Bebeklikten itibaren hassas yapıda olan çocukların göz sağlığını korumak için çocuk güneş gözlükleri seçimi önemlidir. Güneşten gelen ve kemik gelişimini olumlu olarak etkileyen vitaminleri alırken, en önemli organlardan biri olan gözleri zararlı ışınlardan korumak gerekir. Bunun için de gözlük alırken yaş grubu ve kullanacağınız mevsim gibi bazı noktalara dikkat edilmelidir.

Popcorner distribütörlüğündeki İzipizi bebek güneş gözlüğü ve çocuk güneş gözlükleri yaş gruplarına göre seçenek sunarak en uygun gözlüğe ulaşabilmenize yardımcı olur. Her ortamda kullanabileceğiniz güneş gözlükleri üst düzey koruma ile sağlıklı vakit geçirmenizi sağlar. Karlı havalarda rahatlıkla dışarıda vakit geçirebileceğiniz kayak gözlükleri; kardan yansıyan güneş ışınlarının etkisini azaltarak konforlu bir kullanımın önünü açar.



Çocuk Gözlükleri Modelleri ve Şık Tasarımları

Çocuk gözlükleri modelleri ve İzipizi bebek güneş gözlükleri, yüz ve göz yapılarına uyum sağlayan formlarıyla farklı seçenekleri koleksiyonlarında barındırır. İzipizi bebek güneş gözlüğü 0-12 ay 12-36 aylık bebek ve çocuklar için en uygun modelleri tasarlayarak güvenli bir kullanım fırsatı tanır. Avrupa standartlarına (ISO 12312-1) uygun şekilde hazırlanan birbirinden şık gözlükler en sevilen aksesuarlar içerisinde yer alır. Polarize lensleri ve özel camı sayende görüş açısını netler ve sağlıklı bir şekilde uzun severek kullanacağınız modellere ulaşmanızı sağlar.



Kaliteyle birleşen konforun yanında stilinize katkıda bulunan çocuk güneş gözlüğü modelleri, çocukların seveceği dikkat çekici renklere ve tasarımlara sahiptir. Nane yeşili, uçuk mavi, haki gibi özel renklerin yanında mavi, kahverengi, pembe ve sarının alt ve üst tonlarına da yer verilir. İster aynalı klasik koyu renk cam seçin isterseniz de açık tonlardaki renkleri tercih edin miniklerin şıklığını tamamlayabilirsiniz. Desenli çerçeve ve ona eşlik eden camlar ile çocuğunuzun görüş açısını daha güzel bir hale getirebilirsiniz.





Uzun Süre Kullanacağınız Güneş Gözlükleri

Sürekli gelişim gösteren çocukların kafa yapılarına ve yüz hatlarına uyum sağlayan gözlükleri bulmak ve sürekli değiştirmek her zaman mümkün olmayabilir. Bu nedenle gözlük seçimi yaparken, çocukların her yaşta rahatlıkla kullanabileceği modeli bulmak gerekir. İzipizi bebek güneş gözlüğü bu konudaki en güvenilir yardımcınızdır. Çocuk güneş gözlükleri özel silikon kol kısımlarına sahiptir. Başı ideal ölçüde saran bu esnek kol ve kayışlar rahat hareket etmek için gereken mesafeyi bırakır, zamanla bollaşma derdini en aza indirerek uzun süreli kullanım sağlar.

Farklı yüz hatlarına en uygun güneş gözlüğü modellerini ve her kombine eşlik eden tasarımları, en çok tercih edilen çocuk güneş gözlüğü markaları arasında yer alan İzipizi, ve İzipizi’nin distribütörlüğünü yapan Popcorner sayesinde kolaylıkla bulabilirsiniz.


Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski