Herkese merhabalar,bugün sizlere diş macunsuz diş fırçası Misoka'dan bahsetmek istiyorum.
Duyduğunuzda benim gibi sizde şaşırabilirsiniz diş macunu olmadan nasıl dişlerimiz temizlenir ki ? diye ama misoka diş fırçası ile ihtiyacınız olan tek şey bir bardak su.Misoka diş fırçalarını bizler geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğum #birkadinbinhayat blogger etkinliğimizde tanıdık.
Şimdi sizlere ürün nedir nasıl kullanılır biraz bilgi vereyim.


Dişlerini sadece suyla temizlemek için kullanılan MISOKA diş fırçası ilk olarak 2007'de Yumeshokunin Co. tarafından tasarlanmıştır. Geliştirilen bu yeni diş fırçası, diş plaklarından kurtulmanıza yardımcı olmak için nano mineral bir kaplama ile işlenmiş kılları ile sadece nemlendirip fırçalamak için geliştirilmiştir.
İşlemde tek bir bardak su gerektirdiği için, insan sağlığına ve küresel çevreyi korumaya da katkıda bulunur.
Bugüne kadar Asya'da ve dünyada 3 milyondan fazla diş kullanıcısı bulunmaktadır.

Öncelikle fırça kıllarını suya daldırdıktan sonra, kılların üzerindeki nano boyutlu mineral iyonları dişleri temizler ve diş yüzeyini su çekip pürüzsüz hale getiren daha yüksek hidrofilikliğe sahip leke dayanıklı bir bariyer oluşturur.

Özel uca konik hale getirme işlemi kullanarak, uçtan uca aynı genişlikte olan normal konik kılınızın aksine, yeterli bel ve dar bir uçla bir kıl tasarladık. Bu nedenle, dişlerinize ve diş etlerine hafif fırçalama ile ince diş bakımı sağlayabilirsiniz

Misoka diş fırçasını biz ailecek çok beğendik,özellikle çocuklarım için harika oldu çünkü diş macunu seçimimde her ne kadar dikkat etsemde çocuk nihayetinde yutma eğiliminde bulunabiliyor misoka diş fırçası ile böyle bir endişe taşımadığımız gibi seyahatler ve günlük kullanımda da tercih ediyorum.
Misoka diş fırçasının bir çok ödüle sahip olduğunu ve gelişen teknolojinin bizlere daha neler sunacağını da merak etmiyor değilim.
Kısacası bir anne ve bireysel bir kullanıcı olarak mutlaka misoka diş fırçası ile tanışmanızı tavsiye ediyorum.

Sizler diş macunsuz diş fırçası duymuş muydunuz ve kullanıyor musunuz?

4 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Sanırım bu tam bana göre, çünkü küçük oğlum dişlerini fırçalarken sürekli diş macununu yiyor😔

    YanıtlaSil
  2. Cok ilginc bir ürün bu canim 😍

    YanıtlaSil
  3. Fırçanın başlık kısmındaki kıl yapısı harika.Tüm diş aralarına rahatlıkla etki edebiliyor...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski