-Yıpranmış saçlara buğday lifi çözümü
-Sofraların vazgeçilmezi ekmeğin hammaddesi buğdayın
özellikle yıpranarak dökülen saçlarda mucizevi etkisi olduğu bildirildi
-LTS Teknoloji Grup Başkanı Trikolog (Saç uzmanı) Talat Sam:
“Saçları nemlendirerek kuruluğa bağlı saç dökülme sorunlarını ortadan kaldıran buğday,
LTS Teknoloji Grup olarak ürettiğimiz tüm özel şampuanlarımızda
bulunuyor”
-Sofraların vazgeçilmezi ekmeğin hammaddesi buğdayın özellikle yıpranmış saçlarda mucizevi etkisi olduğu bildirildi.
GeoMASS Trikoloji AR-GE Laboratuvarı’nda tamamen bitkisel özlerden oluşan kişiye özel şampuanlar üreten LTS Teknoloji Grup’un Başkanı Talat Sam, saç dökülmelerinde etkili olan şampuanlarının sırlarından birisinin de buğday lifi olduğunu bildirdi.
Buğday lifinin özellikle yıpranmış saçları nemlendirdiğini ve kuruluğa bağlı dökülme sorunlarını ortadan kaldırdığını kaydeden Sam, “Buğday saç bakımı için saklı kalmış mucizelerden biri. İçerisindeki vitaminler bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak hem saçı uzatıyor hem de yumuşak ve kolay şekil alan saçlara kavuşmanıza yardımcı oluyor” dedi.
Sam, boyadan, güneşten, ısıyla çalışan cihazlar ve hava kirliliği gibi çevresel nedenlerden dolayı yıpranan ve dökülen saçların imdadına yetişen buğday lifini LTS Teknoloji Grup tarafından üretilen tüm şampuanlarda kullandıklarını bildirerek, “Saç derisinde kullanıldığında deri tarafından kolayca emilen buğday lifi içindeki B vitaminleri, ayrıca hücre ve doku üretimine yardımcı olur. Bu özelliği ile saç dökülmesi yaşayanlarda zayıflayan saç köklerini güçlendirmek için en etkili bitkilerden biri” ifadelerini kullandı.
Sağlıkla ilgili tüm cevabın doğada gizli olduğunun altını çizen Sam, GeoMASS Trikoloji AR-GE Laboratuvarı’nda ürettikleri tüm şampuanların tamamen bitkisel özlerden oluştuğunu vurguladı. Sam, İsviçre’de yapılan tüm etkinlik ve klinik testlerde şampuanlarımızın düzenli kullanım sonucu saç dökülmelerini hiçbir yan etki göstermeden engellediğini ve güçsüz saç köklerini canlandırıp parlaklık ve canlılık kazandırdığının kanıtlandığını belirterek, “Yapılan testler sonucu şampuanlarımız yüzde 98,8 oranında bir başarı elde etti. Doğadan aldığımız güçle saç dökülmesini tarihe karıştırmak için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. merhabalar,zigavus pirinç kepeği ekstraktlı şampuan saçımın kuru ve yıpranaklığına son verdi...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski