Merhabalar herkese,yeni yıla sayılı günler kala değerli blogger arkadaşım Yasemin'in her yıl düzenlemiş olduğu bloggerlar arası yeni yıl kutlama ve hediyeleşme etkinliği için İstanbul ve Ankara'dan katılan özel blogger arkadaşlarımızla bol sohbetli özlem gidermeli bir etkinliği daha geride bıraktık.Etkinliğimiz Maslak The Zone by Finansbank'ta bulunan Davinci-Learning'in özel atölyesinde gerçekleşti.


Davinci learning özel atölyesinde çocuklar hafta sonu keyifli etkinliklere katılabiliyor hem eğitim hemde kişisel becerilerine katkıda bulunabiliyorlar.Yolunuz düşerse mutlaka çocuklarınızı davinci learning atölyesini gezdirin derim.
Etkinlik saati başlamadan en erken gidenlerdenim niyetim Yasemin'e yardım etmekti ama o her şeyi düşünüp hazırlamıştı bile bizde biraz sohbet ettik :)
Etkinliğe Yasemin'in açılış konuşması ile başladık.

Yasemin etkinlik hazırlıklarına başladıktan bir süre sonra annesi Yıldız Hanımı kaybetti ve yine sorumluluk bilinci ile güçlü kalarak etkinliği erteleme veya iptal etmedi,bu kadar zor durumda bile en iyi şekilde misafirlerini ağırladığı için sonsuz teşekkür ediyor ve anneciğine de rahmet diliyorum.
Gelelim diğer detaylara ikramları ile yalnız bırakmayan lezzetli atıştırmalıklar By Trileçe ve Dr.Oetker harika trileçe ve pasta için teşekkür ediyorum tazecik ve enfesti.


Yaklaşan yeni yıl nedeni ile de kendi aramızda eşleşmeler yapmıştık benim şansıma Ankara'dan sevgili Ebrushka blogunun yazarı tatlı mı tatlı Ebru çıkmıştı.İlk kez karşılaşacağımızdan dolayı hediye seçimi beni çok zorlasa da instagram profilini inceleyerek analiz yapmaya çalıştım ve giyim tercih ettim umarım beğenir :)Ben battaniyemi çok beğendim teşekkür ederim.


Bol sohbet muhabbete devam ederken blogger kimliğimin yanında Lr Bağımsız İş Ortağı Fatma Doğan(sosyalannemlrekibi) olarak da sevgili arkadaşlarım Leyla Abla ve Şafak'a Lr Zeitgard2 anti age kırışıklık giderici anti age uygulaması yaptım umarım beğenilmiştir.


Gün sonuna kadar sohbetimize devam edip özlem giderdik bizlere yeni ürünlerini denememiz için gönderen firmalarımız oldu onlara bir sonraki postumda yer vereceğim.
Bu etkinliğe ait paylaşımlarımızı sosyal medya hesaplarımızdan #yaseminkokuluevent , #biricitlemutluyillar #davincilearning ve #thezonebyfinansbank hastagleri ile görebilirsiniz.
Bir sonraki sponsor yazılarımda görüşmek üzere...
İnstagram hesabım @sosyalannemblog 
Lr bağımsız iş ortağı instagram hesabım @sosyalannemlrekibi




7 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. çok güzel bir gün oldu :-))

    YanıtlaSil
  2. güzel bir etkinlik olmuş cnm sevgler

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir etkinlik olmus canim. Sevgiler 😊

    YanıtlaSil
  4. cok güzel bir gün olmuş canım hepiniz çok güzel görünüyordunuz:)

    YanıtlaSil
  5. Etkinliği düzenleyen Yasemin'in emeklerine sağlık..Katılanlar için çok keyifli olmuştur eminim :)

    YanıtlaSil
  6. canım iyi ki geldin ayagına ve yuregıne sağlık sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski