İster lise ister üniversite öğrencisi ya da çalışan bir kişi olun, toplumun gereksinimleri ve bunları gerçekleştirmek için olan baskı sürekli artıyor ve tüm yaş gruplarını etkiliyor. Kısaca stressiz bir hayat hayal olmaktan çıkıyor. Pozitif olarak stresle baş etmenin sadece zihinsel değil fiziksel olduğunu bilen LR Health & Beauty yeni çıkardığı özel mikro içeceği Master Drink ile stresten uzak bir hayatın kapılarını açıyor.


Yoğun ve aktif yaşam için en uygun besin desteği
Stresli durumlarda, hücrelerimizdeki santraller normalden önemli ölçüde daha fazla enerji üretmek zorunda kalır. Bu durumda en enerji üretimi sırasında oluşturulan atık ürünlerin miktarı da önemli derecede artar. Enerji üretimi azaldıkça, kendimizi yorgun, bitkin hissederiz ve daha az konsantre olabiliriz. Bu nedenle sürekli stres altında ve oldukça aktif olan kişiler uygun bir besin desteği kullanmalıdır. Master Drink hücreleri oksidatif strese karşı korumaya ve vücudu önemli besinlerle desteklemeye katkıda bulunur. Zihin & Vücut Performans İçeceği hayati fonksiyonları olan mikro besinlerin özel bir kombinasyonudur.

Hepsi tek bir karışımın içinde
Master Drink, vücudun enerji üretimini ve performans desteğini düzenler. B12 Vitamini sinir siteminin sağlığına katkıda bulunur. Ayrıca demir mikro besinleri düzenli olarak zihin fonksiyonlarına katkıda bulunarak, B12 Vitamini ve demir yorgunluk ve halsizliğin azaltılmasına yardımcı olur.
Master Drink Satış Fiyatı: 49,90 TL

Benimde severek kullandığım bu özel LR mindmaster içeceği sizlerde denemek isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski