Merhabalar herkese,tüm anne ve babalar için çocukları çok değerli ve kıymetlidir elbette,kimi çocuk yaramaz kimi çocuk sakin olarak büyür.Benim kızım çok sakin olmasına rağmen oğlumda  o kadar hareketli ve sıkılgan bir o kadar da yeni oyuncaklara meraklı :) Erkek çocuklarının geninden midir bilinmez  arabalar ve hareketli oyuncakları daha çok seviyorlar.Bu sefer ben arabayı tercih etmeyip oğlumun bir çok soru sorabilmesi ve mantık geliştirebilmesi için Harika Kanatlar Oyuncak Uçak almaya karar verdim. 
harika kanatlar jett oyuncak
Resim yazısı ekle

Harika kanatlar oyuncaklarından Jett 6 ülkenin kimlik kartıyla paketini teslim ettiği ülkenin lisanıyla konuşuyor. Hangi ülkenin kimlik kartını Harika Kanatlar Jett'e okutursanız o dilde konuştuktan sonra ışıklarını yakarak kalkış aşamasına geçmek için ilerliyor.
Bu sayede çocuğunuz da size bir çok soru sorabiliyor.
Örneğin Anne bu hangi ülke?
Anne hangi dilde konuşuyorlar?
Anne bu bayrak diğerinden neden farklı? 
gibi devam eden onlarca soru :)
Çocuklara oyuncak alırken her zaman söylediğim gibi onları ucuz ve bir çok kimyasal kanserojen madde içeren oyuncaklar almak yerine bir tane alın ama orijinal lisanslı oyuncak olsun.Biz ebeveynler belki çocuklar farklı oyuncaklarla ilgilenirken ''aa evet bunu beğendi bununla oynuyor'' gibi düşünebiliyoruz ama çocuklarımıza ve kendimize aldığımız her üründe daha seçici olmalıyız.
Ben artık oyuncaklarımı güvendiğim araştırdığım markalardan online sipariş ile yada gidip alarak temin ediyorum,online olarak sürekli alışveriş yaptığım ve bir çok tanınmış orijinal lisanslı oyuncakları ile Karakter Dükkkanı'nı tercih ediyorum.
Hızlı,güvenilir ve istediğim her şeyi çocuklarım için bu sitede bulabiliyorum.Bence sizlerde çocuklarınızın sağlığına değer veriyorsanız siteye bir göz gezdirin derim.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski