Herkese sağlık dolu bir hafta dilerim, sağlık dolu diyorum çünkü malum covit19 hala hayatımızın tam ortasında ve dolayısı ile bağışıklık sistemimizi de diri tutmak zorundayız ve bunun için sizlere Avilo Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağından bahsedeceğim.



Sıcak soğuk yemeklerimizde,salatalarımızda,kahvaltılarımızda,mezelerimizde hatta cilt bakımlarımızda bile gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz Avilo markasına ait Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı  Oktav Tarım Ürünleri Ltd. Şti. tescilli markası olan Avilo Zeytinyağı, 1928 yılından gelen zeytinyağı kültürümüzün ürünü 4000'e yakın zeytin üreticisinden tedarik edilen özel zeytinler ile hem bir çok kişiye istihdam yaratırken hem bu kadar lezzetli zeytinyağlarını biz müşterilerine sunuyorlar.40'tan fazla analizden geçiriliyor ve Avilo Zeytinyağı; UNİCERT tarafından , ISO 9001 ( Kalite Yönetim Sistemi ) ve ISO 22000 ( Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ) ile belgelendirilmiş olup. Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı ( UZZK ) Kalite Yeterlilik Belgelerine sahiptir.








Müşteri memnuniyetini ilke edinen yerli markalarımızdan Avilo,kendini müşterilerine o kadar sevdirmiş ki e-ticarette en çok satan zeytinyağı markası olması da tesadüf olmasa gerek. Sipariş verdiğinizde kullanılan esmer renkli dayanıklı ambalaj kağıdı sayesinde tadını kargo süresince dayanıklılığı ile zarar görmesi de en aza indirilmiş oluyor.



Aslında düşündüğünüzde sadece bir zeytinyağı deyip geçenler de olabilir ancak her ürünün kendine has üretim,tat,ambalajlama ve sofralarımıza ulaştıktan sonraki tadımımız, beğenilerimiz çok önemlidir, bu nedenlerden dolayı ne yediğimiz, nasıl üretildiğinden bizlere ulaştıktan sonrasına kadar önem arz etmiyor mu sizce de? Avilo markasına ait diğer ürünleri de burayı tıklayarak görebilir ve dilerseniz sizlerde sipariş verebilirsiniz.


2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. bizim soframızın vazgeçilmezi oldu bile :)

    YanıtlaSil
  2. Avilio Zeytinyağı üzerine baska tanımam 3 senedir kullanıyorum afiyet olsun sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski