Eyüp Sabri Tuncer Markalı Ürünler Watsons’ta!

Kolonya deyince ilk akla gelen markalar arasında yer alan Eyüp Sabri Tuncer, daha birçok ürün seçeneğiyle Watsons’ta sizi bekliyor. Marka, yılların bilgi ve tecrübesiyle kolonyadan sabuna, diş macunundan ıslak mendile, oda kokusundan duş jeline kadar çok çeşitli ürünleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Her zevke hitap edecek koku çeşitliliği ve parabensiz ürünleri ile dikkat çeken Eyüp Sabri Tuncer markası, Watsons’ta kullanıcılarıyla buluşuyor.

Eyüp Sabri Tuncer Kolonya İle Ferahlığı Hisset!

Klasikler arasında yer alan Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası, gün içindeki ferahlık ihtiyacını gideriyor. 400 ml’lik büyük boyu ev ve ofislerde tercih edilirken gün boyu yanınızda taşıyabileceğiniz 150 ml’lik kolonyalar da kullanışlı ürünler arasında yer alıyor. Klasik kolonya anlayışının dışına çıkarak farklı zevklere hitap edecek esans çeşitliliğiyle de marka, vazgeçilmeziniz olmayı başarıyor. Yasemin, Japon kiraz çiçeği, lavanta, okyanus kokusu gibi seçenekler hem büyük hem de küçük boy olarak tazelik ve ferahlık getiriyor.

Ellerimiz gün içinde sayısız yüzeye temas ediyor. Elleri her an yıkamak mümkün olmadığı için kolonyaların içeriğindeki alkol ile ellerinizi temizleyebilirsiniz. Siz de Eyüp Sabri Tuncer kolonya seçeneklerini Watsons’ta görebilir, ister yaşam alanlarınızda kullanmak isterseniz de hızlı temizlik için yanınızda taşımak üzere en uygun olanı bulabilirsiniz.




Eyüp Sabri Tuncer Diş Macunu İle Sağlıklı Dişler

Ağız sağlığında da ön plana çıkan marka, doğal içeriğe sahip macun çeşitleriyle Watsons’ta kullanıcılarına ulaşıyor. Karanfilli, propolis özlü, aktif karbonlu gibi seçenekler arasından diş ve diş eti yapınıza en uygun olanı seçebilirsiniz. Karanfil özü içeren macun, içeriğindeki karanfil yağı ile dişlerinizin minesine zarar vermeden ağız ve diş sağlığınızı korumanıza yardımcı oluyor.Dişin doğal beyazlığına ulaşması için titizlikle tasarlanmış olan propolis özlü diş macunu da en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Markanın çocuklar için ürettiği diş macunları da bulunuyor. 2-6 yaş arası çocuklar için karadut özlü diş macunu, içeriğindeki vitaminler ve mineraller ile dişlerdeki yiyecek kalıntılarını temizlerken çocukların diş sağlığını korumaya da yardımcı oluyor. 7-16 yaş arası çocuklar için üretilen çikolata ve nane özlü diş macunu ise hem çok seviliyor hem de dişleri çürük oluşumlarına karşı koruyor.

Hoş Kokulu Temizlik İçin Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabun

Kişisel temizliğin vazgeçilmezi olan sıvı sabun seçenekleri de Eyüp Sabri Tuncer ürün gamı içerisinde yer alıyor. Gün içinde sıklıkla kullanılan sıvı sabun, Eyüp Sabri Tuncer esanslarıyla hoş kokulu bir kişisel bakım ürünü haline geliyor. Markanın keçi sütlü sabunu, tüm cilt tipleri için uygun olan formülüyle en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Sıvı sabun, elleri kir ve bakterilerden arındırırken cildin yumuşacık olmasını da sağlıyor. Farklı aromalara sahip çeşitleri bulunan sıvı sabunlarda paraben bulunmuyor.

Eyüp Sabri Tuncer Ürünleri Kullanmanın Avantajları

       Markanın ürünlerinde insan sağlığına ve doğaya zararlı maddeler bulunmuyor.

       Aromatik kokularıyla kişisel temizliği keyifli hale getiriyor.

      Ürünlerin büyük boy veya çanta boy seçeneklerini tasarlayarak ihtiyacınız olan ürüne ulaşmanızı sağlıyor.

      Hayvansal içerikler kullanmayan ve hayvanlar üzerinde ürün testi yapmayan Eyüp Sabri Tuncer markası, V-LABEL sertifikasına sahip bulunuyor.

      Her yaştan ve her zevkten kullanıcısı için zengin bir ürün yelpazesi sunuyor.

Eyüp Sabri Tuncer markalı ürünlere Watsons ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Siz de ihtiyaç duyduğunuz ürünleri satın almak için hemen şimdi Watsons’tan sepetinize ekleyebilir, uygun fiyatlı ürün çeşitlerini hızlıca sipariş edebilirsiniz.

 

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski