Merhabalar bugün size piyasada çok yeni olan ama, firma olarak yıllardır bir çok şubesinden alışveriş yaptığımız bir firmadan ODAK PARFÜMERİ'den bahsetmek istiyorum. 

Biz kadın ve erkekler için en önemli şeylerden biridir koku,özellikle parfüm kokusu,bu nedenle parfüm kokusu seçerken de arayışlar içine gireriz,kimimiz çiçeksi kokuları kimimiz baharatsı kokuları kimimizde daha ağır kokuları sevebilir bu tamamen sizin kişiliğinize ve seçiminize bağlıdır.
Yakın zamanda Private Label olarak ''Ziyba'' adında EDT 100ml, 3 bayan ve 1 bay olmak üzere 4 çeşiti bulunan özel renkli keseleri içerisinde satışa sunulan parfümleri çıkardılar.Kokular ile  alakalı olarak müşterilerden olumlu dönüşler almaktalar.
Firmanın piyasaya yeni çıkarmış olduğu bu parfüm serisinden biri mutlaka sizin için vazgeçilmez olacaktır.

Önce biraz firmamız olan ODAK PARFÜMERİ'den bahsedelim dilerseniz.
Odak Parfümeri mağazaları, 26 yıldır kozmetik sektöründe perakende mağazacılık üzerine hizmet vermektedir. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yaklaşık 20 mağazamız bulunmaktadır. İstanbul, İzmit, Eskişehir, Çorum, Ünye, Ayvalık ve Denizli.
Tüm mağazalarımızda bilinen markalar satılmaktadır. Loreal, Max Factor, Maybelline, Golden Rose, İnnova, Barbara Bort, Note, P&G, Henkel, Unilever vb... Bunların dışında İzmit'te Cosmo Store markasıyla 2 mağazamız daha bulunmaktadır. Bu mağazalarımızda ayrıca; Estee Lauder, Dior, Lancome, Clinique gibi selektif markalı ürünlerde satılmaktadır.
Biz ailecek şuana kadar 3 ürününü deneyimledik,eşim müzisyen olduğundan dolayı en az benim kadar geniş bir parfüm seçeneği mevcut :)
Günlük rutinimde Ziyba çekici ve Ziyba süslü parfümlerim dönüşümlü olarak bana eşlik ediyorlar,kalıcılığı ve kokuları tarafımdan tam not aldı,deneyemediğim tek parfümü ise Ziyba ziynet,arkadaşlarım çok sevdiklerini söylüyorlar bende en kısa zamanda deneyimlemeyi düşünüyorum.

ÇEKİCİ  : Üst notalarda sümbül, sicilya limonu, yeşil elma; orta notalarda yasemin, bambu, beyaz gül; alt notalarda sedir, misk, amber.

Ziyba Çekici

EGEMEN : Üst notalarda mandalina, greyfurt, nane; orta notalarda gül, tarçın, baharat ; alt notalarda endonezya paçulisi, amber.
Ziyba Egemen


SÜSLÜ  : Üst notalarda kaki, nar, hurma; orta notalarda menekşe, lotus çiçeği, kehribar, siyah orkide; alt notalarda misk, amber.


Ziyba süslü

ZİYNET : Üst notalarda portakal, ahududu, çiçek özütü ; orta notalarda gardenya, yasemin; alt notalarda amber, paçuli.
Ziyba Ziynet

Ziyba parfümlerinin özellikleri ise;

Süslü; çiçek ve meyve notaları bileşiminden oluşmuştur.
Ziynet ;  yumuşak çiçek notalardan oluşmaktadır.
Çekici, yumuşak, çiçeksi ve ferah bir kokuya sahiptir.
Egemen’in esansı ise baharatlıdır.
Ve firmamızın sizlere mesajı var.
Standartların dışına çıkarak parfümlerimizi kadife keseler içerisinde sunmaktayız. Müşterilerimiz beğendiği bir kokuya sahip olmasıyla birlikte günlük hayatında kullanabileceği bir ambalaj fikri ile yola çıktık. Keselerin boyutları da bayanların rahatlıkla çantalarında taşıyabilecekleri ölçülerde mini bir çanta olmasına özen gösterdik.Bizim şimdiki amacımız 26 yılın verdiği mağaza tecrübesini e-satışa da taşıyarak online olarak büyüme gerçekleştirmektedir. Odakparfümeri.com sitemizi daha çok kullanıcıya tanıtma konusunda desteğinizi bekliyoruz.
Son olarak n11 üzerinden de tüm ürünlere ulaşabilir sipariş verebilirsiniz.
Parfüm seçerken siz nelere dikkat edersiniz?
Hangi kokular tercihinizdir? Bakarsınız bir sürpriz yaparım size :)



8 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. bu aralar iki kız annesi ve ben parfümler bitmek üzere ve avoncu teyzemiz meşgul ne yapalım diye düşünürken iyiki rastladınız ilgileneceğim.Teşekkürler başarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ne güzel,farklı parfümler de denemelisiniz tabi ki.Sevgiler.

      Sil
  2. ben ağır koku olmamasına ve bide kalıcılığına dikkat ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman mavi kesedeki ürün tam senlik Ümran'cığım. :)

      Sil
  3. eşim egemen e bayıldı :) ben de bayan parfümlerini merak ettim bende yerliüretimler kesinlikle desteklenmeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerli olan her türlü ürüne sayfamda bende destek olmaya çalışıyorum,tabi ki ürünlerin kalitesi de önemli.

      Sil
  4. oğlumun adı egemen ya , hemen ddenemem lazım :))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski