En Lüks Yaz Tatillerinizi Geçireceğiniz Marmaris 5 Yıldızlı Oteller

Muğla’nın sevilen ve popüler tatil duraklarından Marmaris, her yaz binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Doğa aşıklarına, eğlenmek isteyenlere, dinlenmeyi tercih edenlere, çiftlere ve ailelere hitap edebilen zengin konaklama seçeneklerine sahip bölge bu özelliğinin yanı sıra her bütçeye hitap ettiği için avantaj sağlamaktadır.

Pansiyon, butik otel gibi ekonomik konaklama seçeneklerinin yanı sıra tercihi lüks bir deneyimden yana olanlar için Marmaris 5 yıldızlı oteller  hizmet vermektedir.Marmaris’in En Çok Tercih Edilen 5 Yıldızlı Otellerinden Labranda Mares Marmaris,Marmaris’in doğal güzellikleri ile hayranlık uyandıran noktalarından İçmeler’de hizmet veren Labranda Mares Marmaris, dilediğiniz an doğada huzur bulacağınız, dilediğiniz an eğlence dolu aktivitelerden yararlanacağınız seçenekleri ile öne çıkmaktadır. Her şey dahil konseptinde hizmet veren tesisin farklı kapasitelere sahip odaları ve villaları konforlu bir tatil için tercih edilmektedir.Labranda Mares Marmaris, denize sıfır konumda yer almakta olup, platform plaja ve iskelelere sahiptir. Yetişkin ve çocuk havuzları ise denize alternatif yaratmaktadır. Eğlence dolu bir tatili her yaş grubunun hak ettiği inancında hizmet veren tesiste İtalyan bowlingi, sinema, karnaval, çocuk diskosu, tenis başta olmak üzere onlarca aktivite seçeneği ve dinlendirici anlar için SPA merkezi sizleri beklemektedir.

Lüks ve Kusursuz Bir Konaklama Deneyimi: D Maris Bay

Marmaris Hisarönü’nde konumlanan D Maris Bay, el değmemiş bir koyda güne huzur dolu bir atmosferde başlayacağınız kusursuz bir tatile ev sahipliği yapmaktadır. Bay Beach, La Guerite Beach, Manos Beach, Maris Beach ve Silence Beach, bu eşsiz maviliği denemeniz için hizmet vermekte olup, plajın yanı sıra açık ve kapalı havuzlar da hizmet vermektedir. D Maris Bay’da 193 oda ve villa farklı zevklere sahip konukların tamamına hitap etmeyi başarmaktadır. Sualtı dalış, yelkencilik, deniz sörfü,katamaran, su kayağı, wake board gibi pek çok su sporunu deneyimleyebileceğiniz tesiste, Mytha Spa ise sizlere dinlendirici bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Oda kahvaltı konsepti sunan tesisin 6 farklı ala carte restoranı ise Türk ve dünya mutfaklarından seçkin lezzetleri ile öne çıkmaktadır. Erken Rezervasyon Olanağı ile Avantaj Sağlayan Green Nature Diamond Marmaris’in gözde duraklarından Siteler Mevkii’nde konuklarını ağırlayan Green Nature Diamond, 639 odası ile konforlu ve lüks bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Her şey dahil konseptinde hizmet veren tesis denize sıfır konumu ile öne çıkmaktadır. Özel plajın yanı sıra açık – kapalı yüzme havuzlarının bulunduğu tesiste, dolu dolu bir yaz tatili sizleri beklemektedir. Ruhen ve bedenen yenileneceğiniz anlar için SPA merkezi, çocuklar için eğlenceli aktivite seçenekleri sunan kulüp, farklı yaş gruplarına sahip tüm konuklara yüksek standartlar sunmak için öne çıkmaktadır. Lüks mimarisini doğa ile iç içe atmosfer ile ustaca harmanlayan tesiste konuklar profesyonel ve güler yüzlü bir kadro tarafından kusursuz bir şekilde ağırlanmaktadır.


Zengin Aktivite Seçenekleri ile Öne Çıkan Sentido Orka Lotus Beach Yılın tüm yorgunluğunu geride bırakacağınız huzur dolu atmosferinde, her zevke hitap edecek aktivite seçenekleri ile öne çıkan Sentido Orka Lotus Beach, Marmaris’in İçmeler Mevkii’nde konumlanmaktadır. Tesis bünyesinde yogadan, özel konseptli partilere kadar pek çok alternatif farklı zevklere sahip konukların tamamında memnuniyet uyandırmaktadır. Sentido Orka Lotus Beach, denize sıfır konumlanmakta olup, plaj hem yetişkinler hem de çocuklar için uygundur. Yeşille mavinin buluşma noktasında konuklar için sunulan yürüyüş ve bisiklet yolları huzur dolu anlarınıza ev sahipliği yapmaktadır. Sentido Orka Lotus Beach, konuklarına ultra her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski