Merhabalar herkese...
Bugün sizlere LR Health & Beauty Systems markasının çok beğenilen anti age cihazı olan zeitgard2'yi 
tanıtmak istiyorum.Ben Lr bağımsız iş ortağı olduğumdan dolayı bir çok soru alıyorum ve bu soruların 
cevaplarını sizlerle de paylaşmak istedim.Lr zeitgard2 anti age makinası uygulaması ile daha sıkı bir 
cilde sahip olabilirsiniz nasıl mı?
lr angi age makinası

Cildin zaman içinde sarkması, kalitesinin bozulması, kırışıklıklar ve gevşeme gibi problemler yaşaması, beklenen, fizyolojik bir süreçtir. Fakat ameliyatsız ve son derece etkili müdahalelerle, mevcut sorunları artık gelişen teknoloji sayesinde çözümleyebiliyoruz. Cilt sıkılaştırmada en fazla tercih ettiğimiz uygulamalar ise Radyofrekans ve Ultherapy. Radyofrekans (ısı)etkisi yaratan zeitgard2 cildin derin tabakasına ısı göndererek, vücudun doğal yara iyileşmesine tepki vermesine, kolajen üretimini artırmasına vesile olur. Ultherapy ise yine cildin derin tabakasına ultrasonik(soğuk) enerji verilmesi suretiyle yapılır, küçük termal patlamalar yaratır. Fokuslanan alanda kolajen doku uyarılır. Her iki uygulamada da kolajenin aktif hale getirilmesi ve yenilenmesiyle ciltte sıkılaşma, kalitesinde artış yaşanır”.
lr zeitgard kırışıklık makinası
3 dakika ilk seans uygulamasıdır(kayınvalidem :)

Eğer yüz, boyun, kol ve bacak içlerinde ayrıca karın bölgesinde sarkma sorunu yaşıyorsanız, zeitgard2 ile radyofrekans  ve Ultraterapi son derece iyi geri dönüşler almanızı sağlar. Ayrıca cerrahi müdahalelerden sonra yaşanabilen cilt gevşeklikleri yine aynı şekilde çözümlenebilir. Kolajenin yenilenmesi cildin kalitesini artırır. Cilt sıkılaştıkça mevcut ince çizgiler ve derinin gevşeklik sorunu da ortadan kalkar. Ayrıca cerrahi olarak cilt germe operasyonlarını tercih etmeyenler için de, son derece etkili alternatiflerdir”
Her cilt tipine uygun olan bu uygulamaların en büyük avantajı, kesinin olmayışıdır. İz kalmaz, minimal ağrı ve rahatsızlık  hissetmezsiniz zeitgard2 uygulaması esnasında hatta masaj etkisi ile rahatlama sağlar. Cildin yüzeyini bozmadan, derin yapısal destek katmanları uyarılarak, etkileşim yapılır, bu da içten dışa doğru bir iyileşme, sıkılaşma, dirilik, kırışıkların azalması ve form kazandırma gibi etkiler sunar. Periyodik olarak devam edilmesi durumunda cerrahi uygulamalara gerek kalmadan kişiler sıkı ve formunda bir cilt kalitesini sürdürürler”.
Zeitgard2 hangi yaş grubuna hitap eder?
Zeitgard2 25 yaş ve üstü cildine ve kendine değer veren güzelliğine bakımına özen gösteren bay yada bayanlarda kullanılabilir hiç bir sakıncası yoktur.
Zeitgard2 nasıl uygulanır?
Aslında bununla ilgili bir video çektim ama henüz yayına hazır değil ama kısaca anlatayım.Cihaza sahip olmak için öncelikle benimle irtibata geçebileceğinizi bildirerek,kullanımı gayet basit bir cihazdır.Cihazı teslim aldığınızda yaklaşık 12-15 saat şarjda tutmanızı tavsiye ediyorum,sonrasında göz bölgesi için paketten çıkan  lr zeitgard anti age göz serumundan bir miktar alarak göz çevrenize sürünüz ve makinayı çalıştırıp ilk olarak sıcak uygulama ile göz çevrenizde yer çekiminin aksine hareket ettirin(göz altı için sıcak uygulama 40 saniyedir sonrasında soğuk uygulama yapınız) Göz uygulaması bittikten sonra ise yüz bölgesine de yine setin içinden çıkan lr anti age cildi yeniden yapılandırıcı kremi yüzünüze yediriniz 1-1,5 dakika sıcak uygulama yapıp cihazı soğuk konuma getiriniz yine yer çekiminin aksine hareketler ile uygulamayı tamamlayınız.Cihaz 3 dakikalık uygulama sonrası kendini kapatır ama siz yeterli hissetmezseniz yukarıda yazdığım şekilde bir defa daha tekrarlayabilirsiniz.
Ev konforunda ağrı,sızı hissetmeden sıkı ve gençleşmiş bir cilde sahip olmak sizin elinizde :)
Son olarak şunu da eklemek isterim.Zeitgard soğuk uygulama şakak bölgesine uygulandığında migren ağrılarında da sonuç verebiliyor.
Sizde bu mükemmel cihaza sahip olmak isterseniz eğer iletişim formundan, sosyalannemblog@gmail.com'dan yada facebook sayfam'dan bana ulaşabilirsiniz.
İnstagram @lrannelerekibi

Sizler kullandınız mı zeitgard2 yada buna benzer bir anti age cihazı? 

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski