Anneler Gününde Annenize Gençliğini Hediye Etmek İster misiniz?

Olgun ciltler için lüks bakım vadeden Alman kozmetik devi LR Health & Beauty, yaklaşan Anneler Günü’nde hayatımızın en özel kadınları için LR Zeitgard Beauty Diamonds’ı öneriyor.

Bakımlı anneler LR Beauty Diamonds ile yaza taptaze bir cilt ile giriyor. LR Zeitgard Beauty Diamonds, elmas ve ipek proteini içeren özel yapısı ile Anti-Aging bakım sunuyor. Cildin sıkılaşmasına yardımcı olurken, cildi olumsuz dış etkenlere karşı koruma özelliği taşıyor. Annenizin olgun cildi için özel olarak geliştirilen bakım serisi gündüz, gece ve göz kremleriyle birlikte kapsamlı bir bakım sunuyor.

Değerli yağlar ve kırışıklık karşıtı özel etken maddeler içeren Beauty Diamonds Gece Kremi ciltteki kırışıklıkların azalmasına yardımcı oluyor. Beauty Diamonds Gündüz Kremi ise cilde ipeksi bir yumuşaklık kazandırırken aynı zamanda cildi sıkılaştırıyor. Detoixquin Anti-Aging bileşeni cildin erken yaşlanmasını önleyerek hücre yenilenmesini destekliyorBeauty Diamonds Gündüz Kremi’nin yenilikçi Hexapppeptid içeriği, cildi serbest radikallere karşı koruyarak annenizin ışıl ışıl bir cilde sahip olmasını sağlıyor.

Gözleriyle Yıllara Meydan Okusun…
Cildin en hassas bölgelerinden olan göz çevresine özel elmas içeren bakımını sağlayan Beauty Diamonds Göz Kremi göz altı torbalarının ve şişkinliklerin azalmasına yardımcı olurken kırışıklıkları minimuma indiriyor. Uygulandığı ilk andan itibaren etkisini gösteren bu krem, daha canlı ve sağlıklı bir görünüm için ideal bir seçim olma özelliği taşıyor.
Annelerinize olan sevginizi yansıtmanın en kolay yolu LR Health & Beauty’de..

LR Beauty Diamonds

Beauty Diamonds Gece Kremi Fiyatı 50 ml
Beauty Diamonds Gündüz Kremi
Beauty Diamonds Göz Kremi 

(Gündüz Kremi, Gece Kremi ve Göz Kremi)ne indirimli sahip olmak ve  annenize gençliğini hediye etmek isterseniz bana BURADAN ulaşabilirsiniz.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski