1. 2. 3. bölümleriyle sizlere #sevgininrengikirmizi etkinliğimdeki sponsor firmalarımı anlatmıştım,bu gün son bölüm ile karşınızdayım :) 

Son günlerde favori şampuanım olan REVOX saçlarımın uzamasındaki etkilerini dip boyalarımdan anlayabildiğim gibi dökülmelere karşı da gayet başarılı sonuçlar verdi.Saç kremi ve maskesini de yeni kutu şampuanımla kullanmaya devam edeceğim.

Bir çok Büyük Şehirdeki zincir mağazaları ile REAL HİPERMARKETLERİ 'ni duymayan yoktur sanırım.Müşteri memnuniyeti,ürün tazelik ve çeşitleri uygun fiyat garantisi ile biz tüketicilerin en yakındaki marketidir,İlk defa bir blogger etkinliğinde davetli blogger arkadaşlarıma ve bana konseptimize uygun tek kişilik battaniyeleri ile destek oldular.


Yine İLK defa bir blogger etkinliğinde gördüğümüz SLEEPY ıslak mendil çeşitleri ile bizlerle beraberdi.Benim evde 2 çocuk olunca ıslak mendilimiz hiç eksik olmuyor Sleepy'ninde özel çeşitleri sayesinde ürünlerini de denemiş ve beğenmiş olduk...


Diş macunu denilince SPLAT'tan başka marka neredeyse aklıma gelmiyor,geçen yıl Splat Chili ürününü kullanmaya başladığımdan bu zamana kadar kaç tüp diş macunu aldım bilmiyorum.Bu defa Love ürününü deniyorum ve bunu da çok beğendim :)


Etkinliğimizde çekilişler ile de renk ve heyecan katmaya çalıştık,blogger etkinlğine İLK defa katılan evlerimizi çeşit çeşit ürünleri ile donatacak henüz çok yeni firmalarımızdan STİLEVS bana cam doğrayıcı ürününü,çekiliş için ise KIRMIZI renkte çay robotu göndermişti,yapılan çekiliş sonrası davetli blogger arkadaşım sevgili İlknur (ilknurundünyası) artık Stilevs ürünü olan çay makinası ile keyifli ve lezzetli çaylar yapabilecek :)



Bir birinden güzel organik ürünleri ile biz tüketicilerin memnuniyetlerini sağlamaya ve ihtiyaçlarına çözüm olmaya çalışan TRALESFARM, İlk defa blogger etkinliğine katıldı ve  organik zeytinyağlı gül kokulu sabunları ile bizi mest etti.


Tasarlıyor,çiziyor ve üretiyorlar,siz sadece ne istediğinizi söylüyorsunuz en geç bir hafta içinde istediğiniz,organizer VPLEKSİHOME tarafından evinize geliyor size de, ister makyaj malzemeleriniz de ister banyolarınız da ve dileğiniz her alanda kullanmak kalıyor..



 Evlerimize ''Hijyende tek hareket'' Sloganı ile yeni bir temizlik anlayışı getiren VİSSMATE bizi etkinliğimizde yalnız bırakmadı,daha önce bu markanın ürünlerini kullanmış ve sizlere BURADA yazmıştım.Hala kullanmayan var ise çok şey kaybediyor diyorum...



Abartmıyor kabartıyoruz diyerek 1987 yılında kurulan Öz Maya,bizlerin bildiği adıyla YUVA MAYA hepimizin evinde bir kez olsun bulunmuştur kesinlikle,tariflerimizde değerlendirebileceğimiz mayaları ve mutfak gereçleri ile bizlerle beraberdi...

Üç bölümdür sizlere yazmış olduğum ve bu dördüncü bölümü ile son bulan 40 tane bir birinden değerli sponsorlarımıza göndermiş oldukları ürünleri için kendim ve blogger arkadaşlarım adına teşekkür ederim.
Bizlerin paylaşımları elbette İnstagram ve Facebook üzerinden devam ediyor tabi ki...


Paylaşımlarımızı  #sosyalannemile14subat #sevgininrengikirmizi ve #sosyalannemevents taglerinden sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Sevgiler..

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Güle güle kullan hediyelerini :) ♥

    YanıtlaSil
  2. Emeklerine saglik canim gercekten cok gizel bior etkinlik oldu firmalarin hepsine de tekrar tesekkurler (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski