Merhabalar hepinize,bugün sizlere geçtiğimiz günlerde Kadın ve Moda Giyim Markası Moderya'dan çocuklar ve kendim için giysiler aldım ve onları sizlerle de paylaşmak istiyorum.


Özellikle son bir kaç yıldır e-ticaret sistemi ile yapılan online alışverişler yoğun hayat tempomuzda bizlere çok büyük avantajlar sağlıyor ve zamanımız bize kalıyor,Siteye tıklıyorsunuz beğendiğiniz ürünleri sepetinize atıp sitenin sizi yönlendirdiği şekilde alışverişinizi tamamlıyorsunuz,eğer çabuk karar veren biriyseniz alışveriş 5-10 dakikada biterken eğer detaycı, o mu olsun bu mu olsun diye düşünen biriyseniz biraz daha sitede dolaşıp karar vermeniz gerekiyor.
Ben moderya.com ilk bahar alışverişimde kızım,oğlum ve kendim için kıyafetler almaya karar verdim,malum önümüz yaz ve çocuklar büyüdükçe de bir önce aldıklarımız küçük gelebiliyor.
Kızım için yaz aylarında onu terletmeyecek kumaş yapısına sahip metraj baskılı beyaz pijama takımı aldım,kendisi tayt takımları çok sevse de benim yaz ayları için tercihim bol giyimler üzerine oldu.

Çocuk iki tane olunca her alışverişte mutlaka onlarsız olmuyor her anne gibi oğlumu da ayırmadım,daha yakışıklı olsun diye yaz aylarında çok sık kullandığımız şortlu takım aldım ona da,henüz mevsim dolayısı ile giydiremediğim için sıcak günleri iple çekiyoruz.


Son olarak da kendime uzun zamandır istediğim mevsimlik kırmızı renkte alt kısımları desenli olan kırmızı uzun hırka seçtim,kırmızı hırkamı çok beğendim, özellikle dar pantolon ve taytlarda biz kadınların kurtarıcısı oluyorlar herkese mutlaka dolabında bir diz boyu hırka edinmesini önerebilirim.


Moderya.com'dan ilk siparişimdi bu,2 gün içinde teslim edildi,fiyatların sezonuna göre uygun olması,ürünlerin kalitesi gerçekten mükemmel.
Sizlerinde yakında planladığı online alışveriş listeniz var ise mutlaka Moderya.com'a bir bakın derim.

İlk bahar için başka neler alabilirim önerileriniz var mı?


2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Evde çocuk olunca kendine diye de çıksan alış verişe, illa onlara da birşeyler ekleniyor o alış veriş sepetine :))) Güle güle eskitsinler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski