LR Health & Beauty ünlü aktör Bruce Willis ile sözleşmesini uzattı
Avrupa’nın önde gelen doğrudan satış şirketi LR Health & Beauty, dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Bruce Willis ile sözleşmesini uzatma kararı alarak dört senelik anlaşma imzaladı.

Alman kozmetik devi LR Health & Beauty yoğun istek üzerine marka yüzü Bruce Willis ile anlaşmasını üçüncü kez uzatma kararı alarak, 2019 yılına kadar işbirliğini devam ettirme kararı aldı.
LR Türkiye Genel Müdürü Ömer Barış Turan konuyla ilgili açıklamasında “Dünya çapındaki en başarılı ve en çok sevilen aktörlerden biri olan Bruce Willis ile bugüne kadar üç farklı koku tasarladık ve çok başarılı kampanyalara imza attık. LR Health & Beauty olarak anlaşmamızı 2019 yılına kadar uzatma kararı aldık. Bu durum bizi oldukça heyecanlandırıyor. Ünlü aktör şişe tasarımından kokunun oluşumuna kadar çalışmanın her aşamasında bizimle beraberdi. Çok yönlü ve disiplinli kişiliğiyle kendisiyle çalışmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.
Ünlü aktör Bruce Willis LR Health & Beauty ile anlaşmasının 2019’a uzatılarak imzalanmasıyla ilgili memnuniyetini dile getirirken “Çok profesyonel bir LR ekibiyle çalıştım. Projenin her aşamasında büyük bir titizlikle çalışarak, tüm dileklerimi ve taleplerimi başarıyla karşıladılar. Karakterime uygun tasarladıkları kaliteli erkek ve kadın kokularıyla gurur duyuyorum” açıklamasında bulundu.
Avrupa’nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden LR Health & Beauty’nin, Bruce Willis’in kendi adını taşıyan Bruce Willis, Personal Edition ve eşi Emma-Heming Willis için tasarladığı aşk kokusu Lovingly olmak üzere 3 farklı serisi bulunuyor.
Daha fazla bilgi almak için: www.lrworld.com/healthandbeauty
LR Instagram: @LRTURKEY - #lrturkey

LR Health&Beauty Hakkında
LR Health&Beauty; vücut bakımı ve güzellik ürünleriyle, 1985’ten bu yana faaliyet gösteren Almanya'nın önde gelen doğrudan satış firmasıdır. Dünya çapında 30 ülkede faaliyet gösteren LR, bünyesinde bulundurduğu 1.000’den fazla çalışanı, yaklaşık 300.000 kayıtlı iş ortağı ve müşterisiyle global sektörün önde gelen oyuncularındandır. Yenilikçi ve kaliteye önem veren kurum anlayışıyla LR, yaptığı 1 milyon Euro yatırımla, Avrupa’nın en modern AR-GE tesisine sahiptir. Dünyanın en büyük AloeVera üreticisi olan LR’ın ürünleri IASC (International AloeVeraScienceCouncil) ve INSTITUT FRENSENIUS kalite sertifikalarına sahiptir. LR’ın ünlülerin de dahil olduğu özel Eau de Parfum serisi DERMATEST onayı ve dünya çapında 40 milyonun üzerinde satış rakamıyla kalitesini ispatlamıştır. Alman kalitesindeki ürünleri, benzersiz otomobil konsepti,satış ortakları için mesleki eğitim ve hizmetleri, adil ve şeffaf pazarlama planlarının yanı sıra Bruce Willis, KarolinaKurkova, Heidi Klum, EmmaHeming-Willis, MarcusSchenkenberg ve RalfMoeller gibi ünlülerle yürüttüğü işbirlikleri LR’ın başarı faktörleri arasındadır. LR, operasyonel süreçleri uygulamaya koyarken otomobil konsepti kapsamında Porsche, Mercedes ve Volkswagen ile işbirliği yapmaktadır. LR bünyesinde 2006 yılında kamuya hizmet etmek amacıyla LR Global Kids Fund kurulmuştur. LR, Avrupa Doğrudan Satış Derneği(SELDIA) ve Türkiye Doğrudan Satış Derneği üyesidir. Daha fazla bilgi için http://www.lrworld.com/tr/ adresini ziyaret ediniz.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski