Herkese merhabalar,bahar aylarını yaşadığımız şu günlerde yaklaşan anneler günü nedeniyle hediye arayışı içerisine giren herkese bir önerim olacak  Myra Gold Anneler Günü Hediyeleri hazırlamış.Günlük hayatta kullanabileceğiniz şahane tasarımlar ve her daim bizlere canımız kadar sevdiğimiz evlatlarımızı yanımızda taşıyormuş gibi hissettiriyor.




Bir kız,bir erkek ve anne figürlü bu kolyeyi insan taşımak istemez mi? Ben çok beğendim hani bana alsınlar diye de yazmıyorum ama (fena da olmazdı) :)
14 ayar, sarı ve beyaz altın olarak tasarlanmış bu kolye ile annelerimize değişik bir hediye olacağını düşünüyorum.
Sadece anneler ve anne adayları için kolye seçeneği yok elbette,bilekliklerde,yüzüklerde mevcut.Ben kendi zevkimce bir kaç tanesini sizler için buraya bırakıyorum,belki zevklerimiz uyuşuyordur kim bilir.



Gerçekten çok değişik tasarımların altın ile birleşmesi sonucu harika takılar çıkmış ortaya, bizlere  düşen kısmı ise Myra Gold 'u tıklayıp ücretsiz kargo,kapıda ödeme,3 yıl garanti,ücretsiz sigortalı gönderim,hediye paketi ve %100 güvenli alışveriş standartları ile alışveriş yapmak.Sepette %15 indirime ilave olarak yapacağınız alışverişlerde havale seçeneğini kullanmanız durumunda ekstra olarak %3 daha indirimli olarak satın alabiliyorsunuz.
Her kadının kendini değerli hissetmesi ve kendisine hediye edilecek ürünlerinde maddi değerinden önce manevi değeri olması gerektiğini düşünüyorum ama şu bir gerçek ki biz kadınlar altın aksesuarlar kullanmayı da çok severiz. :)
Sizler yaklaşan Anneler Günü için ne hediye almayı düşünüyorsunuz?

6 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. eyooo annelerin gücü adına anneler günü geliyorrr yaşasın...

    YanıtlaSil
  2. Yeni bloğum açıldı ve açılışa özel bir çekiliş düzenledim beklerim Sevgiler :)

    www.gulsahworld.com

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel tasarımlar muhtemelen bırkaç tane alacağım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. İncecik bir kolyem ve alyans dışında takı kullanamıyorum. Eskiden çok kullanırdım. Modelleri sevdim:)

    YanıtlaSil
  5. Şık ve zarif modeller hem de çok anlamlı..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski