Soğuk bir kasım ayının ilk gününden herkese merhabalar.Biz kadınlar yaz kış demeden kendimizi sıkılıp bunaldığımızda ya kuaförde yada alışveriş yaparken buluruz sanırım :) Bende buna istinaden geçtiğimiz günlerde zafoni'den bir kaç parça kışlık alışverişi yaptım.

Ürünlerim azami hız içerisinde 48 saat bile dolmadan geldi,gelir gelmez paketlerini açıp ürünlerin kalitesini ve kullanım esnasında rahatlığını test etmeye başladım.
Aldığım salaş trikom,sweatim ve ayakkabılarım tamda istediğim gibiydi,yalnız benim ayaklarım biraz taraklı yani geniş olduğundan ayakkabım ayağıma uygun gelmedi bizde hemen zafoni ile görüşüp başka bir ürünle değişim yaptık,ayakkabıların yerine güzel yüksek olmayan dolgu tabanlı bordo bir bot aldım.



Geçtiğimiz günlerde füme üzerine beyaz puanlı salaş trikomu giydim hava soğuk olmasına rağmen o kadar sıcak tuttu ki,ince yapısından dolayı açıkçası beklemiyordum bu kadar sıcak tutacağını.
Sweatim ise sevdiğim renklerden biri yine bordo kış aylarında vazgeçilmez parçalardan,çünkü her tarz pantolonun üstüne kombinliyebiliyoruz.

Şimdi biraz size zafoni'den bahsedeyim,kadın,erkek,çocuk ve tesettür giyime özgü ürünleri mevcut,online sipariş ile görselde gördüklerinizin bire bir aynısı kapınıza zahmetsizce geliyor ve üstelik çok hızlılar.Parekende satışlarıyla beraber artık dijital olarak da kolayca ürünlere ulaşabiliyoruz.
Bu yıl uzun etnik desenli üst giyimler moda biliyorsunuz bende tamda burada uygun fiyatlara ihtiyacınız olan ürünler var ise ZAFONİ sitesinden temin edebilirsiniz.

Sizlerin bu kış için neleri eksik?

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. İnceledim ve triko tuniklere bayıldım,fiyat olarak ta ekonomik geldi..Bir ara daha dikkatli bir inceleme yapacağım...Güzel günlerde kullan canımm :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski