Hepinize sevgiler selamlar,bugün sizlerle genel olarak bakıldığında tesettür giyim ürünlerini çoğunlukla bulabileceğiniz bir site olan Allday 'den bahsedeceğim.
Günümüzde modaya yaşa uygun tesettür giyim artık çizgisini üstlere taşımaya başladı ki ben açık olduğum halde beni cezbeden bir çok kıyafet ve kombin görüyorum.Bu nedenle araştırırken karşıma çıkan allday.com.tr online alış veriş sitesini inceledim ve beğendiğim iki ürünü sepetime ekleyiverdim bile :)

İlk aldığım taba renkli kolları balon kazak oldu,malum kış kapıya dayandı ve işe giderken de hem soğuktan korunup hem şık olmalıyız :) Taba renginde kolları balon kazağımı henüz havalardan dolayı giyemedim ama evde prova yaptım ve onu da çok beğendim.Bedenleri standarttı ama bana da oldu :) Taba renginde hiç kıyafetim yokmuş onu da görmüş oldum:) Diğer bir detay ise kendinden aksesuarlı oluşu ekstra takı ile zenginleştirmenize gerek kalmıyor fakat şık bir kolye ile de tamamlanabilir.

İkinci ürünüm ise her mevsim modası geçmeyen kot pantolon oldu.Aslında ilk verdiğim siparişte seçtiğim pantolon bedeni kalıp darlığından dolayı olmadı ve bir iade süreci yaşadık,dolayısı ise bende bildiğimden vazgeçmeyip mavi paçası saçaklı kot pantolon seçimi yaptım iyi ki yapmışım gerçekten çok sevdim.Kot pantolonlarda artık detaylandı ve minik detaylar bile daha şık görünüm elde etmemize fayda sağlıyor,benim pantolonumun detayı ise mavi renkli ve paçalarının saçaklı olması,spor ayakkabı,babet yada topuklu ayakkabı ile çok şık duruyor.

Yani demem o ki tesettür sitelerini de mutlaka inceleyin hem giyim hem ayakkabı hem çanta veya aksesuarlarda mutlaka seçim yapabilirsiniz. Ben allday siparişimden memnun kaldım,iade ürününü sorunsuz teslim aldılar ve sorunsuz yeni siparişimi verdim. Tüm ürünlerde kargo bedava kampanyaları mevcut.
Ayrıca toptan ürün alan firmalar için seri halinde satışları da var ve ürünleri kesinlikle kaliteli.Bence sizlerde şans vermelisiniz.
Sosyal medya hesaplarından haberdar olmak isterseniz eğer;
İnstagram 👈
Facebook 👈

Seçimlerimi nasıl buldunuz? Siz olsaydınız neler alırdınız?

4 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Aldıklarınızı beğendim. İyi günlerde güle güle giyinin. Bugün hava serinledi, yavaş yavaş kışlıklar ortaya çıkacak. Hayırlı kışlar olsun.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim,artık kışa yaklaşırken giyimlerimizde değişti tabiki.

    YanıtlaSil
  3. Güle güle,keyifle kullan....

    YanıtlaSil
  4. çok beğendim güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski