Yasemin Kokulu Bir Hayat 2018 Hediyeleşme Etkinliğimiz artık her yıl düzenli yapılarak geleneksel hale geldi diyebilirim,yıl sonlarına doğru sevgili blogger arkadaşım BİRİCİTİN YERİ 'nin yazarı Yasemin'den etkinlik haberini bekliyor olduk :) Yasemin'cim her etkinliği için o kadar güzel hazırlanıyor ve sonrasında ki her gelişmeyi titizlikle takip ediyor,blog yazarlığının yanı sıra kendisi bir sosyal medya uzmanıdır ve inanıyorum ki başladığı her işi başarıyla yapacaktır.




Dilerseniz neler yaptık o gün neler yaptık onlardan bahsedeyim.
Etkinliğimiz Beylikdüzü'ndeydi 8 blogger arkadaş kendi aramızda yeni yıl hediyeleşmesi için eşleşme yapmıştık,bana Şafağın Dünyası yani Şafak çıktı,geçen yılda bir birimize çıkmıştık,evren bizi seviyor sanırım :)
Çocuklara özel hediyeler almış resim çekemeden aldılar elimden :) Bu şık tabloyu da kendi eliyle hazırlamış,çocukların odasına astık,çok teşekkür ederiz.

Etkinliğe davetli diğer blogger arkadaşlarımı uzun zamandır tanıdığım ve enerjilerimiz uyuştuğu için sanırım keyifli vakit geçirdik,Yasemin'in espiri bombardımanı ile bol bol kahkahalar attırdı bize sağ olsun.
Aramızda blog yazarlarına verdiği değer ve samimiyeti ile yer alan Nays Collection firma yetkilisi İdris bey,bize nays ürünlerinden ve yeni çıkacak ürünlerinden bahsetti.


Biz kendi aramızda eşleştik fakat bizlere yeni yıl hediyesi gönderen firmalarımızda vardı elbette,hepsi bir birinden harika ürünler denendikçe yazılarıyla sizlerle olacak elbette,şimdi bakalım hangi firmalar yeni yılımızı kutlamış,neler göndermişler bize.
Yasemin'ciğim hepimize şık bileklik almış yeni yıl hediyesi olarak,taktığımızdan beri hiç çıkarmadım :)


Kitap okumayı seven biri olarak Ceres Yanınlarından Mutluluk Kulübü,kişisel gelişim kitabını arşivime eklemiş oldum ve etkinlik dönüşünde 46. sayfaya kadar soluksuz okudum,buraya kadar olan bölümde mutluluğu öğrenebileceğimizi de öğrenmiş oldum.

Kıyafet alacaksam ilk baktığım online alışveriş sitelerinden biri olan Patırtı.com her birimize sezon ürünlerinden göndermişler.Yeşil ve beyaz uyumlu kazağımı çok sevdim.

Enfes kırma yeşil zeytini,soğuk sıkım zeytinyağı ve zeytinyağlı mis kokan sabunlarına hayran kaldığım Nova Vera kahvaltı sofralarımızda ve yemeklerimizde bizlere eşlik etmeye devam ediyor.


Yemeklerinizde değişik tatlar katmak istiyorsunuz fakat her malzeme elinizin altında yok ise hem klasik hemde himalaya tuzlu çeşitiyle elinizin altında olması gereken 2000'li yıllardan beridir evlerimizin  markası Tuzot çeşitlerini mutlaka denemenizi tavsiye ederim.Ben şimdilik çorba ve köftelerimde deneyebildim tadı enfes oldu.

En kısa zamanda sizlerle elimdeki ürünlerini detaylıca yazacağım Nays ürünlerim.Detay vermek istemiyorum yazımı bekleyiniz :)
Alya Grup bünyesinde bulunan Dasty Banyo Temizleyicisini deneyimledim hatta ürünü yarıladım sayılır,zamanla kararan fayanslarda,banyo temizliğinde kullandığım bir ürün oldu,fresh kokusu sayesinde temizlik esnasında ortamı ferahlatıyor,daha önce de yağ sökücüsünü deneyimlemiş oldukça memnun kalmıştım.

Bilenler vardır belki kajal göz kalemleriden markayı,çok eski bir markadır hatta benim ilk göz kalemimin markasıdır,makyaja dair ne ararsanız Carla&Kajal 'da bulabilirsiniz,ürünlerle uygulamalı yazımı yakın sürede sizlerle paylaşacağım.

Hemen hemen bir çok ürününü severek kullandığım hatta sizlere BURADA Ütü sihirbazından bahsettiğim Highgenic markasının ürünlerini çok seviyorum ve bittikçe yerine yenilerini alıyorum.Sizlere de gönül rahatlığı ile önerebilirim.

Otacı  ürünlerini duymayan var mı? Bilmiyorum ama bence duyan duymayana haber versin :) Tüm ürünleri bitkisel olmakla beraber ister makyaj yapın ister yapmayın cilt bakım ve temizliği için bir çok ürünü bulunan otacı ürünlerine şans vermelisiniz.Gül suyu spreyi şuan en çok kullandığım ürün oldu,temizlenmiş cilde tonik niyetine kullanıyorum hem nemlendirme hemde bakım yapıyor.Daha önce de meyveli şampuanını da kullanmıştım mis gibi kokan yumuşacık saçlar sizi kendinizi koklamaya yöneltiyor :)

Makyaj ürünlerini,bakım ürünlerini hemen hemen herkesin sevdiği bir marka olan Essence bizlere neredeyse tam bir set göndermiş,ojelere düşkünlüğüm nedeniyle markaya ait oje koleksiyonum ve tırnak bakım ürünlerimin daha fazla olduğunu söyleyebilirim :)


Etkinliğe daveti için Yasemin'e,bir birinden güzel hediyeleri için sponsor firmalarımıza sonsuz teşekkür ederiz.
Etkinliğe ait paylaşımlarımızı bloglarımızdan #yaseminkokuluhayat taginden görebilirsiniz.
İnstagram paylaşımlarımı görmek isterseniz sosyalanneyimcom

12 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Bunlar blog dünyası için güzel gelişme ve dayanışmalar

    YanıtlaSil
  2. Harika bir gun du gerçekten birde resim çekmeyi akıl erebileymişiz iyiymiş 😊

    YanıtlaSil
  3. Herkese selamlar..Ürünler ile ilgili ipuçlarını not aldim

    YanıtlaSil
  4. Hediyeleşmek sünnettir, Allah razı olsun sizden.

    YanıtlaSil
  5. Yine ve yeniden birlikte keyifli bir gün geçirmek güzeldi tatlım.
    Kalemine sağlık 💕

    YanıtlaSil
  6. Yine ve yeniden birlikte keyifli bir gün geçirmek güzeldi tatlım.
    Kalemine sağlık ��

    YanıtlaSil
  7. Bensiz etkinlik mi olur beeeee :))))) Cevabı biliyorum kısmet başka seferlere :)))) Evren seni ve Şafak'ı gerçekten seviyor. Bak mart/nisan da geliyor yaniiii :))))))

    YanıtlaSil
  8. aa ne güzel bir gün olmuş...herkese kucak dolusu sevgilerimi gönderdim....

    YanıtlaSil
  9. güzel bir etkinlik olmuş canım ღ

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel bir etkinlik olmuş. Bilekliklere de bayıldım. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar güzel bir etkinlik olmuş. :)

    YanıtlaSil
  12. Canım her zamanki gibi çok sıcak bir etkinlik olmuş.Yasemin'in etkinliklerini çok samimi buluyorum ♥

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski