Herkese kocaman selamlar,geçen yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz ve artık her yıl yapmaya çalışacağımız 23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliği etkinliğimizi anlatacağım sizlere.



Her anne için çocukları özeldir elbette,bizde bu özel çocuklarımız için 8 blogger anne ve 15 çocuğumuzun davetli olduğu ve sanırım artık gelenekselleşmeye başlayan #23nisanbloggerannecocuksenligi 'ni geçen yılda beraber düzenlediğimiz değerli blogger arkadaşım Şafağın Dünyası blogunun yazarı Şafak ile 3 Mart tarihinde karar verdik :)
Zaman kısa olsa da elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum ve günü anneler ve çocukları olarak mutlu sonlandırmak en güzeli olmuştu.

Şimdi dilerseniz o gün neler yaşadık bakalım....
Etkinlik için mekanımız İstanbul Küçükyalı'da bulunan Talia Organizasyonu tercih ettik,konum olarak hem Avrupa yakasından geliş-gidişe hemde Anadolu yakasında geliş-gidişe çok uydundu çünkü çocuklarla yola çıkılıyor ise; toplu taşıma veya hafta sonu trafiğinde özel araçlarla ulaşım kolay olmalı.
Talia Organizasyon aynı zamanda Düğün,Davet,Doğum Günü , Açılış , Lansman, Kokteyl, Piknik Organizasyonlar da düzenliyor.Okullarda özel etkinlikle yapıyor ve hakkını da sonuna kadar veriyor işinin.
Mekan 3 katlı biz çocuklarla 2 katını kullandık,anneler üst katta sohbet ederken çocuklar alt katta oyun alanında çeşitli etkinlik ve oyunlar oynadılar Merve öğretmenleri ve Sinem Hanım ile.






Bu etkinliğe özel olarak blogger anneler olarak hepimiz orada atıştırmak için bir şeyler hazırladık ve bunların yanı sıra çok sevdiğimiz,ürünlerinin katkısız,el yapımı olduğunu bildiğimiz firmalardan Un Eller 'den ikramlık tatlı,tuzlu kurabiye desteği aldık,bu vesile ile annelerimize ve Uneller'e teşekkür ediyorum.



Etkinliğimizde bizlerle beraber olan firmalarımız vardı elbette,bunlardan ilki,kendi kitaplarınızı yazabileceğiniz ve kitap şekline dönüştürebileceğiniz ömürlük bir hatıra olabilecek Book Selfie ile kitaplarını oluşturan çocuklarımızın kitaplarını Editör Çağla Hanım getirdi,bizim kitabımız benim yoğunluğum nedeniyle yazamadığımız için yetişmedi en kısa zamanda yazacağız :)

Diğer firmamız Lets Oyun Hamuru -Fima Kırtasiye'den  Fisun Hanım,Lets ürünleri hakkında biz annelere bilgi verirken çocuklara da atölyede özel taşlar boyaması yaptırdı,ben Lets markasını oyun hamurları ile biliyordum çünkü bizim evde değişmez bir düzen var oyun hamursuz olmaz oyunlar :) Lets Oyun Hamurlarını da seviyorum,hem çabuk kurumuyor,hem daha yumuşak ve kolay şekil alıyor hemde katkı maddesi içermiyor,aşağıda ki videodan da bilgi edinebilirsiniz.


Oğlum ve kızım :) Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok :) 

Günün sonuna yaklaşırken anne ve çocuklar olarak şarkılı oyunlar oynadık,10. Marşımızı beraber söyledik,güzel bir günü daha sonlandırdık :(









Yine her etkinliğimizde olduğu gibi bu etkinliğimizde de bir çok değerli firmamız çocukları ve biz annelere yeni ürünlerini tanıttı ve deneyimlememiz için gönderide bulundu en yakın zamanda sizlerle onları da paylaşacağım.

Davetimize katılan tüm blogger arkadaşlarımıza,misafirperverlikleri için Talia Organizasyon'a,benimle beraber çok yorulduğu için Şafak'cıma ve tüm sponsor firmalarımıza teşekkür ederim.


Gökçe Bağtır                                    http://www.blogluyorum.net

Şafak Karadeniz Kilimcigöldelioğlu    www.safagindunyasi.com
İlknur Koyuncu                               http://www.ilknurundunyasi.com
Fatma Doğan                                 http://www.sosyalanneyim.com/
Yeşim Yavuz Düşünce                     https://yesimlehertelden.blogspot.com.tr
Ebru Mercan                                   http://locosmetico.blogspot.com.tr/
Nihan Keçeci                                  http://www.sansbocegi.com
Filiz Şahin                                     www.makyajkelebegi.com



4 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Güzel bir etkinlik olmuş. Emeklerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Ayyyy kapanışa bayıldım. Seyredince ayrı bir keyif veriyor insana. Yalnız ne oynamışız :) Fatma canım emeklerinize sağlık, Şafak ve sen yine güzel bir etkinlik hazırlamışsınız bizlere ...

    YanıtlaSil
  3. Seninle çalışmak çok keyifli canım. İyi ki karar vermişiz .

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir etkinlik oldu. Güzel bir zaman geçirdik ve görüştük. Davetiniz için de çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski