Merhabalar 22 Nisan Cumartesi günü sevgili blogger arkadaşım Şafak ile organize ettiğimiz 23 nisan blogger anne çocuk şenliğinde bizleri yalnız bırakmayan çocuklarımızı ve annelerimizi hediyeleri ile mutlu eden sponsorlarımızdan bahsedeceğim.


Gelelim o gün bizlerle beraber olan değerli firmalarımıza...

3-7 yaş çocuklar için Pakolino eğitici olarak tasarlanan kutularından bizde denedik,Ebrar ve Çınar çok sevdiler evi talan ederek uyguladılar sonuçta muylu oldular oda bana yetti :)


Daha  önce böyle bilgiler içeren bir kitap okumamıştık anne kız olarak içerisindeki bilgiler ve istatistikler çok ilgimizi çekti, ''sayılar ile dünyamız'' kitabı zepros yayınlarından ve zepros yayınları da  Minval Yayınları'nın tescilli markası, teşekkür ederiz.


Droetker ürünlerini severek evde tüketiyoruz,kek burgeri,pudingli keki ve tahıllı ekmeklerini bizzat uyguladık ve ailecek çok sevdik,teşekkür ederiz.

Karakterler ile süslü özel paketlerinde karlar ülkesi balları ve apitera zen bitkisel karışımları ile yaz kış vazgeçilmez olan ballarımız Balparmakdandı.Bal parmak ballarının bende yeri ayrıdır.Çocuklar yokken bir dönem promötörlük yapmıştım ve ilk tanıttığım markadır kendisi.

Çocuklar ve büyüklerin enerji ihtiyacını ''Hayata başka bak'' sloganı ile bizlere sunan Dimes her zaman yanımızda,teşekkür ederiz.


Yaz gelince en çok mutfakta ihtiyaç duyulan şeylerden biridir buzdolabı poşetleri ve bu poşetler genellikle tek kullanım olur,bu tabuyu Cook  ile yıkıldı,ilk kez yıkanabilir meyve sebze torbası cook'dan geldi,teşekkür ederiz.


Evde,dışarda,okulda hep ihtiyaç duyarız ıslak mendillere anneler ise paket paket taşır çantalarında :) Yıllardır hepimizin bildiği ve çocuk dostu ürünleri ile gönlümüzü feth eden Uni Baby ıslak mendilleri ile bizlerleydi teşekkür ederiz.


Şüphesiz ki çocukların en sevdiği şey oyuncaklardır ve oyuncaklar ile bağlarını ve hayal güçlerini daha da geliştirebilirler,severek daha önce bir çok oyuncak alışverişi yaptığım Karakter Dükkanı'ndan bu defa çocuklara batman ve frozenli giyim eşyası aldım ayrı bir yazı ile detaylarını paylaşacağım.


Bu aralar bitkisel ürünlere takmış haldeyim hayatıma ve yaşamıma artık bilmediğim ürünleri koymamaya eğer yanlışlık ile de almış olsam içeriklerine bakmaya başladım. Ugreenclean ürünlerini daha önce sizlere yazmıştım ve memnun kaldığımı belirteyim.

Hazır deterjana geçiş yapmışken yine sevdiğim markalardan olan Omo kirlenmek güzeldir diyerek kirlenen çocukların ve ebeveynlerin inatçı lekelerine karşı etkili sıvı deterjanı ile bizlerleydi,teşekkür ederim.

Yazın gelişi dondurmadan belli olur :) Kış aylarında ne kadar da çok tüketilmese de yazın en çok ihtiyaç duyulan şeylerden biridir dondurmalar,renk renk,meyveli çikolatalı derken yüzlerce çeşiti var ama bizim tercihimiz Panda Dondurma oldu,çocuklar etkinlik günü doya doya yediler ve evlerde annelerimiz için de özel gönderilerimiz oldu,teşekkür ederiz.


Daha önce de buradaki yazımda sizlere tanıtmış olduğum Fentoys tarafından her çocuk için ayrı ayrı hediyeleri oldu,çocuklarımız ve anneleri onlar için oyuncaklarını kendileri seçtiler,çok teşekkür ederiz.



Bir birinden lezzetli ve tazecik çikolatalı meyveler,truflar,kurabiyeler için Nefis Demet'e çok teşekkürler.



Bu etkinliğimiz de bir çok anı ile bitmiş oldu bizlere hediyeleri ile destek olan tüm firmalarımıza ve bizi kusursuz misafir eden Muzipo Kids Atasehir'in değerli işletmecisi Suna Hanım ve ekibine,bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan blogger arkadaşlarıma ve benimle birlikte bu etkinlik için hazırlanan sevgili arkadaşım Şafak'a sonsuz teşekkürler...

Başka etkinliklerde görüşmek üzere,sevgiler...
 #23nisanbloggerannecocuksenligi taginden takip edebilirsiniz.




2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. ayy ne güzel bir etkinlikti. Çocuklar tekrar gidelim diyorlar :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de sayenizde keyifli bir gün geçirmiş oldum,tabi benim 2 ufaklık ta..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski