Herkese merhabalar,bilindiği üzere çoğumuz çalışıyor ev,iş,çocuk karmaşasında yeri geliyor kendimize yeterli zaman ayıramıyoruz ve bu zaman yoksulluğu da bizlerin alışveriş tercihlerini de etkiliyor.Bugün sizlere Uygun Fiyata Nasıl Şık Olunur? sorusunun cevabından bahsetmek istiyorum.



Özellikle biz kadınlar gerek günlük hayatta gerek iş yaşamımızda şık olmayı ve şık olurken de uygun fiyatlı olmasına dikkat ederiz sanırım.
Geçtiğimiz ay ilk kez siteyi incelediğimde bir çok kombin ve fiyatlar dikkatimi çekmişti,bende kendime eksik olan giyim ürünlerimi Trendbende sitesinden almıştım.
Neler aldığıma gelirsek, etek,tshirt,ayakkabı ve eşofman takımı tercih etmiştim.Siteye girdiğinizde fiyatları görüp aklınızdan aa bu fiyata bu ürünler acaba nasıl kaliteli mi? gibi sorular geçebilir elbette,ama emin olun ki kaliteleri ve rahatlıkları fiyatların daha da yüksek olmasını gerektiğini düşündürdü bana.
Mesela ben ayakkabı seçiminde illa ki görerek ve deneyerek almak isterim,ayakkabı seçimi çok önemlidir çünkü ayak sağlığımız için,ama seçtiğim ayakkabı beni hiç aldığıma pişman etmedi çok rahatlıkla günlük yaşamda kullanılabiliyor.

Etek ise çok nadir giydiklerimden ama çok rahatmış,giydiğiniz zaman bacaklarınıza yapışmıyor :)
Tshirtler ise tam bedenime göre oldu ve değişik kombinasyonlar ile kullanıyorum.
Eşofman takımımı henüz açmadım soğuk kış günlerinde en yakın arkadaşım olacak elbette :)

Benim trendbende sitesinden ilk online giyim alışverişim bu şekilde gerçekleşti,ürünlerin kalitesi beklediğimden yüksek,hızlı teslimat,güvenli alışveriş modu ile listeme eklediğim sitelerden oldu.
Sizler giyim alışverişlerinizde hangi siteleri kullanıyorsunuz?

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski