Hepinize merhabalar,bu gün sizlere hem büyüklerin hem küçüklerin oynarken zevk alacağı Lets Oyun Hamuru ve diğer ürünlerinden bahsedeceğim.


Lets markası Fima Kırtasiye'nin bir markası,2002 yılında ofis ve kırtasiye sektöründe faaliyete geçen fima kırtasiye 2012 yılında oyun hamurlarını da ürün gamlarına ekledi ve oyun hamurlarında katkı maddesi içermediği için belli bir süre ağzı açık kalsa da kuruma yapmıyor,bizim evde de oyun hamurları hep kullanıldığı için markanın ürünlerini uzun zamandır kullanıyoruz aslında.

Lets oyun hamurları daha yumuşak bir forma sahip olmasına ragmen  oynarken ele yapışma vs. gibi sorunlar yaşamıyorsunuz üstelik kolay şekil verilebildiği içinde oyun esnasında hem büyükleri hem küçükleri sıkmıyor :)


Lets ürünleri sadece oyun hamurlarından ibaret değil aslında,boya kalemleri,yapıştırıcılar (ki kullanıyoruz),makaslar,boya önlükleri gibi saymakla bitmez bir çok çeşit ürünleri mevcut,sizlerde mutlaka birini yada bir kaçını kullanmışsınızdır diye düşünüyorum.

Lets'in web sitesine giriş yaparak ürünlerini görebilir sağlık testleri ve daha bir çok bilgilendirmeyi de inceleme fırsatı bulabilirsiniz,biz ebeveynler olarak küreselleşen Dünya'mızda sağlıklı ve katkı maddesi içermeyen ürünler ve bunları üretecek firmaları destekliyor ve ürünlerinden almaya devam ediyoruz.
Ürünler hakkında daha fazla bilgi için http://www.fimakirtasiye.com 'a uğramanızı öneriyorum.

Peki sizler hangi markaları kullanıyorsunuz?
Kırtasiye ürünleri alırken içeriklerini araştırıyor musunuz?

Sevgiler.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski