklar sebebi ile de ağzımızda oluşabilecek kötü ağız kokuları gidermeye yardımcı olan diş macunlarını seçmeliyiz.
Lr mikro silver diş macunu

Diş macunu seçmek önemlidir!
Diş macunu seçimi çok önemli bir konu,her diş macunu diş beyazlatma içeriğine sahip olabildiği gibi içerisindeki florür ve diğer kimyasal karışımlar dişlerimize ciddi zararlar verebilir.
Bu zamana kadar bir çok diş macunu kullandım en kaliteli markalar, en çok beğenilenler gibi sıralayabilirim.Sevdiğim markalar arasında bir kaç tane kaldı ne yazık ki deneyimlerim sonunda aklımda ne zaman karşıma çıksalar alırım.
Bu ay kendime Lr shop'tan Mikro Silver diş macunu almıştım indirimden 1 alana 1 bedava ile 26.9 TL'ye tabi ben üye olduğum için %40 indirimle aldım :)
Biliyorsunuz artık Lr İş ortağı olduğum için merak ettiğim ürünleri indirimli alıyorum,ürünün vaatleri şunlardı,Ağız içi yaraları iyileştirme,diş çürümelerine karşı,hassas dişlere ve diş etlerine bakım,ve düzenli kullanımda dişminesini temizleyerek beyazlık sağlaması.



Mikro Silver Diş Macunu

Patenti alınmış bir ürün olması sebebiyle de tercihim oldu.Buradan inceleyebilirsiniz.
Ben yukarıda bahsettiğim tüm özellikleri ailem ve şahsım olarak deneyimledim ve tüm vaatlerini yerine getiren bir ürün olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.Ben Haziran ayı başlarında almıştım ve düzenli kullanmaya devam ediyorum.Okul çağında yani diş macunu yutmayacak yaşlarda olan çocuklarda da gönül rahatlığı ile kullanılabiliyor.



Sizlerde daha fazla bilgi almak isterseniz bana sosyalannemblog@gmail.com dan yazabilir indirimli olarak merak ettiğiniz ürünleri alabilirsiniz.

Sizler diş macunlarınızdan memnun musunuz?

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Piyasadaki hemen hemen tüm diş macunlarını denemiş hatta yurt dışından gelenlere bile şans vermiş biri olarak en sevdiğim marka Sensodyne oldu. Ancak o da fazla köpürüp boğazda balgama neden oluyor.

    En az memnun kaldığım ise Parodontax oldu. Diş eti kanamasına iyi geldiğini iddia ediyor ancak 3 hafta kullandım ve sürekli kanama yaptı. Ayrıca tadına alışmak için saçma bir şekilde 2 hafta süre istiyor ama bu sürede ben alışamadım.

    Amacım dişlerimin bembeyaz olması değil. Çünkü dişlerin doğal rengi hafif sarımsıdır. Sadece doğal beyazlık, ferah nefes, balgam yapmaması, diş eti kanaması yapmaması ve hassas dişlere uygun olması özelliklerini arıyorum. Bu diş macununu bir de bu özelliklere göre değerlendirir misiniz? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ben diş konusunda çok hassasım,zaman zaman stres ve bazı nedenlerden dolayı ağız içlerimde yaralar oluşuyor bu esnada deneyimlediğimde normal de 3-4 günde geçen ağız içi yaralarım 1-1,5 günde düzeldi.Kişinin sorununa ve düzenli kullanıp kullanmamasına bağlıdır sorunlarına bulduğu çözümleri.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski