2018 yılının son yazısından herkese selam ve sevgiler,bugün sizlere Temizlikte Fırtınalar Estiren Marka Vindex Ürünleri Deneyimlerimlerimden bahsetmek istiyorum.


Aslında uzun zaman oldu kullanmaya başlayalı ama ancak sizler ile görüşlerimi paylaşabiliyorum.
Beni yakınen tanıyanlar bilir elimden geldiğince temizlik yapmaya çalışanlardanım ama bunu hastalık derecesinde yapmamaya çalışıyorum(bir ara fena sarmıştım temizlik yapmaya)   :) :)
Biz hanımlar pratik ürünleri hayatımızın her alanında severiz sanırım, ev temizliğinde de pratik ve kullanışlı sorunumuza çözüm bulan ürünleri tercih ederiz
Benim deneyimlediğim vindex ürünlerininden bahsedecek olursak eğer Ventusmax temizlik kovası sağlam yapısı ve kolay pratik ve daha hijyenik yer temizliğim için vazgeçilmezim oldu.Şimdiye kadar bir çok markanın ürününü kullanmama rağmen ventuxmax kadar memnun olduğum hiç olmadı,hatta 2-3 ayda bir kırılan kovaları sayesinde bolca masraf yapmış oldum.

Hüüüpix Süngerler ise elimin altında olmazsa olmazlarım,malum her türlü bulaşıkları makinaya atamıyoruz elde yıkamak zorundayız her ürününde kendine has yapısını bozmamak için kesinlikle tavsiye ettiğim ürünlerden.


Vindex %30 Mikrofiber temizlik bezi ise masa temizliği,cam ve yer yüzeyleri temizliğinde kalıntı bırakmadan temizlik yapmanıza yardımcı oluyor.

Vindex ovma telleri ise sürekli ocakta veya her hangi bir yerde olan yanmış,kurumuş lekeleri kolaylıkla ovarak çıkarabiliyorsunuz.

Son olarak renk renk vindex mikrobiber temizlik bezleriyle yarım kalan hiç bir işiniz olmuyor,toz alma,kurulama gibi işlemlerde mükemmel sonuç veriyor,ürün 8'li kendine ait özel bir kutuda satılıyor sizler dilerseniz bu kutuyu saklama kabı da yapabilirsiniz yada ne olarak kullanmak istediğiniz size kalmış :)

Vindex markası yerli bir marka olup 2009 yılında kurulmuştur.Ev,okul,kamu kurum ve kuruluşları hatta hastahaneler gibi bir çok olana temizlik malzemeleri üretmekte ve bünyesinde geniş bir ürün gamına sahip bir firmadır.

Benim deneyimlediğim ürünler bunlardı ama sizler isterseniz www.vindex.com.tr 'den daha detaylı inceleyebilirsiniz.
Takip için İnstagram hesabı....👈
İnstagram @sosyalanneyimcom ❤👈

10 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Çok kolay ve pratikmis..iyi ki bu yazıyı okudum tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. all looks really good and helpful :) follow:) hope U follow back:)

    YanıtlaSil
  3. takibe geldim...bana da beklerim...

    YanıtlaSil
  4. güzel bir tanıtım olmuş...iyi seneler olsun inşallah...

    YanıtlaSil
  5. Ben kendimi zor kurtardım temizlik hastalığından 🙈 hala o günler aklıma geldikçe kendime çok kızıyorum deliliymişim ben diye 😂😂
    Şükür gerektiği kadar temizim artık
    Vindex bezlerinden bende kullanıyorum ve çok memnunum

    YanıtlaSil
  6. Ben mikrofiber bezlerimi çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  7. Vindex ürünleri bayağı faydalı şeylere benziyor. Süngerlere bayıldım. Renkli renkli çok hoş görünüyorlar. Aklımda olsun, ihtiyaç olduğunda ben de kullanırım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Daha önce kullanmadım bu markayı. Onerdigine göre denemek lazim

    YanıtlaSil
  9. Temizlik için gerekli herşey düşünülmüş..Bir de robot icat etseler şöyle ekonomik yollu :))))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski