Herkese merhabalar mutlu yıllar :)
Bugün sizlere 2017 yılının son haftalarında   Niss Hygienic markasının değerli ürünlerini tanıdığımız bir lansmanda çok değerli yaklaşık 20 blog  yazarı ile bir araya gelmiştik. Niss markasına ait 4 ürününü tanıdığımız lansman sevgili  ilknurundunyasi daveti ile Acıbadem'de bulunan Sihirli Spatula’da gerçekleşti.




Lansman başlamadan önce Sihirli Spatulan'nın sıcacık atmosferinde serpme kahvaltı ve blog yazarı arkadaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk.



Sonrasında değerli firma yetkilimiz Mesut Bey bizlere Niss hakkında bilgiler verdi ürünlerini bir bir bizlere anlattı.Niss kelimesinin doğuşu ve marka adı olması Nisa isminden gelmekte olup niss markası da 20 yılı aşkın süredir biz kadınların hijyenik ürünlere çok maruz kaldığından dolayı hem hayatımızı kolaylaştıracak hemde bitkisel ürünleri parkende sektörüne de girdiği ve bu güzel ürünleri tek siparişle kapımıza kadar gelebileceği için çok mutlu olduk.

O gün tanıdığımız 4 farklı ürünü sizlere de tanıtmak istiyorum;

Jel Bulaşık Makinesi Deterjanı Parlatıcı ve tuz kullanımı gerektirmez. Ağır kir ve yağlı bulaşıklarda başarılı bir sonuç verir. Tabletlere göre %50 daha ekonomik yıkama sağlar. Bardaklarda su lekesi ve buğu oluşmasını engeller.


Aspiratör, Fırın, Ocak Temizleyici Yüksek teknolojik özel ve güçlü formülü ile; aspiratör, cam ocak ve mutfaklarda ki ağır kirler ve katılaşmış yağları bir sıkışta yok ederek size kolay bir temizlik sağlar. Mutfak temizliğindeki en iyi yardımcınızdır.

Duşakabin Banyo WC Temizlik Ürünü Doğal ve doğa dostu formülü ile kir ve kireç birikintilerini kolayca temizler, hassas ve kaplama yüzeylere zarar vermez. Çok güçlü temizleyici olmasına rağmen yüzeye zarar vermez. Banyolarınız da güvenle kullanabilirsiniz.

Temizlik Sirkesi Doğal ve doğa dostu formülü ile kir ve kireç birikintilerini kolayca temizler, hassas ve kaplama yüzeylere zarar vermez. Çok güçlü temizleyici olmasına rağmen yüzeye zarar vermez. Banyolarınız da güvenle kullanabilirsiniz.Ben zaten temizlik suyuma bir miktar sirke eklediğim için bu üründen pek memnun kaldım :)


Günün sonunda hepimiz yeni ürünlerimizi denemek için ayrıldık ama en yakın sürede yeni çıkacak ürünlerini görmek için de sabırsızlanıyoruz.

Bizi konuk eden sihirli spatula'ya,daveti ile mutlu eden İlknur'a Ürünleri ve firmayı sıkılmadan anlatan Mesut Bey'e ve tatlı mı tatlı Sosyal Medya Danışmanı Ünsiye Hanım'a sonsuz teşekkür ederim.



Sizde Niss ürünlerine sahip olmak isterseniz BURADAN sipariş verip kapınızda ödeme yapabilirsiniz,üstelik beğenmezseniz iade şansınızda mevcut.

Başka bir yazıda görüşmek üzere sevgiler.








2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski