Merhabalar herkese, keyifli pazarlar dilerim.
Bugün sizlere geçen hafta cumartesi günü BİRİCİTİNYERİ blogunun güzel ve başarılı bloggerlardan olan yasemin'in #kleopatrabloggerbulusmasi daveti ile KONAK HOTEL'de buluştuk,verimli,eğlenceli hoş bir gün oldu bir birinden özel markaları tanıyıp bilgilendik.





Otel bizlere özel hazırlanmış şık masalar,yiyecek,içecek ikramları ile donatılmıştı.İlgili personelleri bizlerin bir şeye ihtiyacı olup olmadığını da sürekli kontrol ettiler.Kendilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Şimdi dilerseniz o gün bizlerle olan yakından da tanıma fırsatı bulduğumuz markalara gelelim.


İlk olarak bizleri hiç bir zaman kırmayan hemen hemen her blogger davetinde bulunmaya özen gösteren,ne kadar yorgun ve yoğun olduğunu bildiğimiz TATLIM O genel müdürü Mahmut Bey,bizlere tatlım o markasını anlattı ve orada da kocaman meyve sepetleriyle masamızı süsledi yok böyle bir lezzet diyorum :) 




Sonrasında,profesyonel saç bakım uzmanı markası olan ve kuaför salonlarında da yeni markaları ile saçlarımıza hak ettiği bakımı yapacak olan REDİST marka temsilcisi bizlere redist'i anlattı,artık evde de saç profesyonel saç bakımımızı kendimiz yapabileceğiz sayelerinde.



Parfüm önemli biz seçimdir muhakkak herkes içinde,kokusu,kalıcılığı,tasarımı biz kadınlar hepsi ile ilgileniriz :)
Sevgili ODAK PARFÜMERİ bizlere piyasaya yeni çıkardıkları ZİYBA bay ve bayan parfümlerini tanıttı,oldukça kalıcı hoş kokusu ile günlük rutinim de kullanmaya başladım bile.



Nefes alamayan saçlara yeni oksijen kaynağı diye nitelendirdiğim bir marka hemen hemen her ürününü denedim ve geçen yıldan beridir kullandığım AT KUYGUGU ŞAMPUANI'ndan sonra saç maskelerini ve son olarak henüz piyasaya yeni çıkardıkları ve ilk kez bizlerin tanıma fırsatı bulduğu REVOX SAÇ KREMİ ürününü tanıdık,kolay bir kullanım sunuyor bana her zaman saç kremleri yıka ve çık gibi :)



Ben günlük hayatımda hem çocuklarım hemde kendim kitap okumayı ve okutmayı çok seven biriyimdir,etkinlik günümüzde MİNVAL YAYINLARI herkese hitap edebilecek en çok okunan kitapları ile bizlerle idi.Kitap serime bir tane daha eklendi en kısa zamanda okuma fırsatı yaratmam lazım kendime :)


Organik ürünler artık hayatımızda daha çok yer almaya başladı değil mi? Son zamanlarda tüm dünyada ki ölümcül hastalıkların sebepleri arasında çokça hormonel yiyeceklerin hayatımıza girmesi oldu ve bir çok firma da organik ürün ve yiyecekler üreterek bizlere daha kolay ulaşabilmek ve sağlığımızı korumak için ellerinden geleni yapıyorlar,bunlardan biri de NUHUN AMBARI satış ofisi Taksim'de fakat bizler yorulmadan NUHUN AMBARI web sitelerinden sipariş verebiliriz.


Kozmetik sektöründe de organical ürünler revaçta son zamanlarda bunlardan biri de MİA ORGANİCAL tüm ürünlerini yakından deneme fırsatı bulduk,tamamen kullanınca sizlere de görüşlerimi aktaracağım tabi ki.


Son olarakda kadın,erkek herkesin ortak sorunu olan ayak kokusu,bunun için ayak bakımı elbette önemli fakat sadece bakım ile sorun çözülmüyorsa bir de DR EA denememiz gerekir.Deneyimlediğim de yine sizlerle paylaşacağım.


Bu etkinlikte bizleri bir araya getirdiği ve birbirinden güzel markaları tanıma,deneyimleme fırsatı sunduğu ve özellikle aylarca emek vermesinden ötürü sevgili YASEMİN'e sonsuz teşekkür ediyorum.
Bu etkinlik ile ilgili tüm paylaşımlarımı #kleopatrabloggerbulusmasi,#biricit4yasinda,#yaseminkokuluevent,sosyalannem,sosyalblogger etiketleri ile takip edebilirsiniz.
Yine o gün bizleri en yeni ürünleri ile tanıştıran diğer firmalarımız en yakın zamanda blogumda olacaktır.
Sevgiler ve keyifli okumalar dilerim.





3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Canım geldiğin için ben çok teşekkür ediyorum :) öpüyorum canım yüreğine sağlık sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. hepiniz harikasınız ne güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Harika bir etkinlik olmuş zaten resimlere bayılmıştım :) ürünlerinizi güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski