Hepinize sevgi ve selamlar....
Bu gün sizlere yaz aylarının vazgeçilmezi babetlerden bahsetmek istiyorum,malum havaların ısınması ile ayak bakımlarımız daha da artar ve ayak bakımı bana göre ayakkabı seçiminde başlar...


Gün içinde işimiz ve sosyal hayatlarımız dolayısı ile neredeyse tüm gün ayakkabıların içinde kalan ayaklarımız ileriye dönük düşündüğümüzde eğer ayakkabı seçimimiz yüksek topuklulardan yana ise sağlık sıkıntısı çekmemiz olasıdır.

Benim için ayak sağlığı ve ayakkabı seçimi çok önemli bir konu,her ayakkabıyı giyemediğim gibi gün içerisinde yoğun koşturmalarım ve kurum ziyaretlerim nedeni ile daha kısa topuk tercih ediyorum.Yaz aylarında özellikle tıpta da huzursuz bacak sendromu diye geçen bir rahatsızlığım var ve dolayısı ile topuk seviyem minimumdur.Havaların bana göre yeterli sıcaklığa ulaşması ile tercihlerim arasında olmazsa olmaz babetler girmeye başlar.Modanın her yıl değişen furyasına yetişmek zor olsa da her kadının evinde mutlaka babet ayakabıları bulunduğunu düşünüyorum.
Hazır güneş de içimizi,ruhumuzu ısıtmaya başlamışken bir birinden güzel ve 2017 sezonuna ait babetlere ihtiyacınız var ise mutlaka Mecrea.com'da ki babet modellerinden mutlaka sizlere hitap eden bir tane çıkacaktır.
Başta da belirttiğim üzere ayak sağlığı ve ayakkabı seçimi çok önemlidir.Ayağınızın rahat etmesi,ayakkabının hava alabilmesi,üretimde kullanılan malzemelere de dikkat etmelisiniz.






Ben kendime bir kaç model beğendim bile.
Acaba siz benim seçimlerimi beğendiniz mi?

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Çok güzel görünüyorlar tatlım ben bir türlü rahat edeceğim babetleri bulamadım 😉

    YanıtlaSil
  2. En son resimdekilere bayildim ben pek rahat edemiyorum babetle çok hosuma da gitse.

    YanıtlaSil
  3. Nasılda zarif duruyorlar. Yaz geliyor şükür ,kavuşacağız babetlere :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski