Herkese merhabalar,bugün sizlere 50 yıl önce dönemin modası olan kartpostal,tebrik kartı,takvim,ajanda gibi  üretimler ile başladığı yolculuğundan bugün kendisini kırtasiye sektöründe lider firmalardan olan Keskin Color'dan bahsetmek istiyorum.


Kolay değildir elbet 50 yılı aşkın sürede sektörde kalabilmek,bunun yanı sıra sektörde izini bırakabilmek,aslında bunu şöyle özetleyebilirim bende ticaret ile uğraştığım için,güvenilir olmak,kaliteli ürün ve hizmet sunmak,müşterilerinizle ilgili olmak ve ilerleyen teknolojiyi takip etmek çok önemli keskin color'da tam bunları yapan bir firma sürekli kendini yenileyen,üretimini artırmak adına 16000 m2'lik üretim tesisi kurmak ve bunların yanı sıra bir çok markanın da lisansını bulundurması mükemmel.
Dilerseniz birazda ürün gamlarından  bahsedelim,kırtasiye ürünleri,bloknot ve ofis ürünleri,lisanslı ürünler,boyama,hikaye ve aktivite kitapları,puzzle ve çocuk yapbozları,4d boyama defterleri,kartpostallar,turistik hediyeler,takvim ve ajandalar gibi bir çok ürün yelpazesi bulunuyor.

Buradan siteye ulaşabilir ve istediğiniz ürünleri kırtasiyelerinizden isteyebilirsiniz.
Evde,okulda,ofis de severek kullandığım ürünleri olan keskin color ürünlerini sizlerin de kullanmasını tavsiye ediyorum.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Evet kullanmaya değer güzel bir marka. Ben de evde ve okulda genellikle bunu tercih ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Ürün yelpazesi çok geniş. Özellikle Disney karakterli ürünleri ve ajandaları harika...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski