Herkese merhabalar,bugün sizlere Organique Ürünleri Deneyimlerimlerimden bahsetmek istiyorum.Yeni yıla sayılı günler kala harika bir hediye alternatifi olabileceğini de belirtmek isterim.

Bir kaç haftadır düzenli kullanmaya çalıştığım Organique Shea Butter Balm Manolya özlü vücut kremi ve masaj kremi ilk etapta kokusu ile beni büyüledi ve kullanmaya devam ettikçe her banyo sonrası ve cildimi gergin hissettiğim zamanlarda elimin altında olmasını istediğim ürünlerden oldu. Shea Butter Balm cildin solgunluğunu giderir, canlandırır , kırışıklıkları azaltır. Üst deriyi yenileyerek tahrişlere karşı korur. Shea yağına  besleyici ve aroma terapik özellikleri dolayısıyla balmumu ve esanslar eklenmiştir. Bu ürün bireysel kullanımın yanısıra profesyonel kullanım için de önerilir. Profesyonel kullanımda masaj yapılırken kullanılması durumunda hafifçe ısıtılarak yumuşak bir kıvam almasının sağlanması tavsiye ediliyor ve zaten elinizin ısısı ile kendini yumuşatmaya alıyor,size de cildinize masaj yaparak yedirmek kalıyor.







Kullandığım bir diğer ürün ise Organique Dudak Balmı Vişneli oldu,kızım ve ben ortaklaşa kullanmaya başladık ve her gün mutlaka dudaklarımıza sürdük.Olumsuz hava şartlarına karşı nasıl bedenimizi koruyorsak dudaklarımızı ve cildimizi de korumalıyız diye düşünüyorum.Özellikle kızımın kış aylarında dudak kuruluğu çok oluyor ve o ölü derileri de soyduğu için dudakları yara olabiliyordu bizde çözümü Organique Dudak Balmı ile giderdik.



Deneme boy olarak gelen Organique Anti Ageing Therapy Göz Kremi ise 2 gün kullandım,bu kadar kısa sürede göz çevremde yorgunluk izlerini yok etti ve hatta göz çevremdeki kırışıklıklarda bir düzelme sağladı demek ki düzenli kullanım sonunda vaad edilen etkilerini görebiliriz.

Organique Doğal Sabun ise banyoda çocuklarımın vücudu için kullandım hem kokusu hemde el yapımı olması açısından beğenimi kazanan ürünlerden oldu.


Organique Banyo Tuzu ise, banyo esnasında küvetinizdeki ılık suyunuza ekleyerek kullanıyorsunuz.Düzenli kullanım sonucunda cildi rahatlatır,yumuşatır ve aydınlatıcı bir etki sağlar.


Yukarıda kullandığım ürünlerin haricinde https://www.organiqueturkiye.com sitesini incelerseniz mutlaka kendinize ait bir ürün bulabileceğinizi garanti ediyorum,hem yaklaşan yeni yıl hemde özel günler için organik ürünlere merakınız var ise yada sevdiklerinizde organik bakım ürünleri kullansın isterseniz mutlaka siteyi incelemenizi tavsiye ederim.

İnstagramdan da takip edebilmeniz için organiqueturkiye tıklayınız.

Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşçakalın.
İnstagram hesabım https://www.instagram.com/organiqueturkiye/ 

7 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Profosyonel kullanıcı deneyimleriniz ile çok bilgi sahibi oluyorum.Tesekkuler editor

    YanıtlaSil
  2. Güzel kokan şeylere bayılırım 😍

    YanıtlaSil
  3. Faydalı yazılar için çok teşekkürler. Her alanda organik ürün kullanmakta fayda var bence.

    YanıtlaSil
  4. güzel günlerde kullan hepsi de harika

    YanıtlaSil
  5. sabun ne kadar güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  6. Anneme bu blogu hemen tavsiye etmeliyim. Belki o da bir blog açmaya karar verir

    YanıtlaSil
  7. O dudak balmını koklamaya doyamaz insan :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski