Merhabalar herkese,ben son bir aydır Bir Kadın Bin Hayat blogger etkiniğim için hazırlanıyordum ve 3 Mart 2018'de İstanbul Anadolu yakası  Maltepe'de bulunan Dream Hill Hotel'in ana sponsorluğunda bu etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Konumuz son zamanlarda hepimizin şikayet ettiği Kadına Şiddete Hayır 'dı,aslında sadece kadın değil hiç kimse sözel yada fiziksel şiddete maruz kalmamalı diye düşünüyorum.Bu şiddetleri engeleyebilmek için de önce bir kadın olarak kendimizden başlayacağız baştan aşağıya donanacağız bilgilerle,kültürlerle,kişisel gelişimlerle güçlü bir kadın olacağız ki, yetiştirdiğimiz yeni nesile de bunları aktarabilelim.Bir kadın ve bir anne olarak tüm hemcinslerime mutlaka kendi ayakları üstünde durmaları gerektiğini ve her ne yaşanılırsa yaşansın dim dik ayakta kalmaları için çaba göstermelerini ve özellikle ilgi duydukları bir iş ile uğraşıp onu geliştirmelerini tavsiye edebilirim.

Şimdi sizlere Bir Kadın Bin Hayat blogger etkinliğimde neler yaptık onlardan bahsedeyim biraz.Konsept rengi olarak Pembe ve Mor rengi seçmiştim çünkü kadını en iyi anlatan renkler diye düşünüyorum ve tüm sponsor firmalarımızdan da mutlaka pembe mor renkler içeren ürünleri ile destek vermelerini rica ettim,tabi ki giysilerimizde pembe ve mor olmazsa olmazdı :) Zor olsa da bu aylarda bu renkleri bulmak hepimiz bir şekilde kombin yapmıştık.

Etkinliğimiz saat 13:00'da başlayıp 17:00'da bitti ne çabuk geçti ben bile inanamadım.
Bir kadın bin hayat etkinliği benim için özeldi ve her şey elimden geldiğince kusursuz olsun istedim ve öncelikle Dream Hill Hotel'de bize ayrılan Sedef ada salonunu birazcık süslemeyle başladık süslemelerimiz ve fotoğraf çekimlerimiz Talia Organizasyon tarafından yapıldı.


Sponsor afişimiz Eymen Reklam tarafından hazırlandı hatta tasarımı beraber yaptık :)

Benim minik bir açılış konuşmam ile başladık etkinliğimize ve sonrasında Torta House'den Doğan Bey bize Annesinin yaptığı Trileçe'yi tatmamız için İstanbul'un diğer ucu Beylikdüzü'nden geldi,annesine ve kendisine çok teşekkür ediyorum,etkinlik sonunda hiç kalmamıştı ve lezzeti ile hepimizi mest etti :)



Tabi ki aramızda firmaları ve ürünleri hakkında bizi bilgilendirmek için firmalarımız vardı,bunlardan ilki bizim etkinliğimizde ilk blogger etkinline katılan firmalardan olan Nays Collectionn'dan İdris bey bizleri firmaları ve ürünleri hakkında bilgilendirdi,detaylı bilgileri ilerleyen zamanlarda blog yazılarımda paylaşacağım.


Yine aramızda olan blogger etkinliklerinde bizleri okumaya teşvik eden Minval Yayınları'ndan sevgili Nesibe Hanım bizlere Vedat Kızlıer'in Öykülerle İnsanları Yönet kitabını ve sahibi oldukları yayın evinden bahsetti.

Severek ürünlerini kulllandığım ve daha önce de sizlere blog yazılarımda anlattığım Revox markasını bilmeyen yoktur,sevgili Gamze Hanım aramızdaydı.


Tabi ki tema anlamlı olunca butik pastasız olmaz diye düşündüm ve Maltepe'nin en güzel pasta ve pastacılıkla ilgili her türlü bilgi ve birikime sahip Alsana Pasta Beğüm Hanım'ın özel tasarım pastası güne damga vuranlardan oldu,tasarımı o kadar çok biz kadınları anlatmış ki zaten gördüğünüzde de tema nedir anlatıyor.



Detaylı düşünüp de masaları boş bırakmak olmaz diyerek günümüzü güzelleştiren detaylar herkesin masasına eklenmişti bile,masa üzerindeki güzellikler ise;

Erfi Event'in mis kokulu el yapımı sabunları,


Quilling Satış'ın Pembe mor broşu ve kitap ayracı,

Küçük hanım tasarım evi'nin pembe mor taçları,

Dore Organizasyon'un adımıza özel pembe mor melek şeklinde kokulu taşları

Aynı zamanda iş ortağı olduğum Lr markasına ait her kadının elinin altında olması gereken Lr katikül yağı.


İşte böyle güzel bir günü bitirdik :(












Katılan blogger arkadaşlarım;
EMİNE ÇOŞKUN http://www.kakuleninbebekleri.net/
FULYA KÜÇÜKAKSOY http://www.fulyakucukaksoy.com
GÖKÇE BAĞTIR http://www.blogluyorum.net
HANİFE ŞAHİN https://www.anneterazisi.com
İLKNUR KOYUNCU https://www.ilknurundunyasi.com
EMEL AKAN http://eymininmutfagindan.blogspot.com.tr
ŞAFAK KARADENİZ http://www.safagindunyasi.com
SENA DURSUN http://nypdsena.blogspot.com.tr/
ŞERİFE ÖZBİLEK http://www.begendimpaylastim.com/
ÜMRAN TUNCER http://www.pembedunyamm.com/
YASEMİN ÖZER http://biricitinyeri.blogspot.com.tr/
YEŞİM YAVUZ DÜŞÜNCE https://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/
ZEYNEP AYRAL http://zeynepulucayral.blogspot.com.tr/
FATMA DOĞAN http://www.sosyalanneyim.com/

Tabi ki bir çok markanın da ürün sponsorumuz olduğu Bir Kadın Bin Hayat etkinliğinde bir sonraki blog yazımda bulabileceksiniz.


Sizler etkinliğimi nasıl buldunuz?











8 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Blogger etkinlikleri çok güzel oluyor . Sizin etkinliğinizde çok güzel olmuş . Her şey çok ince düşünülmüş ne hoş . Emeklerinize sağlık . Günümüz kutlu olsun . Sevgiler . :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir etkinlik olmuş. Emeğinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Emeklerine ve ince düşüncene sağlık canım benim. Nasıl eğlenmişiz ki zaman hemen geçivermiş. Yalnız kokteyl alanında bayağı bir kaynatmışız :))))))

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş bence :)

    YanıtlaSil
  5. ne tatlısınız öyle pembe ve morlarla :)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine, emegine sağlık. Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Cok keyif aldım. Guzel davetin için tekrar teşekkür ediyorum. Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Emeğine sağlık Fatma. Öncesinde de ne kadar uğraştığını biliyorum. Çok güzel ağırlandık ve keyifle geçti. Sayende bloglarından tanıdığım bir çok arkadaşımla yüz yüze tanışmış oldum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. instagramdan takip ettiğim kadarıyla çok güzel ve anlamlı bir etkinlik oldu ,emeğinize sağlık.....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski